Samantha de Jong ‘ Barbie’ laat van zich horen na ernstig drama
Connect with us

Celeberties

Samantha de Jong ‘ Barbie’ laat van zich horen na ernstig drama

Na het overlijden van haar vriend en een mogelijke ziekenhuisopname laat Samantha de Jong van zich horen. Ze is in diepe rouw door het overlijden van Gelmore…
“Schatje, ik mis jou echt. Ik weet niet wat ik met mezelf aan moet.”

“We zouden altijd bij elkaar blijven en er gaat geen dag voorbij dat ik niet aan je denk”, vervolgt de voormalig Oh Oh Cherso-ster. “Ik denk elke seconde van de dag aan je! Ik weet zeker dat jij dit ook niet zo gewild zou willen hebben. Ik hoop dat je je rust hebt gevonden lieverd, je weet het, 1 TEAM EN TAAK!”

“Elke keer als ik dit filmpje terugkijk, denk ik bij mezelf dat je nog leeft. Je stem die ik hoor”, sluit Samantha af.

Zondag kwam het verdrietige nieuws naar buiten dat de vriend van Samantha de Jong, beter bekend als ‘Barbie’, plotseling is overleden. Naar verluidt zou Samantha daarna zijn opgenomen in het ziekenhuis, zo meldden bronnen dichtbij haar aan Privé.
Maandag zou Samantha onwel zijn geworden nadat zij troost zocht bij een vriendin. Uit voorzorg zou zij naar het ziekenhuis zijn gebracht. Ze zou in shock verkeren, aldus Privé.

De vriend van Samantha is overleden aan een hartstilstand, liet zij eerder weten via Instagram. Zo schreef ze bij onderstaand bericht: “Hou van jou lieve schat. Zomaar ineens ben je overleden, hoe kan dit. Lieve schat, ik kan het niet geloven dat je er niet meer bent. Ik heb je geholpen maar niks hielp. (…) Ik kan me geen leven zonder jou voorstellen. Gisteren waren we nog lekker aan het koken en lachen. Ik ga je missen boef, uit het oog, nooit uit mijn hart. Gelmore is overleden aan een hartstilstand.”

Celeberties

Zien: Deze gelekte privéfoto’s van Maxime Meiland gaan rond op WhatsApp!

Maxime Meiland lijkt op de valreep van 2020 nog het slachtoffer te zijn van gelekte privéfoto’s. Eerder werd al bekend dat de blondine zo’n 4 jaar geleden een webcam-site heeft gestart genaamd ‘Devine Line’.

Schijnbaar is dit plan niet verder gekomen dan een plan en een KvK-inschrijving. De bedoeling was om “open-minded” (lees: modellen die geen werk kunnen vinden en dit zien als noodzaak) te werven hiervoor. Zelfs haar bekende vader, Martien, zou hieraan meegeholpen hebben. Maar toen werd Chateau Meiland in het leven geroepen en was zo’n site natuurlijk helemaal niet meer van belang. Maar nu blijkt er tóch iets gelekt te zijn. Of het uit die tijd is, dat weten we niet zeker.

Gelekte foto’s van Maxime Meiland op WhatsApp

Op WhatsApp gaan nu beelden en foto’s rond van de blondine. tenminste, er wordt gesuggereerd dat het de voormalige kasteelvrouw is. In een eerder interview heeft de blondine hier al wat over losgelaten:

Doorgaan met lezen

Celeberties

André Hazes overweegt DNA-test: ‘Niet mijn zoontje?’

André Hazes heeft samen met zijn ex verloofde Monique Westenberg een zoontje. Kleine André werd geboren 25 oktober 2016.

Kleine Dré heeft zijn vader, André Hazes, enige tijd moeten missen in zijn leven. André heeft sinds een jaar de draad weer helemaal opgepikt en lijkt gelukkiger dan ooit.

Onlangs plaatste André een foto van zichzelf en Dré met dezelfde haarstijl. Ze lijken steeds meer op elkaar. Dré lijkt blijkbaar ook enorm op Andrés pianist, Davy Keys.

“Ga toch effe een DNA-test pakken”, grapt André bij een side-by-side van een verklede Dré en Davy op Instagram. “Ik weet van niks hoor”, reageert Davy al lachend.

Doorgaan met lezen

Celeberties

Dit is de reden waarom Samantha de Jong (Barbie) opgenomen is in het ziekenhuis na dood vriend

Drama’s blijven zich opstapelen voor realityster Samantha ’Barbie’ de Jong. Nadat gisteren, schijnbaar uit het niets, haar vriend Gelmore (31) aan een hartstilstand overleed, is zij nu zelf opgenomen in het ziekenhuis. Dat zeggen bronnen in haar straat, en dat nieuws wordt bevestigd door mensen uit haar directe omgeving aan Privé.

Samantha zou onwel zijn geworden toen zij troost zocht bij een vriendin en daarom uit voorzorg naar het ziekenhuis zijn overgebracht. De tv-ster, die tien jaar geleden landelijk bekend werd door Reinout Oerlemans’ hitserie Oh, Oh, Cherso, zou sinds gisteren in een soort shock verkeren toen haar minnaar, de vader van haar in november geboren derde kind, voor haar ogen overleed.

Onderzoek

„Ik heb je geholpen maar niets hielp. De artsen en politie namen het over (…) Ik ga je missen boef”, postte zij op Instagram, kort nadat het drama zich voltrok. Zoals gebruikelijk doet de politie onderzoek naar de toedracht.

Het is onduidelijk hoe het nu met Samantha is gesteld. Zij zou vooral behoefte hebben aan ’rust’.

Bron: De Telegraaf

Doorgaan met lezen
Advertentie
Advertentie

Meest recente berichten

Advertentie

Trending