Ruud de Wild met spoed naar ziekenhuis na heftige gebeurtenis
Connect with us

Meest bekeken

Ruud de Wild met spoed naar ziekenhuis na heftige gebeurtenis

Ruud de Wild ligt weer in het ziekenhuis. De radio-dj mocht afgelopen weekend na een succesvolle darmoperatie naar huis, maar hij werd maandagmiddag met de ambulance terug naar het ziekenhuis gebracht. Dat meldt zijn manager aan het ANP. Een week geleden maakte de NPO Radio 2-dj bekend te lijden aan darmkanker.

Volgens zijn vriendin Olcay Gulsen zijn er complicaties en is De Wild uit voorzorg opgehaald door de ambulance na een heftige bloeding, meldt Shownieuws.

Revalideren
Maandagochtend meldde Gulsen dat haar vriend weer thuis was. De radio-dj moet naar verwachting drie maanden revalideren. Vorige week werd De Wild voor het eerst geopereerd. Naar eigen zeggen is hij er op tijd bij.

Celeberties

Vriendin van Peter R. de Vries klapt uit de school…

De vriendin van Peter R. de Vries heeft een groot interview gegeven. Hierin laat ze onder meer weten waar haar laatste gesprek met Peter over ging enkele minuten voordat hij werd neergeschoten.

Verder laat ze weten dat ze er fel op tegen was dat Peter de vertrouwenspersoon van de kroongetuige werd in het Marengo proces. Ook heeft ze er spijt van dat ze tijdens haar relatie met Peter R. de Vries anoniem wilde blijven, want dit zorgde voor veel wrijving in de relatie. Peter wilde dit namelijk niet.

De vriendin van Peter zegt het volgende over haar anonimiteit:

“Zeker in het begin zit je niet op bekendheid te wachten. Je wilt rustig kunnen uitzoeken of je bij elkaar past of niet. En ik word graag op mijn eigen merites beoordeeld, niet als ‘de vriendin van’. Bovendien wil ik geen publiek bezit worden.”

“Nu denk ik: waarom heb ik hem dat niet gegeven? Waarom heb ik zoveel energie verspild, zo mijn best gedaan om ons geheim te houden? Was ik maar onbevangener geweest.”

Over dat Peter de vertrouwenspersoon van de kroongetuige werd zei ze het volgende:

“Ik was erop tegen dat hij vertrouwenspersoon werd van de kroongetuige in het Marengo-proces. Maar ik begreep ook waarom hij dit wilde doen: als misdaadverslaggever van dat kaliber wil je betrokken zijn bij zo’n mega-strafzaak.“

“Nu zit ik wel met de vraag of ik meer had kunnen doen om hem ervan te weerhouden. Die vraag zal mij altijd blijven achtervolgen.“

Over dat Peter geen beveiliging had:

“Als je weet dat van de kroongetuige al een broer en een advocaat zijn doodgeschoten, en je weet ook dat Peter elke dag dezelfde route aflegt van en naar RTL Boulevard, en je beveiligt die routes niet, vind ik dat onbegrijpelijk. Want je weet: als ze Peter neerschieten, is de impact nog groter. Dan zegt iemand pas echt: weet met wie je te maken hebt. Dan zaai je de meeste angst. Peter was de hoofdprijs.“

Het laatste contact dat zij met Peter had was enkele minuten voordat hij werd neergeschoten.

Op de avond dat Peter werd neergeschoten, zou hij eigenlijk een woning gaan bezichtigen met zijn vriendin. Ze wilden gaan samenwonen in Utrecht. “Hij zei: ik maak een afspraak, dan kunnen we vanavond samen gaan kijken. Ik moet eerst even naar Boulevard, maar ik kan er om kwart over acht zijn.”

Die bezichtiging ging nooit door.

“Twaalf over zeven appte ik hem: ik ga nu vertrekken. Hij schreef terug: Ok! ‘Dat was zijn laatste berichtje. Ik was bijna bij dat huis toen Peters zoon Royce belde en zei dat Peter was neergeschoten. Ik begon meteen te schreeuwen.”

Dit was het laatste app gesprek tussen Peter en zijn vriendin:

19.12: Ik vertrek nu

19.18: Ok!

19.51: Waar ben je???

19.51 Peterrrr

19.51 Neem op

19.55 Schat

19.55 Bel me

Al snel daarna werd ze door zijn familie opgevangen in het ziekenhuis. “Peter was gehavend, maar hij was er nog, dat zag je aan alles.”

