Roy Donders en vriendin betrapt op diefstal: ‘Zijn moeder is ook al een keer betrapt’
Connect with us

BNers

Roy Donders en vriendin betrapt op diefstal: ‘Zijn moeder is ook al een keer betrapt’

Er gaat een gerucht rond dat Roy Donders, de bekende stylist uit het zuiden van Nederland, samen met zijn partner Michelle betrapt is op het stelen van boodschappen in Tilburg.

Volgens het gerucht waren de boodschappen niet afgerekend en kreeg het koppel slechts een waarschuwing.

Een bron meldt aan Juicechannel dat dit niet de eerste keer zou zijn dat het koppel betrokken is bij winkeldiefstal. Roy zou het hebben afgeschoven op de zwangerschapshormonen van zijn vriendin.

Roy Donders ontkent het gerucht in zijn Stories op Instagram. Hij is echter niet de enige in de familie die wel eens op dievenpad is geweest.

Zo zou de moeder van Roy ook al eens betrapt zijn op het stelen van boodschappen bij dezelfde supermarkt en zelfs een winkelverbod hebben gekregen.

Het gerucht komt op een moment waarop Roy en Michelle zich voorbereiden op de komst van hun eerste kindje. Michelle heeft diabetes type 1 en moet daarom in het ziekenhuis bevallen.

Roy heeft naar eigen zeggen de impact van de suikerziekte op Michelle en hun kindje onderschat.

Het koppel is dolblij met de komst van hun dochtertje. Roy deelde dit nieuws met vuurwerkfonteinen, vlammenwerpers en kanonnen waar roze poeder uitgeschoten werd.

Het gerucht over de winkeldiefstal komt dan ook als een verrassing voor fans van het koppel.

Juicechannel heeft inmiddels contact opgenomen met Roy Donders en zijn management, maar zij hebben nog niet gereageerd op het gerucht. Het is dus nog niet duidelijk of het gerucht waar is of niet.

Het is belangrijk om te benadrukken dat winkeldiefstal strafbaar is en dat het niet de bedoeling is om het goed te praten. Het is niet bekend waarom Roy en Michelle de boodschappen niet hebben afgerekend.

Het is wel begrijpelijk dat fans van het koppel zich zorgen maken over de impact van de suikerziekte op Michelle en hun kindje.

De geruchten over winkeldiefstal zijn niet de enige zorgen waar Roy en Michelle mee te maken hebben. Het feit dat Michelle in het ziekenhuis moet bevallen vanwege haar suikerziekte is ook een grote zorg.

Roy geeft toe dat hij de impact van de suikerziekte op Michelle heeft onderschat en dat het op beiden een grote impact heeft.

Het is te hopen dat Roy en Michelle snel duidelijkheid geven over het gerucht en dat ze zich kunnen richten op de komst van hun dochtertje.

Fans van het koppel zullen in ieder geval blij zijn dat Michelle in het ziekenhuis zal bevallen, zodat ze in goede handen is tijdens de bevalling.

Doorgaan met lezen

BNers

Patricia Paay in diepe rouw na een groot verlies

Patricia Paay heeft haar diepe verdriet gedeeld via haar Instagram-account.

Ze heeft aangekondigd dat haar moeder is 0verleden en deelde enkele emotionele woorden over het verlies.

Op haar Instagram-account schreef Patricia: “Na een lang leven vol genot is onze geweldige moeder, oma en overgrootmoeder Alice Paay vanmorgen op 97-jarige leeftijd in haar slaap 0verleden.

Het afscheid zal plaatsvinden in besloten kring.”

Alice Paay bracht de laatste jaren van haar leven door in een verzorgingstehuis, en Patricia deelde regelmatig foto’s van haar bezoeken aan haar moeder op sociale media.

Patricia’s vader 0verleed in 2019 op de respectabele leeftijd van 93 jaar, en Patricia zelf is inmiddels 74 jaar oud.

Ze heeft een partner die maar liefst 39 jaar jonger is.

Onlangs sprak ze openhartig over haar relatie met een veel jongere man.

Wij wensen Patricia en alle nabestaanden veel sterkte toe in deze moeilijke tijd van verlies.

Patricia Paay heeft altijd een sterke band gehad met haar moeder, en de herinneringen aan de bezoekjes aan het verzorgingstehuis zullen haar dierbaar blijven.
Patricia Paay

De steun van haar partner, die significant jonger is, zal ongetwijfeld nu van onschatbare waarde zijn.

Het verlies van een ouder is een van de meest aangrijpende momenten in een mensenleven, en Patricia zal ongetwijfeld de tijd nemen om te r0uwen en de herinneringen aan haar moeder te koesteren.

