Rotterdamse agent Jackson is in zijn vrije tijd dragqueen
Connect with us

WOW

Rotterdamse agent Jackson is in zijn vrije tijd dragqueen

In het programma Nieuwe Meesters van de NTR maken we binnenkort kennis met Rotterdams oud-agent Jackson. Het programma draait rond enkele eigenzinnige en creatieve personen uit verschillende Europese landen.

Jackson wisselde zijn uniform na de diensttijd voor hoge hakken, een jurk en een pruik. De man is namelijk ook bekend als dragqueen Ruby Rouge.

Zo wil Jackson anderen inspireren om zichzelf te zijn en mensen aanmoedigen om mensen die een beetje anders zijn te respecteren. Eerder vertelde hij: “Voor mij is het show, het neerzetten van een rol. Dragqueens moeten we niet alleen associëren met uitgaan: het is ook een onderdeel van het dagelijks leven. Ik wil af van hokjes.”

Ook zei hij dat politieagent en dragqueen zijn perfect te combineren is. “Alleen: iemand moet dat eens laten zíen. Laat mij die persoon zijn.”

Meest bekeken

Agenten checken auto op vluchtstrook en stoten op bizar tafereel

Dit weekend besloot de politie een auto te controleren op de vluchtstrook op de A6 tussen Almere en Lelystad. Daar stootten ze op een bizar tafereel. De bestuurder (38) was een natuurfilm aan het kijken.

Het voorval vond plaats in de nacht van vrijdag op zaterdag. De agenten zagen een auto staan op de vluchtstrook met de alarmlichten aan. Toen ze het voertuig naderden, hoorden ze geluiden en merkten ze dat de ramen beslagen waren.

Natuurfilm

De bestuurder zat op de achterbank met zijn broek op de enkels en was een natuurfilm aan het kijken op zijn telefoon. Ook had hij het geluid helemaal opengezet. De politieagenten onderbraken de man en gaven hem de tijd om zich aan te kleden. Zijn verklaring? “Ik was gewoon even geil.”

Bekeuring

De hitsige man kreeg een boete van 250 euro wegens het parkeren op de vluchtstrook zonder dat er sprake was van een noodsituatie. De politie geeft nog mee dat er jaarlijks talrijke ongevallen gebeuren door mensen die onterecht op de vluchtstrook parkeren.

Doorgaan met lezen

Celeberties

Zien: Foute foto’s gelekt van Bridget Maasland samen met Donny Roelvink!

De showbizzwereld is sinds de komst van de welbekende juicekanalen een stukje sneller dan gewoonlijk geworden. Roddelkoning Fawrynotsawry heeft laten weten meer te weten over Bridget Maasland en Donny Roelvink. De presentatrice heeft een maand of 3 een relatie gehad met André Hazes waarna ze alweer ingeruild werd voor Monique Westenberg.

De 47-jarige blondine bleek dus niet vies te zijn van een leeftijdsverschil van 20 jaar aangezien de zanger 27 jaartjes oud is. Maar achteraf liet de blondine weten dat deze actie een soort midlifecrisis geweest is voor haar. We kunnen ook wel begrijpen dat je niet helemaal lekker kunt ‘levelen’ wanneer het leeftijdsverschil zo groot is als dat. Toch lijkt de blondine hier niet van geleerd te hebben aangezien het leeftijdsverschil met Donny nóg groter is. Donny is namelijk nog maar 24, waarschijnlijk nog aan het puberen. Dit maakt het leeftijdsverschil maar liefst 23 jaar, bijna precies net niet twee keer zo oud.

Foto’s van Bridget Maasland in handen van Donny Roelvink!

De showbizzwatcher heeft in een interview met Radio 538 laten weten hoe hij dit te weten is gekomen. Donny zou op een feestje met “bepaalde mensen” namelijk foto’s van zijn bedpartners hebben laten zien aan iemand. Hier zouden ook foto’s van Bridget tussen hebben gezeten waarin ze in evakostuum te zien was. Of Donny deze foto’s zelf gemaakt heeft of dat het wellicht een kiekje uit een welbekende shoot van Bridget is weten we niet. Dat het foto’s zijn die niet op klaarlichte dag gemaakt zijn, dat is wel duidelijk.

Doorgaan met lezen

Meest bekeken

Bij deze McDonald’s krijg je 50 procent korting na een prikkie

Tijdens de pandemie sloegen verschillende bedrijven de handen in elkaar met de overheid om mensen aan te sporen zich te laten vaccineren. Maar dergelijke samenwerkingen stuiten ook weleens op kritiek. Dat was ook het geval voor een McDonald’s filiaal in Bergen op Zoom waar je 50 procent korting kreeg met coronavaccin.

Het filiaal van de fastfoodketen bood 50 procent korting aan op verschillende hamburgers voor mensen die gevaccineerd zijn.

Maar de burgers waren eigenlijk voor iedereen op eenvoudig vertoon van de flyer. Er hoefde dus geen vaccinatiebewijs te worden getoond. Heel wat mensen reageerden furieus en vonden het een smakeloze grap.

De woordgrap van de marketeers van McDonald’s is dus niet zo goed onthaald. Ondertussen is de campagne ook stopgezet. Iemand zag gelijkenissen tussen hun hamburgers en het vaccin: “Je weet niet wat erin zit.”

Doorgaan met lezen
Advertentie
Advertentie

Meest recente berichten

Advertentie

Trending