Roxeanne Hazes alweer overladen met kritiek: “Stop ermee”
Connect with us

WOW

Roxeanne Hazes alweer overladen met kritiek: “Stop ermee”

Soms kom je een bericht tegen waarbij je gelijk denkt: ”Dit is te absurd voor woorden”. We leven blijkbaar in een wereld waar perfectie bovenaan staat, de meest strakke lichamen, het meeste geld, luxe vakanties en ga zo maar door. De jeugd volgt bekende sterren en zien alleen maar mooie plaatjes van perfecte lichamen, echter zijn dit vaak foto’s waar behoorlijk aan gesleuteld is, lang leven de filters.

Roxeanne Hazes plaatst de laatste tijd regelmatig foto’s van zichzelf, gewoon foto’s zonder dat er gebruik is gemaakt van filters. Deze prachtige foto’s waar hier en daar een klein vetrolletje op te zien is wordt door sommige volgers onflatteus genoemd. De enige normale van de Hazes clan is tevreden met hoe ze er uitziet en is niet van plan om foto’s van zichzelf te bewerken.

Op Instagram zijn er volgers die haar foto’s walgelijk vinden en zij vinden dat Roxeanne moet stoppen met het plaatsen van deze onflatteuze foto’s. Roxeanne is in onze ogen het juiste voorbeeld en laat aan iedereen zien dat je goed bent zoals je bent. Foto’s bewerken door bijvoorbeeld filters toe te voegen is zij dus ook echt niet van plan, in haar ogen moeten de echte foto’s de norm gaan worden.

Meest bekeken

Jan Dulles staat stil bij eerste verjaardag van zijn overleden dochter…

Het gemis van hun overleden dochter Donna zal nooit verdwijnen. Op de dag dat ze haar eerste verjaardag zou vieren, staat Jan Dulles (46) stil bij zijn kleine meisje.

“We missen je”
Met weinig woorden weet Jan veel te zeggen over de dochter die maar drie maanden in het leven van zijn gezin met Caroline zou zijn. ‘We missen je’, schrijft de zanger bij een foto van Donna. ‘Elk uur van de dag.’

View this post on Instagram

A post shared by Jan Dulles (@dullesofficial)

Het verlies van je kind is de nachtmerrie van iedere ouder. Een nachtmerrie die voor Jan en Caroline helaas werkelijkheid werd. Donna kwam op 19 december 2020 te overlijden. “Donna had een scheurtje in haar middenrif. Dat wisten wij niet”, legde Jan later in gesprek met Humberto Tan uit.

“Dat is nooit gezien op de echo’s. Dat moet dan een erg klein scheurtje zijn geweest die is gegroeid naarmate zij zelf groeide. Van het een op het andere moment, ik heb zelf het idee dat het in één dag gebeurd is, is haar maag door het scheurtje heen naar boven gekropen.”

Onlangs bezocht de zanger met Frans Bauer het graf van zijn kleine meid. ”Kun je ooit zoiets verwerken?” vraagt Frans aan Jan. ”Ja, dat denk ik wel. Alleen het is een soort trauma dat altijd bij ons blijft”, aldus Jan. Hij vervolgt: ”De dood van een kind… het krijgt wel een plekje, maar het is gewoon iets onbegrijpelijks.”

Doorgaan met lezen

Meest bekeken

Zien: ‘Monique Westenberg is onverantwoordelijk met Kleine Dre’

Gisteren stond er nog een woedende buurvrouw aan de deur bij Monique. En vandaag kunnen we weer een nieuw hoofdstuk toevoegen aan een groep nare mensen die Monique de ex van Andre Hazes probeert aan te pakken.

Het zit zo. Monique plaatste onderstaande video op haar Instagram account waarbij haar zoontje Kleine Dre met een echte slang om zijn nek zit te spelen. Deze slang is totaal ongevaarlijk en er zit ook nog een begeleider bij.

Monique maakt nog een vergelijk met Freek Vonk. Ze zegt namelijk:

,,Nou Freek, ik denk dat je binnenkort een stagiair hebt!”

Maar een aantal mensen zijn woedend op Monique en vinden het onverantwoordelijk om kleine Dre met een slang om zijn nek te laten spelen. Monique krijgt het dan ook zwaar te verduren. Er wordt zelfs beweerd dat Monique een slechte moeder is.

Bekijk hieronder het filmpje en oordeel zelf.

Doorgaan met lezen

Meest bekeken

Sarah van Soelen met spoed opgenomen in Spanje voor professionele hulp

Sarah van Soelen, de vriendin van André Hazes, verblijft momenteel in een kliniek in Spanje waar ze aan de hand van therapie leert om te gaan met alle aandacht van het afgelopen jaar. Na geruchten op sociale media bevestigt haar familie dat aan Shownieuws.

Sarah nam afgelopen week in haar eentje het vliegtuig naar Spanje, waar ze de komende dagen nog zal zijn. „Ze zit daar om helemaal tot zichzelf te komen. Ze leren haar hoe ze alle drukte moet managen, waar ze haar prioriteiten moet hebben en hoe ze bijvoorbeeld lelijke berichten moet negeren.”

Inmiddels is Sarah al twee jaar clean van cocaïne en drank. „En dat is iets waar ze nog elke dag aan werkt en dat gaat heel goed. Ze zit nu in Spanje op een plek waar mensen komen met een burn-out of als het gewoon allemaal even te veel is. Ze zit daar om even op adem te komen en om middels therapie de juiste handvaten te krijgen om met alle aandacht om te gaan.”

André maakte afgelopen voorjaar bekend dat zijn relatie met Monique Westenberg, de moeder van zijn zoontje André, definitief voorbij is. En hoewel de zanger in eerste instantie sprak van ’alleen een vriendschap’, gaf hij niet veel later toe gevoelens te hebben voor influencer Sarah. Zijn schoonfamilie benadrukt dat hij ook op afstand haar steun en toeverlaat is. „André support Sarah volledig, ze zijn stapelgek op elkaar.”

Doorgaan met lezen
Advertentie
Advertentie

Meest recente berichten

Advertentie

Trending