Rogier Smit genadeloos uit huis getrapt vanwege ravage!
Connect with us

WOW

Rogier Smit genadeloos uit huis getrapt vanwege ravage!

Rogier Smit zou na de huwelijkscrisis met Frank Jansen gevlucht zijn naar Rachel Hazes. De twee kennen elkaar nauwelijks maar toch heeft rachel hem met open armen ontvangen. Hoe het komt dat hij bij haar terecht kwam, geen idee. De presentator zegt er het volgende over: “Wat is dat bijzonder hè? En heel eerlijk: wij hadden elkaar nog maar een keer of drie gezien, dus dan kan je moeilijk zeggen dat je best friends bent.

Maar toen ik Rachel aan de telefoon had en vertelde wat er aan de hand is, zei ze: ‘Had dat dan meteen gezegd, kom lekker naar mij toe!’ Dan ben je toch een topwijf? En hier kan ik lekker tot rust komen en ’s avonds een wijntje drinken.” Maar nu gaan er geruchten dat Rachel de man woedend de deur heeft gewezen nadat ze iets “vreselijks” heeft aangetroffen bij thuiskomst.

Rachel Hazes heeft Rogier Smit de deur gewezen
Story heeft van buurtbewoners te horen gekregen dat er een enorme ravage thuis te vinden was toen Rachel thuis kwam. Rachel zou hem de deur hebben gewezen toen ze de ravage aantrof. Het weekblad zegt er het volgende over: “Die zou zijn veroorzaakt door een uitbarsting van drank- en drugsgebruik”

Meest bekeken

Hugo de Jonge: vanaf april toegangstesten voor evenementen, niet voor bedrijven

Demissionair minister Hugo de Jonge verwacht dat het vanaf april mogelijk is om toegangstesten in te voeren voor evenementen. In de Volkskrant zei hij dat het mogelijk moet zijn om dagelijks enkele honderdduizenden mensen een testbewijs te geven.

Met deze negatieve testuitslag kunnen ze dan naar evenementen of sportwedstrijden. De testbewijzen kunnen mogelijk aangevraagd worden via een app.

Komende maand worden er proeven gedraaid met sneltests en toegangsbewijzen. Ook gaat er dan een wet naar de Tweede Kamer waarin het werken met toegangstests wordt vastgelegd.

In De Telegraaf zegt De Jonge dat er bewust voor is gekozen de toegangstests in eerste instantie niet in te zetten voor het heropenen van winkels en de horeca. “Cultuur, evenementen en sport zijn nu eenmaal kleiner en veiliger te organiseren”, zegt de minister.

Doorgaan met lezen

Celeberties

Zien: Ken je Esmee Denters nog met ‘Get me outta here’? Hier is ze dus dan, 13 jaar later:

Denters werkte onder andere samen met producer Billy Mann van A&M Records. Later verscheen er een video waarin Denters samen zong met Natasha Bedingfield. Ze stond in het voorprogramma van Timberlake op 16 juni 2007 in de Amsterdam ArenA, haar eerste officiële optreden. Tijdens het optreden filmde ze het publiek voor een filmpje op YouTube.

Daarna reisde Denters met de tournee van Timberlake mee en trad ze op in Noorwegen, Denemarken en tweemaal in Zweden. Op 6 juni 2007 stond ze op de voorpagina van NRC Handelsblad, een week later in het kunstkatern. Op 6 november 2007 was Denters te gast in The Oprah Winfrey Show. Diezelfde dag bracht zij haar eerste single genaamd Crazy Place uit. Filmpjes van Denters eindigden in 2007 in de top 10 van populairste filmpjes op YouTube. In november 2008 bracht Denters een tweede nummer uit: Follow My Lead, een duet met Timberlake. Ze trad met dit nummer op tijdens het YouTubeLive concert. We zijn vandaag al zo’n 12 jaar later!

Esmee Denters 13 jaar later
Maar toen was het plots muisstil rondom Esmee. Ze was de eerste Nederlandse YouTube-ster en tekende zelfs een contract bij Justin Timberlake. Maar plotseling hoorden we niets meer van Esmée Denters. Dit nummer kennen we vast nog wel van Esmee:

Doorgaan met lezen

Celeberties

Chantal Janzen krijgt lading kritiek op ‘té kort rokje’

The Voice Of Holland begon dit jaar weer aan een nieuw seizoen en dit jaar was Chantal Janzen als presentatrice te zien in deze populaire show.

In The Voice Of Holland laten mensen zien hoe goed ze kunnen zingen en moeten ze zich laten zien voor vier juryleden die allemaal omgedraaid in een stoel zitten. De juryleden kunnen alleen de stem van diegene horen en als ze iemand goed genoeg vinden kunnen zingen, kunnen ze ervoor kiezen om hun stoel te draaiden zodat die zanger of zangeres in zijn of haar team kan komen.

Chantal Janzen bij The Voice Of Holland
Maar ook dit jaar explodeerde Twitter regelmatig met kritiek over de kleding van de presentatrice. Er waren veel (vrouwelijke) kijkers die enorm veel kritiek hadden over hoe kort het rokje van Chantal wel niet was.

Er werd namelijk een filmpje geplaatst van the voice of holland waarin je Chantal Janzen ziet dansen waarbij ze een doos met zakdoekjes in haar hand heeft.

De (vrouwelijke) kritiek ging als volgt:
“Puber ziet de outfit van Chantal; ‘omg, wat heeft ze aan. Op school lopen daar de slettenbakken in.’”

Er was ook iemand die zei:
“Chantal haar outfit van vanavond is gesponsord door de kinderafdeling van H&M.“.
Waarop een mannelijke fan reageerde: m“Elke vrouw die Chantal slecht gekleed vindt is jaloers. Ziet er goed uit!”

Doorgaan met lezen
Advertentie
Advertentie

Meest recente berichten

Advertentie

Trending