Samuel, 1, gilt als zijn luiers worden verschoond – en dan beseft moeder dat er iets vreselijk mis is
Connect with us

Lifestyle

Samuel, 1, gilt als zijn luiers worden verschoond – en dan beseft moeder dat er iets vreselijk mis is

Kinderen zijn onze meest waardevolle geschenken – en ouders weten precies hoe ver ze zouden gaan om hun kind te beschermen tegen mogelijke gevaren in de wereld. In elk geval waar iemand opzettelijk iets vreselijks doet dat ons kind kan verwonden, worden we dus al snel woedend.

Maar als het gaat om iets dat zo standaard is als een luierwissel – geen ouder kan zich voorstellen dat dat schade aan een kind kan aandoen… Of kan dat? Helaas heeft een moeder die onlangs haar zoon op een openbare plek wilde verschonen, onlangs op de harde manier geleerd dat men altijd waakzaam moet zijn, zelfs in de meest onverwachte scenario’s.

Hayley Turner was uit met haar 1-jarige zoon Samuel toen hij een luierwissel nodig had.

Maar zodra Hayley hem op de tafel neerlegde, begon hij te gillen. Dit was op geen enkele manier ongewoon, omdat Samuel vaak nogal kon huilen als hij werd verschoond. Maar moeder Hayley besefte al snel dat er meer aan de hand was. Ze draaide hem om en inspecteerde hem – en toen ontdekte ze dat zijn rug vol was van rode vlekken.

Een echt beest had punaises op de onderkant van het verschoonkleed gelegd, zodat de scherpe punten naar buiten staken en in Samuels rug. Er was er niet één, maar vijf naalden drongen door Samuel’s huid.

Wie zou zo wreed kunnen zijn om zoiets te doen voor een onschuldig kind?

Hayley zette niet vaak iets op Facebook, maar omdat ze vond dat dit absoluut belangrijk was om te verspreiden, besloot ze om naar de sociale media te gaan om uit te leggen wat er was gebeurd. Haar bericht is sindsdien gedeeld door de duizenden.

Press deelt de verschrikkelijke ervaring van Hayley om ouders eraan te herinneren om de verschoningstafel waarop ze hun baby in het openbaar leggen, van naderbij te bekijken.

Je moet niet bang zijn om hun baby in het openbaar te verschonen, maar je kunt nooit te voorzichtig zijn!
[fblike]

Celeberties

Dit moet je zien: Dit is de tweelingzus van Monique Westenberg!

Het schijnt dat iedereen op de wereld een dubbelganger heeft rondlopen. De kans dat je diegene gaat tegenkomen is natuurlijk erg klein met een dikke 7 miljard mensen op de aardbol. Maar Monique Westenberg heeft ‘r al ontmoet.

En ze heeft er niet voor moeten zoeken, haar dubbelganger is namelijk getrouwd met haar broer, Mathieu. Toen haar broer en haar dubbelganger getrouwd waren, waren er nogal wat verwarringen. Fans dachten namelijk dat het gewoon een foto van de blondine zelf was toen ze een foto van haar postte op social media.

Schoonzus van Monique Westenberg

Wanneer we wat foto’s erbij pakken van de twee dames bij elkaar moeten we inderdaad zeggen dat ze verdacht veel op elkaar lijken. Laten we hopen voor Mathieu dat er geen geheime dochter in de familie Westenberg zit:

Doorgaan met lezen

Lifestyle

In diepe rouw: Verdrietig nieuws voor Joke Bruijs

Joke Bruijs is momenteel in diepe rouw: de actrice en zangeres heeft definitief afscheid moeten nemen van haar broer Jan Bruijs. De oud-voetballer is donderdag op 68-jarige leeftijd overleden.

”Mijn broer Jantje is er niet meer”, zo schrijft Joke verdrietig op Facebook.

Hartaanval

Jan werd tijdens een fietstocht in Friesland getroffen door een hartaanval. Zijn vrienden probeerden hem nog te reanimeren maar dat lukte niet. Hij werd 68 jaar oud.

Voetbalcarrière

De broer van Joke speelde in zijn jeugd bij de Rotterdamse voetbalclub Feyenoord. Op Facebook krijgt de Rotterdamse zangeres/actrice veel steunbetuigingen.

Bron: Show.nl, Libelle Beeld: Youtube

Doorgaan met lezen

Lifestyle

Bizarre video gelekt van Barman First Dates met deelnemer in het toilet!

First Dates is natuurlijk een prachtig wegkijk-programma. Andermans leed is een prima vermaakt op de doordeweekse avondjes. Hoewel er zo nu en dan ook een match ontstaat tussen twee singles in het restaurant, loopt het nog veel vaker tot een mismatch uit. En dat vinden veel Nederlanders ook heel leuk om te zien.

Daarom is nu een nieuw programma in het leven geroepen: ‘Last Dates’. Het is eigenlijk hetzelfde concept en hetzelfde restaurant, alleen dan gaan koppels voor de laatste keer met elkaar op date voordat ze scheiden of uit elkaar gaan.

Nieuw concept voor First Dates!

“Ben je uitgekeken op je partner? Breng samen een bezoekje aan het Last Dates restaurant!”. Een uitgelezen kans voor de Nederlandse barman van het programma, Victor Abeln, om eens eventjes te scoren bij de dames:

Doorgaan met lezen

Trending