Ruzie bij EOTB loopt helemaal uit de hand – beveiliging grijpt in
Connect with us

WOW

Ruzie bij EOTB loopt helemaal uit de hand – beveiliging grijpt in

Er zijn nog maar drie afleveringen uit van het nieuwe seizoen van Ex On The Beach: Double Dutch, maar de drama begint nu al! In de aflevering van gisteravond ontstond er een mega ruzie tussen Shani en Lesley. Dit liep zo uit de hand dat de beveiliging tussen beide moest komen.

De drama ontstond nadat Lesley ondanks een heftige ruzie toch zoende met Keanu, die juist bij Shani in bed sliep. Shani was woedend op Lesley, omdat ze niet uit zichzelf kwam vertellen wat er tussen haar en Keanu speelde. Shani schold Lesley helemaal uit en er ontstond wederom een fikse ruzie.

Hier bleef het niet bij. Als Lesley met Keanu in bed ligt, stormt Shani de slaapkamer binnen. Ze vliegt Lesley aan als ze weigert om op te staan en de kamer te verlaten. De beveilig grijpt meteen in en de mannen proberen de woeste Shani van Lesley af te trekken.

Bekijk hieronder een deel van de ruzie:

Meest bekeken

Zien: Ex van Marco Borsato, Leontine (52) in bikini nog altijd een dondersfijne lady!

Marco Borsato heeft met een burn-out te kampen en sinds enige tijd ook niet meer de vrouw van Leontine. Zijn ex in bikini is best wel fijn om naar te kijken, ook al is ze geen 20 meer. In 1983 verscheen de zevendelige televisieserie Briefgeheim naar het boek van Jan Terlouw, waarin de toen nog 15-jarige Ruiters haar acteerdebuut maakte.

Op 18-jarige leeftijd kreeg ze opnieuw de kans te gaan acteren toen ze werd gevraagd voor de serie Nieuwe Buren, een serie van de VARA geregisseerd door Zeg ‘ns Aaa-regisseur Nico Knapper. Twee seizoenen speelde Ruiters in deze populaire serie mee toen ze werd gevraagd voor een kleine rol in de film Amsterdamned van Dick Maas.

Maar we zijn natuurlijk veel benieuwder hoe ze er zonder al te veel kleren uitziet! Hieronder wat foto’s van mevrouw Borsato!

View this post on Instagram

A post shared by Leontine (@leontineborsato)

Bron: grazia

Doorgaan met lezen

Celeberties

‘Samantha (Barbie) probeerde zelf haar vriend Gelmore te reanimeren”

Het is bijna niet te geloven maar het leven van Samantha de Jong is wederom opgeschrikt door een zeer heftige en verdrietige gebeurtenis: haar vriend Gelmore is namelijk zondag op 31-jarige leeftijd overleden aan een hartstilstand.

Evert Santegoeds deelde gisterenavond de laatste details: “We kregen vanmiddag een melding dat er weer allerlei alarmdiensten voor het huis van Barbie stonden en dan denk je, na alles wat er de afgelopen jaren gebeurd is, het eerste aan haar.”

Reanimatie

Zelfs een trauma-helicopter hing in de lucht en de paniek was enorm. Maar wat gebeurde er precies daarbinnen, in die Scheveningse woning? “Barbie’s vriend Gelmore werd gereanimeerd. Eerst had ze dat zelf geprobeerd, vervolgens 112 gebeld en die hebben dat van haar overgenomen. Maar wat er ook gedaan werd, er was geen redden meer aan”, aldus Santegoeds.

Bron: Shownieuws

Doorgaan met lezen

Meest bekeken

Barbie Samantha de Jong deelt doodsoorzaak vriend

Heftig nieuws voor Samantha de Jong: haar vriend Gelmore overleed zondag plotseling. Kort hierna maakt de realityster bekend wat er precies is gebeurd.

Op Instagram maakte Barbie het nieuws bekend dat haar vriend Gelmore, die zij Gilly noemt, zondag is overleden. De twee kregen begin dit jaar een relatie nadat bleek dat Samantha’s zoontje Angelo niet van haar toenmalige vriend Gerrit was, maar van Gelmore. Sindsdien waren de twee stapelgek op elkaar en probeerden ze samen de voogdij over hun zoontje terug te krijgen.

Hartstilstand

Op Instagram schrijft Samantha een hartverscheurend bericht waarin ze afscheid neemt van Gelmore. ,,Lieve schat, ik kan het niet geloven dat je er niet meer bent”, schreef Samantha. ,,Je zal voor altijd bij me blijven”, vervolgt Barbie. ,,Ik kan me geen leven zonder jou voorstellen. Gisteren waren we nog lekker aan het koken en lachen. Ik ga je missen boef, uit het oog, nooit uit mijn hart.”

Ook laat ze weten wat er precies gebeurt is met haar vriend. ,,Ik heb je geholpen, maar niks hielp. De artsen en de politie namen het over en daar lag je, schat.”

De voormalige Oh Oh Cherso-ster laat weten waaraan haar vriend is overleden. ,,Gelmore is overleden aan een hartstilstand. Rust in vrede, lieverd, ik zal je nooit vergeten.”

Doorgaan met lezen
Advertentie
Advertentie

Meest recente berichten

Advertentie

Trending