Ze is gebroken van het verlies van Peter:

”Het waren vreselijke, slopende dagen. De eerste klap, toen ik het nieuws hoorde, deed mijn wereld instorten. In die week waarin hij in het ziekenhuis lag, kreeg ik hoop dat het goed zou komen. Toen de kwam de tweede klap.“

“Nog steeds heb ik het gevoel dat hij elk moment hier binnen kan lopen. Dat de deur open gaat, en dat die lange gestalte de trap op komt, met die mooie lach en die ogen die meelachen.”

Ze herinnert zich nog een brief van Peter, toen de twee vanwege obstakels – ze moesten eigenlijk altijd anoniem, los van elkaar over straat – even uit elkaar waren.

Hij schreef ‘als jij er niet bent, voel ik me geamputeerd, alsof een deel van mij weg is‘. Ze voelt zich nu ook zo. “Ik voelde me toen ook leeg. Maar dat geamputeerde, dat voel ik nu pas, nu hij er niet meer is. Alsof een deel van mij met hem is meegegaan.“

Doorgaan met lezen

Meest bekeken

Shima Kaes: ‘Johnny de Mol heeft mij zeker 3 keer zwaar mishandeld’

Voor het eerst komt Shima Kaes aan het woord over de zaak. Haar ex-verloofde Johnny de Mol zou haar drie keer zwaar mishandeld hebben. Familie De Mol bood haar zwijggeld in ruil dat ze haar mond hield.

Poging tot doodslag
Dat beweert Shima vandaag via een video-verbinding in de rechtbank in Den Haag. Shima spande een kort geding aan tegen de Staat, omdat zij vindt dat zij geen onafhankelijke beoordeling krijgt van de aangifte die zij vorig jaar deed. In de aangifte klaagt Shima Johnny aan voor poging tot doodslag en zware mishandeling in 2015.

Er zouden volgens Shima meerdere geweldsincidenten hebben plaatsgevonden tussen haar en Johnny in Amsterdam, Mexico en op Ibiza, meldt De Telegraaf. ,,Ik ben in 2014 gaan samenwonen met Johnny de Mol. In 2015 werd onze verloving verbroken nadat hij mij voor de derde keer zwaar had mishandeld”, aldus Shima.

Zwijggeld
Ze beweert dat er foto’s zijn van de verwondingen, diverse getuigen zijn en app gesprekken waarin Johnny zelf het een en ander heeft erkend. Na de derde mishandeling zou ze van de vrouw van John de Mol zwijggeld aangeboden hebben gekregen. Shima stelt dat ze dit aanbod heeft afgewezen en het geld niet heeft aangenomen.

Angst voor familie De Mol
Dat Shima pas jaren later aangifte deed, komt omdat ze angst had voor wraak van de familie De Mol. ,,Ik weet dat de familie alles uit de kast haalt door bijvoorbeeld karaktermoord te plegen”, aldus Shima.

Al eerder ontkende Johnny de mishandelingen. ,,Van zware mishandeling is geen sprake geweest en poging doodslag is absurd, vooral na zes jaar”, zei zijn advocaat eerder in De Telegraaf. Op vrijdag 30 juli volgt de uitspraak.

Doorgaan met lezen

Meest bekeken

Jaimie Vaes over klappen van Lil’ Kleine: ‘Niet zo’n leuke avond’

Jaimie Vaes wil maar niet snappen waarom het geweldsincident met Lil’ Kleine zo veel aandacht kreeg. De realityster noemt de commotie bizar.

In de nieuwste aflevering van haar realitysoap Jaimie: In The Vaes Lane vertelt ze: “Dat dit zo’n ding zou worden in de media had natuurlijk niemand verwacht. Althans, ik niet.” De brunette gaat verder: “Dat was echt bizar en dat had ik liever niet gewild.”

Gewelddadige Kleine

Eind mei belandde Lil’ Kleine in het oog van de storm na een vermeend geval van huiselijk geweld op Ibiza. Jaimie kwam bebloed en in paniek de lobby van een hotel binnen gerend. De hotelkamer was compleet gesloopt en de rapper is dan de cel in gegooid. Kleine is later vrijgelaten nadat Jaimie haar aangifte introk. Later kwamen de twee met een halfslachtige verklaring en deden alsof hun neus bloedde. Ondertussen lastten ze een relatiepauze in.

Geen leuke avond

De twee houden de lippen stijf op elkaar als het over die bewuste avond gaat. Nu verklapt Jaimie toch iets meer. “Het is gewoon een niet zo’n leuke avond geweest. Als ik de tijd kon terugdraaien, was ik waarschijnlijk niet gegaan. Misschien was het dan een andere keer fout gelopen. Misschien was dit sowieso gebeurd maar dan niet die avond op die plek. Dat weet ik niet.”

Doorgaan met lezen

Trending