Roxeanne Hazes gaat volledig uit de kleren
Connect with us

Meest bekeken

Roxeanne Hazes gaat volledig uit de kleren

Lichaamspositiviteit is iets wat steeds overal terugkomt in de wereld en al helmaal in de 21e eeuw. Roxeanne Hazes staat hier 100% achter en doet daar daarom ook altijd aan mee. We weten allemaal wel dat ze weinig schaamte kent en daar zijn veel mensen enorm trots op. Haar doel is om vrouwen zich wat zekerder te laten voelen over we ze zijn en over hun lichaam. De aller belangrijkste boodschap is dat je er echt niet uit hoeft te zien als een model om mooi te zijn. Roxeanne Hazes heeft dat nu zeker bewezen met haar nieuwe foto op de cover van Linda.nl.

Roxeanne Hazes laat wat zien

Linda schrijft bij de foto: “Daar is ze dan: @roxeannehazes mét twee gebakken eitjes op de cover van het nieuwe @linda_meiden Winterboek🍳

. En ook deze editie – die helemaal in het teken staat van food – staat weer vol lekkers, zoals de billen van @bilalwahib, Linda’s zoon @julianvahle met zijn grote liefde @chelsey_weimar en een heerlijke modeshoot met @rose_bertram en @gregoryvanderwiel (mét prachtige babybuik). Genoeg kijk- en leesvoer voor de druilerige dagen dus. Bestel ‘m nú via www.lindameiden.nl/bestellen of haal ‘m vanaf morgen in de winkel.
Fotografie: @anhkietduong • Styling: @lidewijmerckx • Visagie: @carlossaidel”

En Roxeanne schrijft erover: ““S/O naar al die mensen, die van hun lichaam proberen te houden. Ook al vertelt de maatschappij je soms iets anders. Voor jou, die denkt nooit goed genoeg te zijn. Voor jou, met je mini t**s, mega b**s, rechtopstaande b*rsten, peren t**s, zonder b*rsten, hang-sack b**s. Omarm jezelf! Je beslist niet zomaar dat je, je lichaam haat. Het wordt je simpelweg geleerd. Dus in plaats van zo streng voor jezelf te zijn, mag je lichaam ook wel eens bedankt worden. Want je hebt er maar één en dat is helemaal van jou. Dus wees er een beetje lief voor. Oh, en ik sta op de cover van het Linda Meiden Winterboek.”

Celeberties

Wauw: Kersverse moeder Kim Feenstra gaat volledig uit de kleren!

Heugelijk nieuws voor Kim Feenstra onlangs. De pas net ontmaskerde zangeres in The Masked Singer is moeder geworden van een zoontje: Brooklyn Baby Tailor. Kim werd bekend toen ze in 2007 mee deed aan Holland’s Next Top Model, waarin ze de hoofdprijs won. Aanvankelijk vond de jury haar stemgeluid irritant en in combinatie met matig modellenwerk niet goed.

Volledig uit de kleren
Later in de uitzending bekende ze dat ze slechthorend is aan beide oren, door een ongeluk dat ze als kind had gehad. Aan het einde van de race haalde ze de juryleden over met verschillende poses en haar catwalkprestaties. Yfke Sturm noemde de brunette perfect voor zowel catwalk als model in fotoreportages. Sindsdien zit haar carrière behoorlijk in de lift kunnen we wel zeggen.

Kim Feenstra ‘Stay at home-Challenge’
Ook op social media is de brunette erg acties. Met zo’n 520.000 volgers op Instagram behoort ze toch wel tot de Nederlandse top. En daar komen óók tijdens de quarantaine behoorlijk fijne kiekjes voorbij kunnen we je vertellen:

Doorgaan met lezen

Celeberties

Dit is het bloedmooie zusje van Sarah van Soelen, schoonzusje van André Hazes!

Sarah van Soelen is een naam die je tegenwoordig misschien wel kunt kennen. Een maand geleden had niemand nog gehoord van deze dame, en nu is ze bijna zo goed als een bekende Nederlander. Dat heeft natuurlijk allemaal te maken met de komst van André Hazes in haar leven. De zanger heeft de moeder van zijn kind, Monique Westenberg, opnieuw verlaten voor een andere vrouw.

De vorige keer duurde dit 3 maanden met Bridget Maasland waarna hij terug wist te komen bij Monique. We gokken dat wanneer dit nu wéér zou gebeuren dat ze dit niet toe zou laten. Maarja, wat weten wij daar nou van. Wat we wel weten is dat Sarah van Soelen een zusje heeft, Julia.

Het zusje van Sarah van Soelen!

Op Instagram is te zien dat deze twee het ook goed kunnen vinden met elkaar. Dan hebben we het dus over André Hazes en Julia van Soelen. Bij een foto van André op Instagram waar hij het bijschrift ‘ROCKSTAR‘ heeft staan reageert zijn schoonzusje met ‘PION‘. Moet Sarah zich al zorgen gaan maken om competitie?

Doorgaan met lezen

Lifestyle

Beslissingen kabinet gelekt: deze (beperkte) versoepelingen komen er

Het kabinet heeft beslist om voorlopig nog geen al te grote versoepelingen toe te staan. Het is wachten tot 28 april voor een nieuwe evaluatie. Misschien kunnen winkels en terrassen dan weer open, zij het onder strikte voorwaarden. Dan moet de piek van de derde golf wel achter de rug zijn. Vanaf maandag mogen de buitenschoolse opvangverblijven wel weer open.

Voor de bso’s gelden dezelfde coronaregels als voor de basisscholen. Alleen studenten mogen hopen op snellere versoepelingen. Vanaf 26 april is er weer gedeeltelijk fysiek onderwijs. De studenten moeten zich dan wel eerst laten testen. De andere versoepelingen zijn ten vroegste pas voor 28 april.

Een bron meldt dat de buitenhoreca en winkels onder voorwaarden dan weer een beetje meer open mogen. Volgende week is er opnieuw overleg. De ingewijde vertelt: “Ook de avondklok en de bezoekbeperking moet vanaf dat moment geschrapt kunnen worden. Dat hangt wel af van de aantallen infecties en ziekenhuisbezetting.”

Detailhandel en horeca kunnen open maar met tijdslots en strikte bezoekersaantallen. De voorwaarden worden vanavond toegelicht.

Aanvankelijk waren de versoepelingen gepland voor 21 april. Het kabinet komt hier nu op terug en wil eerst de piek van de derde golf afwachten.

Doorgaan met lezen

Trending