Haar veerkracht en openheid over haar persoonlijke leven hebben haar tot een geliefde persoonlijkheid gemaakt, en haar fans en volgers zullen ongetwijfeld hun medeleven betuigen en haar steunen tijdens deze moeilijke periode.

Het is nooit gemakkelijk om afscheid te nemen van een dierbare, maar herinneringen aan de liefde en de bijzondere momenten samen kunnen een bron van troost zijn.

Patricia Paay zal ongetwijfeld de warme herinneringen aan haar moeder blijven koesteren en haar nalatenschap voortzetten in haar eigen leven en dat van haar familie.

Doorgaan met lezen

BNers

Gerard Joling en Gordon (Geer en Goor) werken aan mogelijke comeback op televisie

Na de opwindende aankondigingen deze week over de terugkeer van Gooische Vrouwen en De Bauers op televisie, doen nu geruchten de ronde over een mogelijke hereniging van het geliefde duo Geer en Goor.

Bart Ettekoven onthulde vrijdagavond in Shownieuws dat er serieuze gesprekken plaatsvinden voor een nieuwe tv-samenwerking tussen Gerard Joling en Gordon (bekijk de video voor meer details).

Tot voor kort leek een comeback onmogelijk vanwege Gordons exclusieve tv-contract bij Talpa en Gerards verbintenis met RTL.

Echter, met het aflopen van Gordons contract op 1 december en zijn vertrek bij Talpa, opent zich nu wellicht een venster voor een langverwachte terugkeer.

Gerard Joling toonde zich onlangs optimistisch over een hereniging tijdens een interview met RTL Boulevard. “Zeg nooit nooit; we wachten af.

Mensen hebben er destijds enorm van genoten, en dat doen ze nog steeds.”

De seizoenen van ‘Joling & Gordon over de vloer’ op Videoland blijven populair, zelfs na al die jaren.

Ondanks eerdere ruzies tussen de twee entertainers, waarbij Gerard verklaarde niet meer met Gordon te willen samenwerken, lijken de obstakels nu te verdwijnen.

Geld was nooit een drijfveer voor Gerard, aangezien hij benadrukte dat zelfs een grote zak geld zijn standpunt niet zou veranderen, gezien zijn financiële situatie.

Gedurende de jaren hebben Geer en Goor herhaaldelijk successen geboekt, waaronder programma’s die ze maakten voor het Nationaal Ouderenfonds.

Ze zetten zich in om eenzame ouderen uit hun isolement te halen. De laatste gezamenlijke verschijning was in 2018, toen ze samen in één jurystoel zaten voor The Voice Senior.
Gerard Joling

Fans kunnen vol spanning afwachten of deze televisie-iconen daadwerkelijk terugkeren voor een spetterende finaleshow, mogelijk binnenkort op het scherm.

Doorgaan met lezen

BNers

Bedroevend nieuws gedeeld door echtgenote van Rob de Nijs

Rob de Nijs, de 80-jarige volkszanger die lijdt aan de z!ekte van Parkins0n, gaat steeds verder achteruit in zijn gezondheid.

Zijn vrouw Jet staat altijd voor hem klaar, maar ze kampt met een groot dilemma. Hun 11-jarige zoon Julius heeft namelijk ook aandacht nodig. Volgens Jet zal er op een gegeven moment een moeilijke keuze gemaakt moeten worden, zo vertelt ze in een interview met weekblad Prive.

Hoewel Rob en Jet al 30 jaar lief en leed delen, heeft Jet ook de verantwoordelijkheid om voor Julius te zorgen.

Ze wil dat haar zoon later kan terugkijken op een fijne jeugd, ondanks de z!ekte van zijn vader. Jet beseft dat als de zorg voor Rob te zwaar wordt en alle aandacht naar hem gaat, dit ten koste gaat van Julius en dat is niet de bedoeling.

Daarom zal ze op een gegeven moment een moeilijke keuze moeten maken en zich meer op haar zoon moeten richten.

Jet vertelt dat het soms een heikel dilemma is. Ze willen dat Julius beseft dat hij er ook toe doet en dat hij een fijne jeugd heeft.

Gelukkig begrijpt Julius veel en is hij empathisch en gevoelig. Jet hoopt dat ze uiteindelijk de juiste beslissing kan nemen, zodat zowel Rob als Julius de aandacht krijgen die ze nodig hebben en verdienen.

Doorgaan met lezen
Advertentie
Advertentie

Recente berichten

Advertentie

Trending