Roxeanne en Dré zijn bekend maar dit zijn de andere twee kinderen van wijlen zanger André Hazes
Connect with us

Meest bekeken

Roxeanne en Dré zijn bekend maar dit zijn de andere twee kinderen van wijlen zanger André Hazes

Roxeanne en André Hazes kennen we allemaal, maar dat André Hazes senior nog twee andere kinderen heeft, is bij het grote publiek niet echt bekend. Wie zijn deze twee?
Het gaat om een dochter en een zoon uit twee eerdere huwelijken.

DOCHTER IN SPANJE
Die oudste van de vier kinderen van Hazes is Nathalie Hazes (47). Ze woont in Spanje, waar ze haar eigen horecazaak heeft. Ze is geboren tijdens zijn eerste huwelijk met Annie Dijkstra (1974 tot 1979).

Uit een interview met Privé in 2016 blijkt dat ze haar halfbroer en zus slechts één keer heeft ontmoet, vlak voordat hun vader overleed. Of ze hen in de afgelopen jaren wél gezien heeft, is niet bekend. Daar staat ze wel voor open: “Voor de kinderen van mijn vader staat de deur altijd open”, zei ze tegen het blad.

TWEEDE HUWELIJK
Met Ellen Wolf, waarmee hij getrouwd was van 1981 tot 1990, kreeg hij nog een zoon. De nu 38-jarige Melvin. Ook hij heeft geen contact met de andere familieleden. Sterker nog, hij wil niets met ze te maken hebben. Hij heeft het zijn vader nooit vergeven dat hij zijn moeder bedroog. Op zijn achttiende jaar veranderde hij zijn naam zelfs in Wolf.

Nathalie heeft volgens onderstaand Facebookbericht nog wel contact met haar neef, Stanley Hazes. Van Melvin Wolf zijn geen recente foto’s te vinden.

Meest bekeken

Grote kans dat er 28 april geen versoepelingen komen

Volgens meerdere bronnen is er een zeer grote kans dat er op 28 april geen versoepelingen komen. De overheid wil er in vijf stappen voor zorgen dat het leven weer zoals vroeger wordt. Maar er is veel twijfel binnen de overheid of dit op 28 april gaan gebeuren.

Er worden al maanden versoepelingen beloofd door de overheid. De terrassen zouden eigenlijk al open moeten gaan maar dit gebeurde niet omdat de cijfers nog te hoog zijn.

Eerder kregen we al te horen dat de coronamaatregelen niet versoepeld zullen worden op 21 april en dat ging ook niet door. Nu hebben we net te horen gekregen dat er een grote kans is dat er ook op 28 april niet versoepeld zal worden.

“We hopen dat er iets kan op 28 april, maar zeker is het niet”, zei demissionair premier Mark Rutte donderdag in de Tweede Kamer tijdens het coronadebat.

“We bekijken het iedere week, niet iedere keer met een persconferentie. We hopen dat 28 april kan, maar het is geen garantie.”

Doorgaan met lezen

Celeberties

ZIEN: Zo zag Rachel Hazes er vroeger uit

Vanavond start een documentaireserie over André Hazes Senior. De zanger, die in 2004 overleed, zou dit jaar zijn 70e verjaardag hebben gevierd. Natuurlijk kan Rachel Hazes niet ontbreken in deze bijzondere serie. Daarom dook Story het archief in. Is Rachel in de loop der jaren veel veranderd? Dit is hoe Rachel Hazes vroeger door het leven ging.

We kennen haar nu allemaal als de weduwe van André Hazes met rood geverfd haar, maar hoe zag Rachel Hazes er vroeger uit?

Rachel Hazes vroeger
Rachel van Galen (want dat is haar meisjesnaam) werd op 3 maart 1970 geboren in Rotterdam. Ze was van jongs af aan al een grote fan van volkszanger André Hazes, met wie ze in haar tienerjaren een relatie kreeg en later ook trouwde. Hoewel Rachel Hazes vroeger ook al rood geverfd haar had, zag ze er toen toch héél anders uit.

Kleine Rachel
Rachel deelt op Instagram een foto uit de oude doos samen met haar zus.

Doorgaan met lezen

Celeberties

Net binnen: Flinke ruzie tussen Roxeanne Hazes en Sarah van Soelen

Eerder lieten we al weten dat Roxeanne Hazes woedend is op haar moeder, omdat Rachel nadat Roxeanne nadrukkelijk had aangegeven specifieke prive beelden van haar niet in de nieuwe docu van Andre Hazes senior te gebruiken dat toch heeft gedaan.

Het bedrijf waar Sarah werkt, en wat tevens gerund wordt door twee familieleden van haar, heeft hard uitgehaald naar Roxeanne op Instagram. De familie van Sarah is het duidelijk niet eens met de kritiek die Roxeanne leverde op de documentaire over haar vader.

Onder een bericht van Rachel Hazes staat een opvallende reactie van het Instagram account van Sarah’s werkplek.

,,Vind het top en prachtig gefilmd, geweldig om die oude beelden terug te zien. Dikke schijt aan alle azijnpissers die weer commentaar hebben”, schrijft de tante van Sarah onder het bericht van Rachel.

Een kritische volger neemt het op voor Roxeanne.

,,Dikke schijt ook aan zijn dochter? Die deze opnames nooit eerder zag en ze nu, zonder toestemming, met heel Nederland moet delen?”

Maar daarvoor heeft het familielid van Sarah geen genade.

,,Azijnpissers zijn het dus”, reageert zij onder de reactie gericht aan Roxeanne Hazes.

Doorgaan met lezen
Advertentie
Advertentie

Meest recente berichten

Advertentie

Trending