‘Samantha de Jong (Barbie) dit keer zwanger van tweeling’
Connect with us

Celeberties

‘Samantha de Jong (Barbie) dit keer zwanger van tweeling’

Je kon de klok er natuurlijk al op gelijk zetten. Samantha de Jong, beter bekend als Barbie, had alweer eventjes een nieuwe vriend, en daar hoort natuurlijk ook een nieuwe liefdesbaby bij. En inderdaad, nog nèt voordat 2021 helemaal voorbij is, maakt Barbie op haar Instagram bekend dat ze in blijde verwachting is van haar vierde kindje.

Op haar Insta Stories schrijft Barbie op Tweede Kerstdag: ‘YOU ARE REAL THE MAN OF MY LIF !! LIEFIE WIL JE WETEN HOE GELUKKIG IK MET JOU BEN
NIET IN WOORDEN TE BESCHIJVEN MAAR
VANAF DE DAG DAT WIJ ELKAAR WEER ZAGEN WAS HET GELIJK LIEFDE OP HET EERSTE GEZICHT SAMEN HEBBEN WE AL VEEL DOORSTAAN SAMEN ECHTE STRIJDERS!!
VANAF 28 JULI MY B DAY 2021
DE DAG DAT JIJ ME GEHOLPEN HEB
MIJN STRIJDERTJE/HELD ONVOORWAARDELIJK
HEB ER GEEN ANDERE WOORDEN VOOR @scoepp JE HEBT ECHT EEN HART VAN GOUD HOE JE ALTIJD WEER VOOR IEDEREEN KLAARSTAAT WIJ GAAN SAMEN MET ONS WONDERTJE GELUKKIG&GEZOND 2022 IN!!!.

Celeberties

Schokkend bericht: dit is wat Marco Borsato en Maan met elkaar gedaan zouden hebben

Marco en Maan zijn nu al enige tijd trending in Nederland en het lijkt erop dat ze zeker iets met elkaar hebben gedaan. Wat ze hebben gedaan weet eigenlijk nog steeds niemand zeker. Henny Huisman zegt dat hij hier in zijn nieuwe boek meer over gaat vertellen. Hij had al eerder een boekje open gedaan:

“Dat van zijn secretaresse wist ik ook al. Het punt is, wij horen alles, maar wat moet ik ermee? Hij is voornamelijk met meiden die ook iets kunnen. Ik kan het niet bevestigen, maar het zou me niet verbazen. Wat ik daarvan denk? Dom, en ze is ook nog heel jong. Er komen nog wel een stuk of drie vrouwen aan, naar wat ik hoor. Nee, ik ga niks zeggen. Ik weet van alles, al heel lang, maar wat moest ik tegen Marco zeggen? ‘Doe niet?’ Dan zou hij denken: waar bemoei je je mee?”

Marco en Maan

Geenstijl kwam met een opvallende uitleg over hoe het tussen Marco en Maan zit:

“The Italian Stallion heeft zijn Italiaanse baguette in de steenwinkel van de dertig jaar jongere zangeres Maan geschoven!“

Iedereen begrijpt wel wat ze hier mee bedoelen natuurlijk. Of Geenstijl gelijk heeft weten wij ook niet maar we zijn wel erg benieuwd naar het nieuwe boek van Henny Huisman. Henny verklapt hier ook alvast wat over:

“Zo zie je maar, stille wateren… Ik vind het jammer, het ideaalbeeld is weg. En teksten van zijn liedjes slaan op zijn eigen situatie, zoals Dromen Zijn Bedrog. Marco gaat de geschiedenis in als een hartstikke goede zanger, maar wel een vreemdganger. Dit is dodelijk. Je kunt het zo zien: iemand is heel goed, tot hij zijn vrouw vermoordt. Dan is het een moordenaar. Het laatste wat je doet overheerst.”

Doorgaan met lezen

Celeberties

Veel kritiek op Monique Westenberg: ‘Schijt aan de coronamaatregelen!!’

Monique Westenberg de ex van Andre Hazes was jarig en dat betekent feest. Monique pakte dan ook groots uit en daar is nu veel kritiek op. Monique deelde namelijk allemaal foto’s van haar verjaardagsfeestje en daar waren de mensen niet blij mee, want je mag met de huidige maatregelen van het kabinet maar maximaal 4 mensen op bezoek hebben en Monique had er veel meer over de vloer bij haar thuis en daar kreeg ze veel kritiek op.

Maar waarschijnlijk zal Monique niet de enige in Nederland zijn die deze regels heeft overtreden. Zelfs prinses Amalia hield zich niet aan de regels en nodigde rond de 100 mensen uit voor haar verjaardag.

Hieronder een foto van alle gasten die op de verjaardag van Monique aanwezig waren. Opvallend helemaal links zien we Roxeanne Hazes haar ex schoonzus. Andre is natuurlijk in geen velde of wegen te bekennen die heeft het inmiddels druk met zijn nieuwe liefde Anne Rose.

Doorgaan met lezen

Celeberties

Leontine Borsato voor het eerst om reactie gevraagd: “Wat vind jij?”

Leontine Borsato lijkt vooralsnog geen reactie te hebben gegeven betreft de zaak rondom Marco, haar man. Marco staat al een hele tijd in de spotlights vanwege vermeende affaires. Dit is de reden dat de twee destijds uit elkaar zijn gegaan. Maar de zaak van nu ligt toch wel een stukje anders, Marco wordt ervan beschuldigd grensoverschrijdend gedrag met minderjarige dames te hebben vertoond. Men vraagt zich af wat Leontine hier over te zeggen heeft. Toen Marco zijn statement de deur uit deed plaatste de brunette feestende foto’s wat erg raar was volgens Angela de Jong.

Ze zei destijds: “Ondertussen plaatst Leontine Borsato foto’s op Instagram van een fuifje met andere vrouwelijke BN’ers waar ze donderdag was. Als je man onterecht beschuldigd wordt van grensoverschrijdend gedrag dan ga je toch niet feesten maar de barricades op? Althans, dat zou ik doen.” Ze schijnt nu een mediapauze te houden. Maar dan…

Leontine Borsato om reactie gevraagd!

De ex (Daniëlle van Aalderen) van Lange Frans, die gast die in graancirkels gelooft, heeft ruim baan gekregen van weekblad Story om haarverhaal te doen. Hierin komt ze met een nieuw verhaal over iets wat ze gehoord heeft en waar dus geen bewijzen van zijn. Er is dan ook behoorlijk veel kritiek op het blad dat ze dit plaatsen. Ze zegt: “Ik heb gehoord dat Marco Borsato tijdens The Voice Kids in zijn kleedkamer betrapt is met de broek op de knieën. Ik ging er altijd vanuit dat dat met iemand van de productie was. Tot ik net afgelopen jaar andere verhalen hoorde.” Verder vraagt ze zich af wat Leontine te zeggen heeft. Ze zegt in het blad: “Ik zou wel willen weten wat Leontine hiervan vindt. Dit moet je als moeder intens raken!” Hieronder het blad waarin Daniëlle haar woordje gedaan heeft en meer info over de huidige stand van zaken bij Marco:

Doorgaan met lezen
Advertentie
Advertentie

Meest recente berichten

Advertentie

Trending