‘Samantha de Jong ‘Barbie’ met spoed opgenomen in ziekenhuis’
Connect with us

Celeberties

‘Samantha de Jong ‘Barbie’ met spoed opgenomen in ziekenhuis’

Drama blijft zich afspelen in het leven van Samantha de Jong. Nadat zondag plotseling haar vriend kwam te overlijden, zou naar verluidt Samantha, ook bekend als Barbie, in het ziekenhuis zijn opgenomen. Dit wordt bevestigd door mensen uit haar directe omgeving, volgens Privé.

Barbie liet zondag op haar Instagram-account weten dat haar vriend Gelmore is overleden aan een hartstilstand: ,,Hou van jou lieve schat. Zomaar ineens ben je overleden, hoe kan dit. Lieve schat, ik kan het niet geloven dat je er niet meer bent. Ik heb je geholpen maar niks hielp. (…) Ik kan me geen leven zonder jou voorstellen. Gisteren waren we nog lekker aan het koken en lachen. Ik ga je missen boef, uit het oog nooit uit me hart. Gelmore is overleden aan een hartstilstand.” schreef zij bij een kussende foto van de twee.

In shock

Maandag zou de tv-ster onwel zijn geworden nadat zij bij een vriendin thuis troost zocht. Zij zou uit voorzorg naar het ziekenhuis zijn gebracht. Privé meldt dat Barbie in een shock zou verkeren toen de vader van haar derde kindje voor haar ogen overleed.

Volgens Privé is het onduidelijk hoe het nu met Samantha is gesteld. Zij zou voornamelijk behoefte hebben aan ’rust’.

Bron: Story

Celeberties

Zien: Nikkie Plessen laat haar hond uit maar fans zijn afgeleid door iets anders op foto!

Nikkie Plessen is natuurlijk al een plaatje op zich. Ze is bekend geworden door de soapserie Onderweg naar Morgen in 1998, dat is al even geleden dus. Daarna heeft ze ook nog in series als Goede tijden, slechte tijden, Wet en Waan, Costa! en IC met gastrollen. Maar het echte geld kwam pas toen ze haar bekendheid gebruikte om daar méér mee te doen.

En toen kwam ze met haar eigen kledinglijn die haar flink wat heeft opgeleverd. Ze staat inmiddels in de Quote500 met een eigen vermogen van ruim 28 miljoen euro, niet misselijk. Maar we zijn natuurlijk niet hier vanwege het gigantische vermogen van deze blondine. We zijn hier voor foto’s!

Nikkie Plessen laat hond uit!

Waar de meeste mensen in hun kloffie even de hond gaan uitlaten is dat met deze self-made miljonair natuurlijk anders. Je kunt er als modekoningin natuurlijk niet slonzig bijlopen. Maar we kunnen wel stellen dat we haar maar al te graag in het Vondelpark zullen tegenkomen wanneer ze er zó bij loopt met dit weer!

Doorgaan met lezen

Celeberties

Extreem slecht nieuws voor Martien Meiland en Britt Dekker!

De tv-show ‘First & Last’ gepresenteerd door Martien en Britt lijkt kijkers te verliezen. Na een behoorlijke portie kritiek, dalen de kijkcijfers nu voor een tweede keer op een rij.

Onder Martien zijn grens?

De spelshow begon twee weken geleden met een behoorlijk aantal kijkers. 751.000 mensen keken namelijk naar de première van het programma. Inmiddels is dit aantal gedaald tot 519.000 kijkers. Eerder vertelde Martien in het AD dat hij een wens had van minstens 800.000 kijkers. Collega Britt vertelde hierover aan Beau: ,,Hij is niet snel tevreden, want hij zegt altijd: ‘Met 800.000 kijkers stop ik met alles.’ Ik vind het zelf niet echt een probleem hoor.”

‘Saai, traag en onecht’

In de AD Mediapodcast werd het programma behoorlijk afgekraakt. Angela de Jong noemde het programma saai, traag en onecht. Marcus den Blanken twijfelt daarnaast openlijk aan het duo. ,,Ga niet zelf de hele tijd in de spotlights staan en er nog overheen schreeuwen. In zo’n Wie van de Drie past het perfect, maar ik weet niet of we ze als presentatieduo moeten hebben.”

Droom Martien

Kasteelheer Meiland vertelde eerder aan het ANP dat hij altijd al droomde van een carrière als presentator. ,,Als er vroeger bruiloften of partijen waren in de familie dan werden er stukjes opgevoerd, ik was dan altijd de presentator. Toen dacht ik al; wat zou het leuk zijn om dat later als werk te mogen doen. Ik vind het echt een cadeautje dat het nu is gelukt”

Bron: Shownieuws

Doorgaan met lezen

Celeberties

André Hazes belt woedend zijn moeder Rachel op: “Wat doe jij nou?”

Het blijft onrustig in de familie Hazes. Nu heeft André Hazes zijn moeder Rachel Hazes boos opgebeld.

Rachel Hazes haalde op de sociale media flink uit naar haar dochter Roxeanne Hazes. Die laatste reageerde op een bericht van Monique Westenberg.

Roxeanne heeft nog steeds een goede band met Monique. Dat kan van Rachel niet gezegd worden.

Roxeanne’s moeder reageerde furieus. “Hij had beter vriendjes kunnen worden met Davinci (de voormalige hond van Roxeanne, red), in plaats van hem na negen jaar weg te doen. Schaam je…”

Na het lezen van die reactie belde André Hazes op zijn beurt dan weer boos naar zijn moeder. “Ik vroeg: ’Ma, wat is dit dan?!’”, citeert ‘De Telegraaf’ hem in de Shownieuws Podcast.

“Mijn moeder en mijn zus hebben best wel een dingetje en dat is anders dan ik ooit met mijn moeder heb gehad.”

Bron: story

Doorgaan met lezen
Advertentie
Advertentie

Meest recente berichten

Advertentie

Trending