Samantha de Jong en Gerrit uit elkaar: ‘Gerrit is niet bij de bevalling’
Connect with us

Meest bekeken

Samantha de Jong en Gerrit uit elkaar: ‘Gerrit is niet bij de bevalling’

Samantha de Jong, beter bekend als Barbie, staat een enorm spannende gebeurtenis te wachten. Op 16 november bevalt zij van haar zoontje Djemino, die via een keizersnede ter wereld zal komen. Op steun van haar verloofde Gerrit hoeft Samantha tijdens de bevalling niet te rekenen. Zij vertelt dat hij niet aanwezig zal zijn bij de bevalling van hun zoontje…

Risico

De hoogzwangere Samantha doet in Story een boekje open over haar zwangerschapscomplicaties. Samantha is de moeder van Angelina (8) en Milano (5) uit haar eerdere huwelijk met Michael van der Plas.

Zij verwacht in november haar derde kindje met haar grote liefde Gerrit. Echter loopt de zwangerschap niet helemaal volgens plan. Hoewel zij pas begin december uitgerekend is wordt de baby al eerder gehaald. De artsen willen geen enkel risico lopen en zien acuut gevaar bij Samantha’s zwangerschap.

Zij onthult zich top te voelen, maar toch maken de artsen zich zorgen. ,,Maar zo goed als ik me voel, toch zagen de artsen bij de echo’s dat de placenta voor de ingang van de baarmoederhals zit. Dat is een groot risico wanneer ik weeën krijg. De placenta kan dan scheuren met alle gevolgen van dien.”

Traditie

Om deze reden wordt het zoontje van Gerrit en Samantha op 16 november gehaald via een keizersnede. Zonder de aanwezigheid van Gerrit… Samantha onthult waarom de vader van haar derde kindje niet aanwezig zal zijn bij de bevalling.

,,Gerrit komt uit de woonwagenwereld en daar is het gebruikelijk dat een vrouw bij de bevalling aanwezig is. Een moeder of in mijn geval zal Gerrits dochter Thea erbij zijn. Zij staat naast me wanneer ik van Djemino beval en Gerrit wacht op de gang. Pas als Djemino geboren is, verlaat Thea de kamer en mag Gerrit zijn zoon voor het eerst zien. Ik vind het een mooie traditie.”

Gerrit’s dochter Thea speelt een belangrijke rol in de zwangerschap van Samantha. Samantha’s baby wordt vernoemd naar het doodgeboren kindje van Thea. ,,Dat was ontzettend moeilijk voor haar. Het beste was om de zwangerschap af te breken. Ze heeft hem de naam Djemino Marco gegeven en zo gaat het zoontje van Samantha en mij ook heten.” Zijn dochter Thea vindt het mooi dat haar halfbroertje die naam gaat dragen. Gerrit: ,,Ze was enorm ontroerd toen we het vertelden. Ik denk dat we haar geen mooier cadeau konden geven.”

Celeberties

Dit moet je zien: Dit is de tweelingzus van Monique Westenberg!

Het schijnt dat iedereen op de wereld een dubbelganger heeft rondlopen. De kans dat je diegene gaat tegenkomen is natuurlijk erg klein met een dikke 7 miljard mensen op de aardbol. Maar Monique Westenberg heeft ‘r al ontmoet.

En ze heeft er niet voor moeten zoeken, haar dubbelganger is namelijk getrouwd met haar broer, Mathieu. Toen haar broer en haar dubbelganger getrouwd waren, waren er nogal wat verwarringen. Fans dachten namelijk dat het gewoon een foto van de blondine zelf was toen ze een foto van haar postte op social media.

Schoonzus van Monique Westenberg

Wanneer we wat foto’s erbij pakken van de twee dames bij elkaar moeten we inderdaad zeggen dat ze verdacht veel op elkaar lijken. Laten we hopen voor Mathieu dat er geen geheime dochter in de familie Westenberg zit:

Doorgaan met lezen

Celeberties

Zorgen om gezondheid Martien Meiland: ‘Dit kan hem fataal worden’

Martien Meiland en zijn familie zijn sinds een paar weken weer terug op de buis met hun programma Chateau Meiland. En hoe! Het programma behaalde maar liefst 1,3 miljoen kijkers en scoorde daarmee weer vanouds goed. Het leven lijkt de kasteelheer toe te lachen momenteel maar dat is niet altijd zo geweest. In oktober komt namelijk de veelbesproken biografie van de markante man uit en daar staan een aantal schokkende onthullingen. Volgens weekblad Story valt daarin onder andere te lezen dat hij in het verleden tot twee keer toe een zelfmoordpoging heeft ondernomen. In de nieuwe afleveringen is te zien hoe slecht het met de gezondheid van de kasteelheer lijkt te gaan.

Gezondheid van Martien Meiland

De vrouwen des huizes maken zich zorgen om de aanhoudende benauwdheid van de kasteelheer. Dit komt allemaal bij zijn depressiviteit kijken wat het allemaal nog een tikkeltje heftiger maakt. Erica laat het volgende weten: “Een tijdje geleden heeft hij het heel erg benauwd gehad en daar is hij heel erg van geschrokken. Hij is meteen gestopt met roken. Maar ’s nachts wordt hij alsnog wakker en is hij erg bang voor die benauwdheid. Hij denkt dat er iets niet goed zit.” Eenmaal bij de dokter geweest blijkt dat er niet veel lichamelijk aan het handje is. Of de benauwdheidsklachten voort zouden kunnen komen uit de depressieve klachten is niet duidelijk. Tekst gaat verder onder de onderstaande video:

De biografie van de kasteelheer

Met al het succes van nu zal zijn biografie, vernoemd naar zichzelf, van burgemeesterszoontje tot kasteelheer hoogstwaarschijnlijk ook wel een kaskraker worden. Grappig detail: het boek zal worden uitgegeven door de mede door hem opgerichte uitgever Osjato. Juist, de Nederlandse uitspraak van het Franse au Chateau!

Doorgaan met lezen

Lifestyle

In diepe rouw: Verdrietig nieuws voor Joke Bruijs

Joke Bruijs is momenteel in diepe rouw: de actrice en zangeres heeft definitief afscheid moeten nemen van haar broer Jan Bruijs. De oud-voetballer is donderdag op 68-jarige leeftijd overleden.

”Mijn broer Jantje is er niet meer”, zo schrijft Joke verdrietig op Facebook.

Hartaanval

Jan werd tijdens een fietstocht in Friesland getroffen door een hartaanval. Zijn vrienden probeerden hem nog te reanimeren maar dat lukte niet. Hij werd 68 jaar oud.

Voetbalcarrière

De broer van Joke speelde in zijn jeugd bij de Rotterdamse voetbalclub Feyenoord. Op Facebook krijgt de Rotterdamse zangeres/actrice veel steunbetuigingen.

Bron: Show.nl, Libelle Beeld: Youtube

Doorgaan met lezen

Trending