Rouwende André van Duin deelt heel emotioneel bericht
Connect with us

Meest bekeken

Rouwende André van Duin deelt heel emotioneel bericht

Vanaf 1974 had André van Duin een relatie met Wim van der Pluijm, met wie hij een aantal jaren op Aruba woonde. Na het overlijden van Wim in 1995 keerde hij terug naar Nederland, waar hij in het centrum van Amsterdam is gaan wonen. Op 23 december 2006 trouwde André met Martin Elferink die hij al vijftien jaar kende en met wie hij vier jaar een relatie had.

Op 13 januari 2020 overleed Elferink aan de gevolgen van botkanker. Een gigantische klap in het gezicht voor de komiek. Op Facebook deelt hij een bericht met zijn fans omtrent de ziekte waar zijn partner aan is overleden.

André van Duin deelt bericht

Hij schrijft: “Sommigen van ons willen een nieuw huis… en een nieuwe auto… en een nieuwe smartphone. Maar iemand die vecht tegen kanker wil maar 1 ding en dat is kanker overwinnen.”

Meest bekeken

Geweldig: tweede kindje op komst voor André Hazes en Monique Westenberg!

Monique Westenberg heeft een flink openhartig interview gegeven aan Linda. De blondine is er open over de relatie die André Hazes heeft gehad met Bridget Maasland. Ook vertelt ze dat ze zich geen moment druk gemaakt zou hebben dat het lang zou gaan duren. Maar er zou zomaar ineens een gezinsuitbreiding kunnen aankomen bij het stel.

Kleine Dré krijgt er namelijk misschien een broertje of een zusje bij. De blondine geeft aan dat de zanger al een tijdje aan het grappen is tegen vrienden dat er een broertje of zusje aan moet komen voor zijn zoontje.

Tweede kindje voor André Hazes en Monique Westenberg?

Het zal niet op de natuurlijke manier kunnen gaan geeft ze aan. Ze zegt het volgende: “Ik kan niet op de natuurlijke manier zwanger worden. André hebben we gekregen via een intensief traject, ICSI. Van de lading waar André uit is gekomen, om het zo maar even te zeggen waren nog twee cryo’s over, en die hebben ze toen meteen ingevroren.”

Doorgaan met lezen

Celeberties

Heftig: Twitteraars gaan los op smeekbede “totaaltrut” Nikkie Plessen bij Albert Heijn

Afgelopen maandagavond kondigde premier Mark Rutte een strenge lockdown aan die tot minstens 19 januari zal duren. Op een paar trommelaars na die tijdens deze toespraak buiten stonden te protesteren snapt iedereen wel dat dit nodig is om het coronavirus te bestrijden.

Eén van de maatregelen die genomen is, is het per direct sluiten van alle niet essentiële winkels. Daarbij hoort dus ook de fysieke winkel van Nikkie Plessen.

Nikkie Plessen doet oproep bij Albert Heijn

Dat vindt ze oneerlijk, want supermarkten mogen wel nog hun kerstsokken – en truien verkopen? Daarom doet ze een speciaal oproepje aan de Albert Heijn met daarin een bijzonder plan. Maar social media vindt het vooral egoïstisch.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by NIKKIE (Nikkie Plessen) (@nikkie_official)

Doorgaan met lezen

Meest bekeken

Auw! Bridget Maasland haar hart wordt opnieuw keihard gebroken

Bridget Maasland heeft geen gemakkelijk jaar achter de rug. Ondanks dat we al in december zijn en het jaar bijna voorbij is, heeft 2020 geen genade met haar…

Het was het grote nieuws van de week, de verloving tussen Monique Westenberg en André Hazes. Vorig jaar rond deze periode was de volkszanger tot over zijn oren verliefd op Bridget. De twee schreeuwden het van de daken. Maar die liefde hield niet lang stand. André heeft gekozen en is dol en dol gelukkig met Monique.

Radio 538

Bridget was telefonisch te gast bij het programma Missie 538. Frank Dane kon het niet laten om Bridget toch de moeilijke vraag te stellen, want wat vindt Bridget eigenlijk van de verloving tussen André en Monique?

verloving-Hazes

 

Bridget kan het niet laten om toch een kleine steek onder water te geven: “Oh hartstikke leuk. Ik ben echt heel blij voor ze. Serieus”, vertelt ze. “Ik ben alleen wel heel erg benieuwd wie hij volgend jaar met kerst gaat vragen. Verder vind ik het hartstikke leuk.” Aldus de presentatrice.

Doorgaan met lezen
Advertentie
Advertentie

Meest recente berichten

Advertentie

Trending