“Sarah van Soelen al véél eerder bedrogen door André Hazes!”
Connect with us

WOW

“Sarah van Soelen al véél eerder bedrogen door André Hazes!”

Sarah van Soelen was een tijdje, naar eigen zeggen, een van de meest “gehate” vrouwen van Nederland toen ze de plek van Monique Westenberg in nam. Dreetje junior besloot dat het na een tijdje verloofd te zijn met Monique, dat het wel weer tijd was voor wat anders, Sarah. Maar sinds een aantal maanden weten we dat het tussen die twee ook niet meer helemaal soepel loopt.

Dit waren eerst alleen geruchten van juice-kanalen. Even later verwijderde André álle foto’s van Sarah op zijn Instagram. Yvonne Coldeweijer kwam als eerste met het nieuws dat de zanger alweer een nieuwe vriendin zou hebben, Anne Rose. Dit heeft de showbizzwatcher zo’n 3 weken geleden bekend gemaakt. Wat wel vreemd was, was dat Sarah bleef volhouden dat ze nog een relatie zou hebben met André. Helemaal nu blijkt dat André en Anne Rose al veel langer bij elkaar zouden zijn dan drie weekjes.

Sarah van Soelen zal boos zijn!

Het blijkt namelijk dat Anne Rose in het afgelopen jaar al veel vaker tijd met Andr;e doorbracht. Volgens verschillende kanalen zou hier al wat opgebloeid zijn. Dit terwijl de liefde tussen hem en Sarah nog pril was. Zo zou Anne Rose ook bij de concerten van de zanger tijdens de Amsterdamse Zomer in het olympisch stadion zijn. Anne Rose zou zelfs aanwezig geweest zijn op de verjaardag van Julia, het zusje van Sarah. Dit is de verjaardag waar de veelbesproken onderstaande video vandaan komt. De geruchten gaan dat de zanger hier behoorlijk van het padje zou zijn. Op onderstaande foto, boven de video, is Sarah nog te zien samen met Anne Rose (tweede van rechts, naast Sarah), 24 weken geleden.

Meest bekeken

BREAKING: Grote politieactie in Utrecht, A2 compleet afgesloten

Door een grote politieactie is de A2 tussen Breukelen en Utrecht afgesloten in beide richtingen. De politie doet er onderzoek naar een geparkeerde auto. Mogelijk zitten er explosieven in het voertuig. Momenteel krijgt het hoofdgebouw van de Landelijke Eenheid in Driebergen extra beveiliging. Het is niet duidelijk of er een verband is.

Driebergen

Voor het hoofdgebouw van de Landelijke Eenheid in Driebergen hebben agenten met automatische vuurwapens en kogelwerende vesten postgevat. Er landde ook een politiehelikopter. Bij de A27 in Meerkerk landde ook een politiehelikopter. Die vloog daarna naar Driebergen. Een persoon is mogelijk verplaatst.

Rond 13 uur meldde Rijkswaterstaat Verkeersinformatie dan dat de A2 in beide richtingen dicht is. Hoe lang de afsluiting duurt is nog niet bekend.

Doorgaan met lezen

Meest bekeken

Net binnen: ‘Bizarre foto Marco Borsato uitgelekt’

Maanden geleden werd er door verschillende personen het verhaal naar buiten gebracht dat er groot nieuws de wereld in geslingerd zou worden over een coach van The Voice of Holland. Inmiddels is bekend dat het om zanger Marco Borsato gaat.

De geruchten worden met de dag aangevuld en Marco verkeert zich in immens slecht daglicht. Vanwege vermeende activiteiten uit het verleden ligt Marco Borsato bij een hele hoop showbizz-kanalen dan ook onder de loep. Marco’s warme uitstraling en het gezellige gevoel dat de zanger Nederland gaf begint de laatste periode ernstig minder te worden.

Dennis Schouten en Jan Roos hebben niet zo heel lang geleden een video geplaatst. In deze video hebben ze het over videofragmenten en stukken uit een dagboek dat zij hebben ingezien. Dit is afkomstig van het meisje dat aan gifte heeft gedaan tegen de ooit zo populaire zanger. Tevens wordt er in de video van de heren gesproken over jonge deelneemsters uit The Voice. Borsato was de coach van deze meisjes.

Al maanden gaan er ook verhalen over de zanger en zangeres Maan, naar verluidt zou er meer zijn geweest tussen de twee. Marco gaf destijds voor zijn team van The Voice jaarlijks een barbecue, nu blijkt dat de zanger toen al aan de lippen van Maan hing. Er gaat nu een foto van jaren geleden rond, die gemaakt is tijdens een van zo’n jaarlijkse barbecue bij de zanger thuis.

Op veel foto’s van de bbq evenementen is te zien dat de zanger zijn pupillen stevig beetpakt. Lievelingspupil Maan de Steenwinkel krijgt van haar coach Marco Borsato zelfs een zoen… Uiteraard vragen velen zich af hoe normaal dit is. Ondanks de talloze verhalen hebben Marco en Maan hier nooit een reactie op gegeven. De verhalen zijn dus altijd geruchten gebleven.

Doorgaan met lezen

Celeberties

Zien: “Koning Willem Alexander woedend vanwege nieuw gelekt schandaal!”

Willem Alexander en Maxima zijn de afgelopen jaren flink vaak in het negatief nieuws terecht gekomen. Het koningspaar is meerdere malen betrapt op het niet naleven van de coronamaatregelen. Nu.nl heeft er zelfs een jaaroverzicht van gemaakt. Dit werd geschreven toen het nieuws over de uitbundige verjaardag van Amalia naar buiten kwam.

De verjaardag waar volgens De Telegraaf zo’n 100 mensen aanwezig waren. Nu.nl schreef destijds over de verschillende andere slippers, zoals de foto waar geen afstand gehouden werd met een Griekse restauranteigenaar. Ook staat de vakantie naar Griekenland tijdens de lockdown nog vers in het geheugen. Maar bij al deze schandalen lijken we nu weer eentje bij gevoegd te kunnen worden. Deze slipper komt echter niet van het koninklijke gezin zelf, maar wel uit de familie. Weekblad Story schrijft namelijk dat broes Constantijn en Laurentien op een geheime skivakantie zijn met het gezin.

Vrees voor woedende Willem Alexander!

Ook schrijft het blad dat dit mogelijk een reden kan zijn voor een flinke ruzie. Op de kaft van de nieuwste uitgave valt te lezen: “Laurentien & Constantijn met gezin op stiekeme skivakantie. Vrees voor bloedbonje met koning om zoveelste corona-blunder!” Het lijkt er dus op dat de koning ook niet van dit uitstapje wist. Dit terwijl reizen naar veel skigebieden afgeraden wordt door de overheid. Hiermee laat het koningshuis volgens velen weer blijken dat zij het niet zo nauw hoeven te nemen met de regeltjes. Hieronder de foto en de andere corona-blunders van het koningshuis!

View this post on Instagram

A post shared by Story Nederland (@storynl)

Doorgaan met lezen
Advertentie
Advertentie

Meest recente berichten

Advertentie

Trending