Roxeanne Hazes deelt erg emotionele boodschap: “Minder dan ik hoopte”
Connect with us

Celeberties

Roxeanne Hazes deelt erg emotionele boodschap: “Minder dan ik hoopte”

Naar aanleiding van die gebeurtenis deelde Roxeanne een emotionele boodschap op haar Instagram.

“Ik koester de herinneringen. Het zijn er minder dan ik hoopte, maar genoeg om mijn zoon over te vertellen.”

“Ik koester je karaktereigenschappen, die ik in mezelf terugvind, waardoor ik de mooiste versie van mezelf kan zijn. Ik koester wie je op mijn pad stuurt.”

“Mijn Erik, mijn zoon en de mensen waar ik gelukkig van word. Ik koester je wijze lessen, onze vriendschap en vader dochter band.”

“En ik koester dat je de eerste belangrijke man in mijn leven bent. Happy birthday in heaven, daddy. Voor altijd bij me!”

Celeberties

Zien: Bizarre onthulling fan Andre Hazes

We begrijpen het als je fan bent van iemand, maar dit is toch wel echt next level. Een fan van Andre Hazes deelt namelijk op Instagram een foto waar zij tussen het koppel staat. Op die foto heeft Andre Hazes een t-shirt aan die de fan blijkbaar graag wilt hebben. Andre is de beroerdste niet en geeft haar het gedragen t-shirt.

Maar de fan laat daarna weten dat ze het t-shirt aantrekt om zijn geur te kunnen ruiken. En ze bewaart het t-shirt in een plastic zak zodat de geur van Andre Hazes erop blijft zitten. Ze noemt Andre Hazes overigens haar god, blonde engel en de grootste.

Hieronder de foto’s. Swipe naar rechts of klik op het rechterpijltje op de foto om de volgende foto te bekijken. En vergeet vooral niet om de tekst onder de foto’s te lezen.

Doorgaan met lezen

Celeberties

Nikkie Plessen verbluft al haar fans met bikinibody

Nikkie Plessen heeft zich weer in haar bikini gehesen. Op Ibiza laat ze zien wat ze in huis heeft…

In het bijschrift laat Nikkie weten waar ze op dit moment vertoeft, maar weinigen zullen naar de tekst bij de foto kijken. Ze deelt vier foto’s in een in het oog springende rode bikini.

Haar fans en volgers zijn verbluft door de bikinibody van Nikkie. “Ziet er erg goed uit”, valt er bijvoorbeeld te lezen. “Mooi en sexy Nikkie”, reageert een ander.

 

Het zorgt ook voor brutale reacties van mensen, die op veel kritiek komen te staan. “Goeie bonken”, schrijft iemand bijvoorbeeld. “Heel respectvol”, reageert iemand daar sarcastisch op. “Treurig”, noemt een ander het.

Ibiza
Nikkie lijkt het behoorlijk naar haar zin te hebben op het Spaanse partyeiland, maar andere BN’ers beleven er een rottijd. Rogier Smit noemt het zelfs zijn ‘slechtste vakantie ooit’.

“Stomste eiland ooit. Never ever again”, schrijft de televisiepersoonlijkheid op Instagram.

Smit is pas twee dagen op het eiland, maar is er nu al helemaal klaar mee. “Ik zou zes dagen gaan, maar de Spaanse mensen hier zijn niet aardig”, vervolgt hij. Volgens hem zijn de Spanjaarden in Barcelona of de badplaats Marbella veel leuker. “Ook is het internet heel slecht.”

Daarnaast heeft het eiland hem ook teleurgesteld door het uitzicht. “Als ik op een eiland ben verwacht ik dat ik constant de zee kan zien. Maar hier? Hier zie je alleen maar naaldbomen. Dat is gewoon niet leuk.”

Hij raadt het zijn volgers af om naar het eiland, waar veel BN’ers geregeld hun vakanties doorbrengen, toe te gaan. “Doe het niet. Ik zou zelf nooit teruggaan, zelfs niet als ik een miljard euro zou krijgen”, aldus Smit. “De slechtste vakantie ooit.”

Doorgaan met lezen

Celeberties

Samantha de Jong aka Barbie laat giga tattoo van overleden ex bedekken

Het leven van Samantha de Jong aka Barbie is de afgelopen maanden een complete achtbaan geweest. Zo schreven we begin maart nog dat ze een gigantische tattoo had laten zetten van haar toenmalige vriend Gelmore, maar deze is nu alweer bedekt met nieuw inkt.

Samantha laat tattoo bedekken
Het is niet heel ongebruikelijk dat mensen spijt krijgen van tattoos die ze hebben laten zetten. Vaak komt dat besef pas vele jaren later en wordt de tattoo met een zogeheten cover-up bedekt. Samantha heeft haar tattoo nu ook laten bedekken.

De reden voor de cover-up ligt in het geval van Barbie iets anders. Eind april bracht ze namelijk het verschrikkelijke nieuws naar buiten dat haar vriend Gelmore plotseling was overleden. Ze klapte later uit de school en zei dat hij een overdosis had genomen.

Barbie laat engel tatoeëren
Erg lang heeft Barbie niet om Gelmore gerouwd. Nog geen drie weken later kondigde ze aan dat ze opnieuw gelukkig was in de liefde met haar niet vriend Dave. En Dave vond het waarschijnlijk niet zo leuk om de naam van een ex in koeienletters op de voorgevel van zijn vriendin te zien.

Daar is nu dus een einde aan gekomen, want Samantha de Jong heeft de naam Gelmore laten veranderen in een hele grote engel. Valt nog steeds enorm op, maar de naam Gelmore is ieder geval helemaal verdwenen.

Doorgaan met lezen

Trending