Samantha, ‘Barbie’, de Jong: ‘Na alle ellende ben ik toch toch nog heel gelukkig geworden’
Connect with us

Meest bekeken

Samantha, ‘Barbie’, de Jong: ‘Na alle ellende ben ik toch toch nog heel gelukkig geworden’

Twee dagen nadat Samantha de Jong beviel van zoontje Djemino kwamen ook haar kinderen Angelina en Milano, die zij kreeg met ex-man Michael van der Plas, kennismaken met hun stiefbroertje. Angelina woont bij Michaels moeder en papa Michael zorgt met vriendin Naomi voor Milano, maar als het aan Barbie ligt komen de twee zo snel mogelijk weer onder haar hoede.

Dochtertje Angelina (8) en zoontje Milano (5), die zij met haar ex-man Michael van der Plas kreeg, verrasten Barbie twee dagen na de geboorte van Djemino in het kraamhotel. ‘Dat was geweldig,’ vertelt een stralende Samantha aan Story. ‘Ze hadden tekeningen voor hun nieuwe broertje gemaakt. Zo lief. Ik kon zelf niet uit bed komen, omdat ik vanwege de keizersnee nog altijd een grote wond heb. Maar Gerrit ving ze op, kocht ballonnen met hen en nam ze mee naar mij toe. Hij is zo lief voor mijn kindjes. Ik heb al bij zijn eigen kinderen gezien dat hij een heel goede en lieve vader is. Nu hebben we samen Djemino en is hij ook nog eens heel verzorgend naar mijn andere twee kinderen. Ik had het niet beter kunnen treffen. Ik ben heel trots op mijn gezin.’

Dat Angelina en Milano niet bij haar wonen, ruim twee jaar geleden besloot de rechter dat de kinderen bij hun vader Michael van der Plas moesten gaan wonen, omdat Samantha hun destijds niet genoeg stabiliteit kon geven, zit Barbie niet lekker. Op de vraag van het weekblad of daar in de toekomst verandering in komt? zegt ze: ‘Ik wil nergens op vooruitlopen,. Ook zeg ik niets over wat ik hoop. Ik hou van mijn kinderen en dat weten ze.’

De kans dat de twee binnen afzienbare tijd bij Barbie mogen wonen lijkt klein. Haar verslavingen, zelfmoordpogingen zorgden voor de uithuisplaatsing van haar twee oudste kinderen door Jeugdzorg en die instantie lijkt niet staan te trappelen omdat besluit terug te draaien, want met Angelina en Milano gaat het nu goed. Met Barbie zelf. zo zegt ze, gaat het ook goed. ‘Ik voel me de gelukkigste vrouw ter wereld. Ik heb eindelijk mijn grote liefde teruggevonden en nu hebben we samen een kindje gekregen. Ik sta weer positief in het leven en heb goede mensen om me heen. Het belangrijkste is dat ik na al die ellende toch nog zo gelukkig ben geworden. Ik ben echt heel gelukkig.’

Meest bekeken

Mark Rutte over liefdesleven: ’Ik wil mijn gang kunnen gaan’

Mark Rutte wil als het om zijn liefdesleven gaat’gewoon zijn gang kunnen gaan’. Maar bezig met met een relatie is de premier op dit moment niet. Hij mist ook geen vrouw in zijn leven en is ook niet op zoek.

“Dingen lopen zoals ze lopen. Ik heb ontzettend leuke vrienden en wie weet zit ik op een gegeven moment hand in hand op de bank. Dat kan een keer en als dat gebeurt, zien we het ook wel weer. Ik pak het leven ook een beetje zoals het komt”, zei Rutte in Linda’s Wintermaand op SBS^.

Linda de Mol vroeg zich af of Rutte nooit iemand mist bij wie hij thuis zijn verhaal kan doen, onder het genot van een glas wijn. “Eigenlijk niet, omdat ik heel lieve familie en vrienden heb. Als ik ergens mijn verhalen wil delen, heb ik zoveel plekken waar dat kan.”

