Sarah van Soelen en haar familie woedend op Andre Hazes: Er zal gepraat moeten worden
Connect with us

Celeberties

Sarah van Soelen en haar familie woedend op Andre Hazes: Er zal gepraat moeten worden

Sarah van Soelen (26), de ex van zanger André Hazes (28), is allesbehalve blij met de documentaire die binnenkort op Videoland verschijnt en gaat over het leven van de zanger.

De docu bevat namelijk ook beelden waarop Sarah en haar familie te zien zullen zijn. En dat doet pijn, want Sarah heeft het hoofdstuk André Hazes alias de leugenaar ‘allang afgesloten’.

Sarah’s familie was er voor hem
Toen het mentaal niet goed ging met André, zou Sarah’s familie en met name haar stiefvader veel voor de zanger hebben gedaan. Dat werd door André dusdanig gewaardeerd, dat hij nadat de relatie met Sarah eindigde nooit meer iets van zichzelf heeft laten horen aan de familie.

En dat is natuurlijk pijnlijk. Bovendien vindt Sarah dat de relatie ‘niet netjes’ is afgesloten. Het lijkt haar niet fijn om zichzelf en haar familie straks als een soort ’tussenfase’ in het leven van André terug te moeten zien.

Overleg
De documentairemaaksters zijn pas maandag weer aanwezig. Er zal dan opnieuw gepraat worden tussen alle betrokken partijen om te kijken hoe dit kan worden opgelost. De documentairemaakster Cheeru Mampaey geeft momenteel ‘geen commentaar’, zo meldt men bij Shownieuws.

Celeberties

Schokkende onthulling: ‘Heftige pesterijen en fysiek geweld gaande op school prinses Alexia’

Claus-Casimir, de achttienjarige zoon van prins Constantijn en prinses Laurentien, werd in 2020 naar de internationale kostschool Gordonstoun in Schotland gestuurd. Gordonstoun staat bekend om zijn internationale karakter en brede onderwijsfilosofie, maar het zijn vooral de verhalen over de lijfstraffen, strikte discipline en koude douches om kinderen in het gareel te houden die mensen bijblijven.

Gelukkig blijft een dergelijk regime prinses Alexia (16), de middelste dochter van koning Willem-Alexander en koningin Máxima, én de Spaanse prinses Leonor (16) bespaard. Zij zitten sinds vorig jaar op het Atlantic College in Wales, dat heel andere doelstellingen heeft.

Schokkende documentaire

Wel zijn er zorgen om de Deense prins Christian (16), die op Herlufsholm zit. Onlangs vertelden tientallen oud-leerlingen in een documentaire over de heftige pesterijen en zelfs fysiek geweld. De directie zou daarvan op de hoogte zijn, maar niet ingrijpen en ook geen aangifte doen van de vermeende geweldsdelicten. Prins Frederik en prinses Mary, de ouders van Christian, reageren in hun gezamenlijke verklaring geschokt: ‘De verhalen zijn hartverscheurend. Het is totaal onaanvaardbaar. De directie moet ervoor zorgen dat de school een plek is waar iedereen veilig is.’ Of de onthullingen gevolgen heeft voor hun zoon Christian zegt het koppel niet, maar: ‘We zullen volgen welke noodzakelijke veranderingen worden doorgevoerd.’

Doorgaan met lezen

Celeberties

Zien: Monica Geuze breekt internet met extreem schaars geklede foto!

We kennen Monica Geuze natuurlijk allemaal van haar werk als presentatrice en goede looks. De 25-jarige influencer presenteert onder andere Temptation Island en heeft een super populaire podcast met Kaj Gorgels, met de pakkende naam Geuze & Gorgels. Ze werd vorig jaar zelfs verkozen tot ‘mooiste vrouw van Nederland’. Het gaat Monica dus flink voor de wind.

Monica Geuze gaat lekker
Op Instagram is ze ook een van de populairste en bekendste vrouwen van Nederland. Ze heeft inmiddels maar liefst 1,3 miljoen (!!) volgers op het platform. Dat is een bizar aantal voor een Nederlandse influencer.

Hoe ze aan die volgers komt? Meisjes zijn fan van haar en mannen zijn dol op haar. Dat komt omdat ze vaak pikante en interessante foto’s deelt. Monica is niet vies van wat schaars geklede foto’s en dat vinden de fans natuurlijk ook helemaal niet erg.

Monica Geuze breekt het internet
Onlangs had ze een shoot voor het tijdschrift FHM. Ze hield een pikante shoot met de bekende website. De tweede foto uit de reeks is er eentje om in te lijsten. Het is dan ook het ultieme bewijs dat ze de mooiste vrouw van Nederland is.

In een pikant zwart setje staat ze model voor de camera. Omdat beelden meer zeggen dat duizend woorden hebben we deze Insta-foto’s voor je uitgelicht. Swipe even naar rechts om te zien waar we het over hebben:

Doorgaan met lezen

Celeberties

Zien: Yvonne Coldeweijer in groot gevaar: “Ze kan álles kwijtraken!”

Yvonne Coldeweijer ligt flink onder vuur bij verschillende semi-bekende Nederlanders op Instagram. De roddelkoningin heeft een video aan Koen Kardashian, eigenlijk Koen Pieter van Dijk, gemaakt waarin ze haar problemen omtrent verboden middelen aankaart. Koen, bekend van een aantal presenteerklussen en Instagram, is inmiddels naar een kliniek geweest om af te kicken. Dit zou niet de eerste keer zijn.

Coldeweijer heeft daarom via Instagram een tip gegeven aan Koen om andere vrienden te zoeken die niet aan de verboden middeltjes zitten. Dát was de druppel voor Koen ,die een flink woordje had voor Coldeweijer: “Zoals je goed wist kampte ik met mijn verslaving: een mentale ziekte waar ik suïcidale gevoelens op na hield. Ik zat in de put. Na het zien van jou video over mij wilde ik niet meer verder.” zegt de influencer onder andere. Verschillende andere influencers zoals Sarah van Soelen en Jaimie Vaes delen het bericht.

Yvonne Coldeweijer zwaar onder vuur!
Al snel volgde een reactie van Coldeweijer: “Lieve Koen, Na mijn expose video heeft je familie gebeld. Dit weet jij waarschijnlijk niet. Ze hadden veel vragen en we hebben wel een uur gesproken. Je familie was ten einde raad. Echt de wanhoop nabij. Ze waren je voor de tweede keer kwijt en kregen geen grip meer op je. Er zat bewijs in de video en hier waren ze me heel dankbaar voor. Nu wisten ze wat ze moesten doen, namelijk met pijn in het hart hun verslaafde zoon uit huis zetten.” Ook wenst Coldeweijer een voorspoedig herstel. Koen plaatst vervolgens een een oproep: “Dit moet stoppen. Genoeg is genoeg. Daarom roep ik jullie allen op om ‘Life of Yvonne’ te rapporteren wegens pesten.” Het lijkt erop dat deze actie vooralsnog weinig heeft uitgehaald. Hopelijk houden de twee binnenkort gewoon een goed gesprek met een biertje erbij. Hier de berichten:

 

Doorgaan met lezen
Advertentie
Advertentie

Meest recente berichten

Advertentie

Trending