Ruud de Wild met spoed naar ziekenhuis na heftige gebeurtenis
Connect with us

Meest bekeken

Ruud de Wild met spoed naar ziekenhuis na heftige gebeurtenis

Ruud de Wild ligt weer in het ziekenhuis. De radio-dj mocht afgelopen weekend na een succesvolle darmoperatie naar huis, maar hij werd maandagmiddag met de ambulance terug naar het ziekenhuis gebracht. Dat meldt zijn manager aan het ANP. Een week geleden maakte de NPO Radio 2-dj bekend te lijden aan darmkanker.

Volgens zijn vriendin Olcay Gulsen zijn er complicaties en is De Wild uit voorzorg opgehaald door de ambulance na een heftige bloeding, meldt Shownieuws.

Revalideren
Maandagochtend meldde Gulsen dat haar vriend weer thuis was. De radio-dj moet naar verwachting drie maanden revalideren. Vorige week werd De Wild voor het eerst geopereerd. Naar eigen zeggen is hij er op tijd bij.

Meest bekeken

Wauw: De nieuwe vriendin van Raymond van Barneveld heeft een paar flinke jetsers!

Het is al een tijdje bekend dat meervoudig wereldkampioen darten Raymond van Barneveld gaat scheiden van zijn vrouw Silvia. En dat na een huwelijk van maar liefst 25 jaar.

Onlangs werd Barney al betrapt met een nieuwe lover aan zijn zijde en dat bleek te gaan om de 35-jarige Julia Evans uit Engeland.

Dat doet Raymond toch niet verkeerd
En zo zie je maar weer wat je met geld allemaal voor elkaar kunt krijgen. Ineens ligt er gewoon een heerlijk mokkel naast hem op een ligbedje aan het zwembad.

Doorgaan met lezen

Meest bekeken

Zien: Monique Westenberg reageert met bijzondere foto na relatiebreuk met André Hazes.

Monique Noël Westenberg, de ex-vriendin van volkszanger André Hazes, met wie zij vanaf 2014 een relatie had. Monique Noël is geboren op 26 december 1977 en groeide op bij haar ouders op een woonwagenkamp in Rotterdam. Onlangs brak wederom een verdrietige periode aan voor haar. André besloot haar voor de 2e keer te verlaten, en dat gaat natuurlijk niemand in de koude kleren zitten.

Wat moet dit een verschrikkelijke periode zijn voor Monique, dit is nu al de 2e keer dat haar hart gebroken wordt. Zou het al die tijd echte liefde zijn geweest vraag je je wel eens af? Wij gunnen Andre en Monique uiteraard een prachtig leven maar laat elkaar in zijn/haar’s waarde.

Op Social Media deelde Monique direct na het nieuws dat Andre haar zou verlaten een foto met haar zoontje die veelzeggend is. Wat is die Monique toch een powervrouw.

Doorgaan met lezen

Meest bekeken

Katja Schuurman in de bres voor Bilal: ‘Geen sprake van kwaad opzet’

Bilal Wahib belandde vorige week in het oog van de storm nadat hij een 12-jarige jongen live vroeg om zijn geslachtsorgaan te laten zien. De zanger en acteur moest het bekopen met een platencontract en een televisieprogramma. Zelfs spreekt hij over een misplaatste grap waarvan hij veel spijt heeft. Nu springt Katja Schuurman in de bres voor de verbrande Bilal.

Katja vindt de reacties op de rel overdreven. De actrice legt zelfs uit hoe de grap dan wel begrepen moet worden. Ze geeft aan: “Met de grap ‘kan je je piemel laten zien?’ wordt bedoeld: ‘Kan je je piemel laten kijken?’ Met ogen dus.” Katja zegt dat het weliswaar een slechte grap is, maar vindt het geen kinderporno. De brunette gaat verder: “Zullen we ons weer wat meer verdiepen in de nuance en de feiten? Durft iemand het ook op te nemen voor het andere slachtoffer in deze?”

Katja Schuurman zegt nog: “Als je het gehele verhaal kijkt, zie en hoor je dat Bilal probeert grappig te zijn. Van kwade opzet is geen sprake. Het is dom, zeer onhandig en bovendien niet grappig. Ik hoop van harte dat het jongetje niet gepest zal worden.”

Na de video is Bilal meteen opzij geschoven door zijn platenlabel Top Notch, de Edison Pop Awards, BNNVARA en zelfs Instagram schorste zijn account levenslang. De actrice vindt dat niet terecht en vraagt om Bilal niet meteen te veroordelen. “Zullen we proberen ons eerst iets meer te verdiepen in verhalen voordat we over elkaar heen buitelen met verwijten en oordelen?”, vraagt ze zich hardop af.

Niet meelopen

Aanvankelijk was Katja bang om haar mening te geven. Ze vreesde zelf de lelijkste verwijten over zich heen te krijgen. Ze schrijft: “Ik wil eerlijk durven blijven zijn, niet klakkeloos meelopen en meeschreeuwen achter ophef.” Katja zegt dat ze de acteur niet persoonlijk kent, maar wel met hem meeleeft omdat hij zo aan de schandpaal genageld wordt. Ook wil ze het opnemen voor de 12-jarige jongen die hier helemaal niet om gevraagd heeft.

Doorgaan met lezen
Advertentie
Advertentie

Meest recente berichten

Advertentie

Trending