Maar benadrukte Rutte: dat kan zo veranderen. “Misschien als er een keer inderdaad iemand naast mij zit met een glas wijn, dat ik denk: hé, wat gezellig. Weet je, ik ben daar niet zo bewust mee bezig.”

Presentatrice Linda de Mol vroeg zich ook af of het single zijn van Rutte een’ bewuste keuze’ is. Volgens haar vinden hartstikke veel vrouwen hem leuk. “Ik ben ook niet zo makkelijk hoor. Pfieuw”, reageerde de premier lachend. “Daar moeten we een aparte uitzending aan wijden. Ik ben een vrij Haags jongetje en ik wil gewoon mijn gang kunnen gaan. Maar je weet nooit hoe het loopt.”

Rutte zegt open te staan voor alles. Maar, zo voegde hij er aan toe “er hoeven niet meteen brieven worden gestuurd.”

Doorgaan met lezen

Meest bekeken

4 nieuwe affaires zijn er onthuld van Marco Borsato!

Henny Huisman heeft Marco Borsato zelf ooit ontdekt in de Soundmixshow. De presentator blijkt al jaren van alle affaires af te weten van deze ideale ‘schoonzoon’. Hij vertelt erover in weekblad Weekend. Hij zegt: “Ja, er komt nog meer aan. Ik weet van alles, al heel lang, maar wat moest ik tegen Marco zeggen? Doe niet?

Dan zou hij denken: waar bemoei je je mee?” Aller eerst begint hij over zangeres Maan: “Zangeres Maan trad daar ook op, en ik wist al heel lang dat zich iets tussen Maan en Marco zou hebben afgespeeld. Dat van zijn secretaresse wist ik ook al. Het punt is, wij horen alles, maar wat moet ik ermee?”. Verder vertelt hij dat hij al dit gedoe jammer vindt: “Zo zie je maar, stille wateren… Ik vind het jammer, het ideaalbeeld is weg. En teksten van zijn liedjes slaan op zijn eigen situatie, zoals Dromen Zijn Bedrog. Marco gaat de geschiedenis in als een hartstikke goede zanger, maar wel een vreemdganger.”

De affaires van Marco Borsato
Hij vertelt verder over Iris Hond en een vrouw die in zijn fanclub heeft gezeten waarvan hij het huwelijk zou hebben verpest. Ook vertelt hij over een koppel in Flevoland waar Marco en Leontine mee bevriend waren. Hij zou meerdere keren per week afgesproken hebben met de vrouw bij haar thuis wanneer haar man van huis was. De twee zijn inmiddels uit elkaar.

Doorgaan met lezen

Celeberties

Zien: Ouwe Bridget Maasland laat jongemannen watertanden met selfie in haar bed!

Bridget Maasland is de laatste maanden volop in het nieuws. Dat is natuurlijk niet voor niets, ze heeft een relatie gehad met André Hazes. Het verschil tussen de twee is 19 jaar (André is net jarig geweest) maar dat lijkt het stel niet te deren. Het is algemeen bekend dat de blondine op jongere mannen valt.

Ook dat de zanger op oudere vrouwen valt is geen geheim. Zijn eerdere liefde en moeder van zijn kind is immers ook 16 jaar ouder dan hijzelf is. Maar we kunnen wel stellen dat de jonge zanger behoorlijk wat smaak heeft wat vrouwen betreft.

Bridget Maasland laat mannen watertanden
Wat hoewel zijn voormalige vlam de 45 al heeft aangetikt, kunnen we daar niet veel van zien. En zo nu en dan trakteert de blonde presentatrice haar volgers dan ook op een heerlijk kiekje om dat eventjes duidelijk te maken!

Doorgaan met lezen
Advertentie
Advertentie

Meest recente berichten

Advertentie

Trending