Rotterdamse vrouwtjes matten om een plaatsje in de bio: 'Heerlijke beelden'
Connect with us

Nieuws

Rotterdamse vrouwtjes matten om een plaatsje in de bio: ‘Heerlijke beelden’

Als je op zoek bent naar echte actie in de bioscoop, dan is een 4DX-ervaring vaak de eerste keuze. In Rotterdam hoef je echter niet te wachten op zo’n ervaring, want daar zorgen de bioscoopbezoekers zelf voor de nodige actie. Wanneer de lichten in de bioscoopzaal aangaan, besluit iemand om zijn eigen video te maken met echte actie.


Opstootje in de bioscoopzaal Plotseling krijgen twee meiden het met elkaar aan de stok in een bioscoop in Rotterdam. Wat er precies aan deze confrontatie voorafging, blijft vaak onduidelijk bij dit soort filmpjes.

Het conflict begint met enkele stoere opmerkingen naar elkaar, maar al snel escaleert het tot een fysieke confrontatie. Iemand roept: “Doe eens normaal!” Een klein duwtje wordt gevolgd door een flinke klap in het gezicht van de ene meid door de andere. Dat moet even bezinken.

Meer tegen één De meid die als eerste wordt geslagen, lijkt even van slag te zijn, maar gelukkig schiet haar vriendin haar te hulp. Vervolgens springt ze er ook bovenop, waardoor het twee tegen één wordt. Het gevecht escaleert al snel, waarbij meerdere mensen tussenbeide moeten komen om de meiden uit elkaar te halen.


Uiteindelijk besluiten de vriendinnen van het meisje dat als eerste sloeg, om ook wat klappen uit te delen, waardoor de situatie weer wat evenwichtiger wordt.

De meid die als eerste slaat, valt vooral op door haar ordinaire taalgebruik. Ze scheldt met allerlei scheldwoorden, inclusief ernstige ziektes, en dreigt zelfs om de andere meid dood te slaan, een echte opmerkelijke vertoning.

Gelukkig zijn er een paar jongens aanwezig die het conflict weten te sussen. Het opvliegende meisje wordt zonder pardon weggeleid om af te koelen.

De meid met de grote mond blijft echter provoceren. Gelukkig zijn de jongens verstandig en besluiten ze haar gewoon mee te nemen. Bekijk de beelden hieronder voor een glimp van het incident.


Nieuws

Jongen (13) uit zee gehaald, overleden

De 13-jarige jongen die maandagmiddag vermist raakte in de zee bij Scheveningen en kort daarna in het water werd gevonden, is overleden. Dit bevestigde de politie woensdag aan Hart van Nederland.

Tekst gaat verder onder video


De jongen werd maandag rond 17.15 uur als vermist opgegeven, waarop een grootschalige zoekactie werd gestart. Hulpdiensten kwamen in grote aantallen ter plaatse en er werd ook met een helikopter gezocht. Rond 17.30 uur werd de jongen in het water gevonden.

Hij werd uit het water gehaald en direct gereanimeerd. Vervolgens is hij met spoed naar het ziekenhuis gebracht, waar hij later overleed.

Bron: 112vdg


Doorgaan met lezen

Nieuws

Lichaam gevonden in gebied waar gezocht werd naar vermiste festivalganger

Bij het dorp Ens in de Noordoostpolder is een lichaam gevonden. Dit is dichtbij het gebied waar wordt gezocht naar een vermiste festivalganger uit Lochem. De 34-jarige man verdween afgelopen weekend van het festival Wildeburg in Kraggenburg.

De politie meldt op sociale media dat het lichaam is ontdekt in het gras langs de Zwartemeerweg bij Ens, vlakbij Kraggenburg. Er wordt onderzoek gedaan naar de identiteit van de persoon.


De man werd voor het laatst gezien in de nacht van zaterdag op zondag op het festivalterrein. Hij maakte toen een verwarde indruk. Kort daarna zou hij nog bij zijn auto zijn geweest, die in de buurt geparkeerd stond.

Bron: 112vdg


Doorgaan met lezen

Nieuws

Video: Meisje in Leusden van achteren aangevallen door wolf

De leiding van de buitenschoolse opvang, verantwoordelijk voor het kind dat afgelopen dinsdag door een wolf werd aangevallen, bevestigt dat er fysiek contact was tussen de wolf en het kind. Het meisje werd in haar zij gebeten door het dier. Eerder werd gesproken over een ‘kort incident’ met een wolf.

Tekst gaat verder onder video

Volgens Vrijland Amersfoort, de opvang verantwoordelijk voor het meisje, gaat het goed met alle betrokkenen. Ze melden dat iedereen geschrokken is van de gebeurtenissen. De verwondingen van het meisje zijn beperkt: ze heeft slechts lichte verwondingen opgelopen en maakt het naar omstandigheden goed.

Het bijtincident is bevestigd door experts: het betrof inderdaad een wolf. Een medewerker die naast het meisje stond verklaarde dat de wolf haar in haar zij beet maar snel weer losliet. Het meisje, dat de wolf niet zag aankomen, viel direct na de beet. Het dier vluchtte terug het bos in.


Na het incident hebben het wolvenexpertteam en de politie een grondig onderzoek uitgevoerd. Het gezin van het meisje is verhoord en haar kleding is voor sporenonderzoek meegenomen. Vrijland Amersfoort heeft alle ouders geïnformeerd en zal deze zomer enkel natuurspeeltuinen en -gebieden bezoeken waar geen wolven zijn gesignaleerd.

Het advies van de provincie om het natuurgebied nabij Leusden te mijden, blijft gelden. De politie onderzoekt samen met wolvendeskundigen nog wat er precies is gebeurd.

Wolvendeskundige Maurice La Haye is geschrokken van het gedrag van de wolf. “De wolf behoort tot de wilde dieren, die in principe schuw zijn en bang voor de mens.”

Hij hoopt dat dit gedrag niet vaker voorkomt. “We willen duurzaam samenleven met de wolf, maar op deze manier gaat dat niet,” aldus La Haye.

Dit is niet de eerste keer. Anderhalve week geleden werd in een natuurgebied in Leusden een hond waarschijnlijk door een wolf doodgebeten en is nog vermist.

Eerder die week was de Amersfoortse Maartje bij Den Treek aan het paardrijden toen haar paard op hol sloeg na een wolf te hebben gezien. Maartje vertelde: “Er zijn meer incidenten geweest. Het lijkt een kwestie van tijd voordat een kind wordt gepakt.”

Bron: 112vdg


Doorgaan met lezen

Trending