Rusland verklaart ook Zweden en Finland de oorlog bij NAVO-toetreding
Connect with us

Meest bekeken

Rusland verklaart ook Zweden en Finland de oorlog bij NAVO-toetreding

Dmitri Medvedev, de voorzitter van de Russische veiligheidsraad, heeft zwaar uitgehaald naar Zweden en Finland. Ook die landen willen nu lid worden van de NAVO. Hij zegt dat verder praten over een niet-nucleaire status van de Oostzee dan zinloos is.

Persbureau TASS meldt dat Rusland allerminst onder de indruk is van de aankondiging van Zweden en Finland om toe te treden tot de NAVO. “We hebben dan enkel een paar meer tegenstanders”, liet hij optekenen.

Al tientallen jaren lang bestaat de hoop op een Baltische of Oostzee waarbij omringende landen geen kernwapens mogen hebben. Dat moet het risico op escalatie van een nucleair conflict tussen de NAVO en Rusland verminderen.

Met Kaliningrad heeft Rusland aan de Oostzee een grote marinehaven als hoofdkwartier van de Baltische Vloot. Sint-Petersburg, de tweede stad van het land, ligt aan de Oostzee. Als Finland en Zweden bij de NAVO komen, heeft het bondgenootschap een soort binnenzee, op voormelde Russische gebieden na.

Celeberties

Volgende klap voor Linda de Mol: “Dit is de nieuwe vriendin van Jeroen Rietbergen!”

Linda de Mol heeft een behoorlijk zware periode doorgemaakt gezien haar maandenlange mediastilte. Deze moeilijke periode begon met Jeroen Rietbergen die één van de hoofdpersonen was in het grote The Voice-schandaal. Centraal in dit schandaal stond de broer van Linda, John de Mol, die flink aan de tand gevoeld werd door Tim Hofman.

Daarbij is Linda zelf ook behoorlijk scheef aangekeken door het grote publiek omdat Linda al eerder van verschillende misstanden zou hebben geweten. Naar eigen zeggen heeft ze deze doorgespeeld naar BOOS. Daarbij komt ook nog dat het zakelijk niet erg goed lijkt te gaan met John zoals hier te zien is. Als klapper op de vuurpijl ligt Johnny ook nog eens onder de volle aandacht vanwege een vermeende mishandeling van zin ex. De aangifte die tegen Johnny gedaan is betreft poging tot doodslag. Een serieuze zaak kunnen we wel stellen. Maar er is meer.

Linda de Mol en Jeroen Rietbergen tóch niet meer bij elkaar?
Daarbij komt natuurlijk dat Linda behoorlijk onder de loep ligt en alles wat ze doet en laat bekritiseerd werd. Zo zijn er geruchten dat het in huis nemen van vluchtelingen een charmeoffensief zou zijn. Wat hier van waar is kunnen we natuurlijk niet met zekerheid zeggen. Voorheen hebben verschillende showbizzwatchers laten weten dat er vermoedens zijn dat Linda en Jeroen weer bij elkaar zouden komen. De break-up zou voor “De bühne” zijn en werd een “Gooische break-up” genoemd. We zijn inmiddels al een paar maanden verder en de twee zijn nog niet samen gespot. Mocht dit het geval zijn dat is het natuurlijk ook verstandig om de lopende rechtszaken af te wachten. Echter is Rietbergen al gespot met een andere vrouw waarvan ‘Bekendeburen’ weten te beweren dat het zijn vriendin zou zijn. Hoe serieus het zou zijn kunnen we echter niet zeggen. Foto’s hieronder:

Doorgaan met lezen

Celeberties

Glennis Grace tóch uit Ladies of Soul: “Anders lege zalen!”

Glennis Grace is onlangs in opspraak geweest vanwege haar aanwezigheid en mogelijke oorzaak van een fikse matpartij in een Jumbo-filiaal in Amsterdam. De zangeres zou het hierbij naar eigen zeggen hebben opgenomen voor haar zoon die de winkel uitgestuurd is vanwege het roken van een e-sigaret. Er zouden flinke klappen zijn gevallen en de winkel zou behoorlijk beschadigd zijn.

De zangeres kan wel weer toetreden in haar zanggroepje waarmee ze het land door toert: ‘Ladies of Soul’. De groep liet weten Glennis niet uit de groep te gooien. Dit tot ergernis van een hele grote groep mensen. Edsilia Rombley liet bij Eva Jinek weten dat het vooral érg vervelend voor hún is: “Het vervelende is dat het voor ons echt heel lastig en vervelend is!” Dit heeft voor nóg meer kritiek gezorgd en een stormloop aan mensen die hun kaartjes willen inleveren of verkopen. Wat nu?

Glennis Grace erin houden? Of toch uit de groep zetten?
Telegraaf-verslaggever Jordi Versteegden laat in een Telegraaf-video weten dat hij denkt dat de groep voor lege zalen komt te staan. Jordi stelt dat Glennis echter geen keuze heeft: “Als je de reacties gaat lezen naast dat statement, dan zou je bijna denken dat ze straks voor een lege zaal staan. Ik vind het persoonlijk wat vroeg dat ze draad weer wil oppakken. Maar, er moet geld in het laatje komen. Een huis in de Jordaan is niet goedkoop en ze moet gewoon weer centen verdienen…” In weekblad Weekend wordt al over twijfels binnen de groep gesproken. In weekblad Weekend valt te lezen: “Er wordt gefluisterd dat sommige Ladies Of Soul, met wie zij samen optreedt, hun twijfels hebben of Glennis nog wel kan terugkeren in het illustere kwartet.” De vraag is of dit de groep geen permanente schade zal toedoen. Harry Vermeegen wil hier nog even wat over kwijt:

Doorgaan met lezen

Meest bekeken

Zien: Kijkers Massa is Kassa in shock om ‘gierig’ verjaardagscadeau voor Peter Gillis

Gisteren werd de laatste aflevering van het programma Massa is Kassa uitgezonden bij SBS6. In de uitzending viert Peter Gillis zijn 60e verjaardag. En wie jarig is, krijgt cadeaus. Het presentje dat Peter echter krijgt, wordt door veel kijkers als ”gierig” omschreven.

De hele familie heeft nog zo hun best gedaan om Peter blij te maken met een fraai verjaardagscadeau. Na lang zoeken wordt het een lekker parfummetje, afkomstig van de plaatselijke drogist.

Kijkers reageren gevarieerd. Zo schrijft iemand op Twitter: ”Vaders word 60 en het kado moet van een drogisterij komen. Gierige kinderen”. Iemand anders Tweet: ”Een cadeautje uitzoeken bij de DA voor meneer de miljonair”. Weer iemand anders schrijft: ”Met z’n drieën een kadootje voor ons pap. Flesje after shave. Ik kan wel raden naar die de erfenis gaat”.

Overigens kreeg Peter nog twee cadeaus, waarmee hij zichtbaar blijer was. Zo kreeg hij een beeld en een weekend naar de Belgische plaats Antwerpen. Hier zal hij samen met Nikol een romantisch weekend in het Hilton-hotel verblijven. Over geshoqueerde kijkers gesproken, die konden wel meer niet waarderen, zoals de kleding voor de hond. Het Italiaanse gedesignede outfitje kostte 99 euro en dat kwam de familie Gillis eveneens op online kritiek te staan.

Doorgaan met lezen
Advertentie
Advertentie

Meest recente berichten

Advertentie

Trending