Sarah daagt Monique Westenberg uit met een hele erge rotstreek
Connect with us

Celeberties

Sarah daagt Monique Westenberg uit met een hele erge rotstreek

Er is al veel gezegd en geschreven over de taferelen van Andre Hazes en de huidige situatie. Maar we zagen Sarah het nieuwe liefje van Andre Hazes nu iets doen wat echt niet kan.

Sarah plaatsten namelijk een foto met hetzelfde rode jasje dat Monique aan had op een eerdere foto. Daarbij plaatsten Sarah haar tante op het zelfde moment op het Instagram account van het boutique winkeltje waar Sarah werkt en welke van haar tante is ook nog een sneer naar Monique over het jasje dat beide dames droeg. Ze plaatsten namelijk de quote: ‘

‘They can steal your recipe, but the sauce won’t be the same.”

Allemaal erg kinderachtig van Sarah en haar tante. Laat elkaar toch met rust er is al genoeg schade aangericht en er is ook nog een kind in het spel.

Celeberties

André Hazes is tóch weer terug bij Monique Westenberg!

Het liefdesleven van André Hazes is sinds een flink tijdje een soort soap geworden in Nederland. Het is dan ook niet zo dat hij het een beetje saai aan het houden is. Van de ene verloving springt de zanger naar de andere verloving. Zo zagen we een kortstondige relatie met Bridget Maasland waar hij de moeder van zijn kind voor verliet.

Na 3 maanden kwam hij toch tot de conclusie dat Monique Westenberg tóch de ware was. Maar ook dat duurde niet erg lang, want toen kwam de jonge Sarah van Soelen in beeld. Op 21 december heeft Hazes Monique ten huwelijk gevraagd en leek het nu toch écht voorgoed goed te komen tussen de twee. Helaas was een maandje geleden ineens het roer omgeslagen.

Monique Westenberg draagt ring van André Hazes nog

Wat daar precies voor gezorgd heeft weten we niet. Maar veel roddelmedia weten zeker dat Sarah al even in beeld was waardoor het uit gegaan is tussen Hazes en Westenberg. Maar er zijn nu verschillende media die iets opvallends hebben gevonden op een aantal foto’s. Op onderstaande foto’s is namelijk te zien dat Monique de verlovingsring wéér omheeft gedaan. Op de tweede fotoreeks scrollen naar foto 4 en 6.

View this post on Instagram

A post shared by PScallme (@pscallmejewels)

Doorgaan met lezen

Celeberties

Zien: Johan Derksen haalt snoeihard uit naar Trijntje Oosterhuis

Johan Derksen heeft weer ouderwets uitgehaald naar Trijntje Oosterhuis. De voetbalanalist is bepaald niet te spreken van Trijntje’s muzikale carrière…

Derksen is groot fan van Sean Webster, een Britse blueszanger die meedeed aan het zangprogramma We Want More. Zijn idool vloog er echter uit, en daar was Derksen niet blij mee…

Stem
De zanger kreeg na zijn auditie voor het SBS-programma te horen dat hij te veel een stem imiteert. De juryleden, waarvan Trijntje Oosterhuis er één is, adviseerden hem om meer zijn ‘eigen stem’ te gebruiken.

En dat pakte Derksen niet lekker op. Hij neemt het in Veronica Inside op voor zijn idool. ,,Dat Ali B niets van blues begrijpt; dat neem ik op de koop toe. Maar dan komt Trijntje met ‘ik wil je eigen stem wel eens horen’…” steekt Derksen van de wal.

Hij vervolgt met een sneer naar de ‘Lady of Soul’. ,,Dat mevrouw Oosterhuis dat moet zeggen is een gotspe, want die doet al jaren een soulzangeres na.”

Doorgaan met lezen

Celeberties

Leestip: Bridget Maasland over de affaire met André Hazes: ‘Er is nog veel meer gebeurd’

De relatie van Bridget Maasland en Dre Hazes was groot nieuws in 2020. Maar ondanks dat hun stomende affaire bijna een jaar geleden eindigde, krijgt het verhaal alsnog een staartje. ,,Er is nog veel meer gebeurd…”

In december 2019 kwam het nieuws in de wereld dat Dre en zijn vriendin Monique Westenberg er een punt achter hadden gezet. En niet zomaar: Dre zou er vandoor zijn gegaan met presentatrice Bridget Maasland. Maandenlang vormde de tortelduifjes een koppel en er zou zelfs een huwelijksaanzoek hebben plaatsgevonden. Maar een vakantie op Curacao waar ook Monique aanwezig was betekende het einde van ‘Brazes’…

Crisis
In een interview met Grazia onthult Bridget dat het jaar 2020 voor haar in het teken stond van ‘crisis’.

,,Corona brengt een bepaalde bewustwording met zich mee, maar voor mij persoonlijk was het crisis op crisis op crisis. Ik vond het wat veel.”

Bridget kreeg een storm van kritiek en negatieve reacties over zich heen tijdens en na haar relatie met Dre.

,,Als er vervelende dingen in je privéleven gebeuren, dan is het al moeilijk genoeg, laat staan als ook nog eens heel Nederland een mening wil vormen en denkt mee te mogen praten.”

Dreigementen
De haat die Bridget van onbekenden te verduren kreeg ging zelfs zó ver, dat zij en haar familie met de dood werden bedreigd.

,,Dat ging van doodsbedreigingen tot dreiging aan het adres van familieleden. Er is nog veel meer gebeurd, maar daar kan ik niet over uitweiden. Ik wil niet dat mijn zoon alles meekrijgt.”

Bridget vindt het onredelijk hoe hard zij werd aangepakt na de ‘Brazes-verhouding’. ,,Omdat ik ouder ben, en een vrouw. Blijkbaar is dat in de wereld nog niet zo geaccepteerd. De man mag alles fout doen: liegen, bedriegen en jonger daten, maar de vrouw mag dat nog niet. Gelijke rechten zijn op dat gebied nog ver te zoeken. Dat is de conditionering van de maatschappij. Daar valt echt niet mee om te gaan.”

Doorgaan met lezen

Trending