Samantha Steenwijk met grote spoed naar het ziekenhuis!
Connect with us

Celeberties

Samantha Steenwijk met grote spoed naar het ziekenhuis!

Samantha Steenwijk die laatst nog woedend was en een heftige ruzie had met deze bn’er moest vandaag met spoed naar het ziekenhuis.

Samantha is namelijk van haar paard gevallen en kon niet meer opstaan. De ambulance kwam ter plaatsen met drie verpleegkundige, omdat ze dachten aan rug en nekletsel.

Gelukkig kregen ze Samantha zonder veel moeite op de brandcard en in het ziekenhuis bleek het gelukkig mee te vallen. Samantha heeft een gekneusde stuit en enkel en er was ook nog iets met haar onderste rugwervels. Ze is nu thuis aan de morfine tegen de pijn en moet het rustig aan doen.

Celeberties

Zien: Je gelooft het niet, Barbie Samantha de Jong neemt nóg een maatje groter!

Barbie aka Samantha de Jong ken je nog uit een ver verleden waarin ze bekend werd met Oh Oh Cherso. Van de rest van dat stel horen we vrij weinig. De een is getrouwd met Waylon en zit er warmpjes bij terwijl de ander om de haverklap in het nieuws is vanwege zwangerschappen, ongelukken, nieuwe foute vriendjes en ga zo maar door.

Samantha is onlangs haar vriend, Gelmore, verloren maar gelukkig kwam twee weken later de ware op haar pad. Zijn naam weten we nog niet, maar er zal vast iets gebeuren waardoor dat nog in het nieuws terecht komt. De tatoeage van Samantha staat nog wel in koeienletters op haar borst: “Eigendom van Gelmore”. We verwachten dan ook dat hier een correctie in gemaakt zal worden en dat we hierdoor misschien de naam van haar nieuwe vriend te weten krijgen.

Barbie zweeft bijna weg als een ballonnetje!

Maar in de tussentijd zit Samantha natuurlijk niet stil. Haar bijnaam is niet voor niets ‘Barbie’, ze laat maar al te graag aan zichzelf sleutelen. Naast dat ze een paar keer per week onder de zonnebank te vinden is, gaan er her en der ook wat spuitjes in. Dit keer waren de lippen weer aan de beurt:

Doorgaan met lezen

Celeberties

Jean-Marie Pfaff maakt zich erge grote zorgen om z’n vrouw Carmen: “Ze moet verschrikkelijk oppassen”

Jean-Marie Pfaff maakt zich grote zorgen om zijn vrouw Carmen. De gewezen doelman is er dan ook niet helemaal gerust in.

Jean-Marie Pfaff zijn vrouw Carmen heeft zware osteoporose. Ze heeft drie wervels gebroken en is voor 66% gehandicapt.

Twee jaar lang bracht ze door in een hospitaalbed in de living. Nu loopt ze intussen weer rond.

“Maar ze moet verschrikkelijk oppassen en heeft veel pijn”, legt Jean-Marie uit in Dag Allemaal.

Hun drie dochters zijn mantelzorgers. Ze doen alles om het hun moeder zo aangenaam mogelijk te maken. “Maar toch, ik hou mijn hart vast”, besluit Jean-Marie.

Doorgaan met lezen

Celeberties

Dionne Stax had het behoorlijk koud op de set van Jan Magazine!

Dionne Stax heeft vorige maand voor Jan Magazine een geweldig mooie shoot gehouden. Alle foto’s werden geheel in Peaky Blinders-thema gemaakt. Zo werd de kleding en haardracht toegepast maar ook de setting van de foto’s waren typisch voor de Netflix serie.

Maar dat betekent dus ook dat de kleding niet altijd helemaal past bij de temperaturen van de maand december in Nederland. De presentatrice heeft zelf al aardig wat foto’s geplaatst op haar persoonlijke social media. Ook Jan Magazine heeft natuurlijk aardig wat kiekjes geplaatst. Maar er is meer.

Dionne Stax had het koud op de set!

Natuurlijk zijn er ook “backstage” foto’s op de set gemaakt en foto’s die het niet gered hebben. En op deze foto’s is toch goed te zien dat de temperaturen behoorlijk laag lagen die dag:

Doorgaan met lezen
Advertentie
Advertentie

Meest recente berichten

Advertentie

Trending