Sarah van Soelen en Monique Westenberg maken weer flinke ruzie
Connect with us

Meest bekeken

Sarah van Soelen en Monique Westenberg maken weer flinke ruzie

Monique en Sarah zijn weer bezig met elkaar. In het verleden kopieerde ze elkaar al vaker door dezelfde kleding aan te doen of hetzelfde kapsel te nemen.

Eerder beweerde Sarah van Soelen in uitgelekte privé gesprekken dat Monique haar juist kopieerde, omdat ze oud is en Andre met een jonge dame ging en ze daarom ook al haar bloemenjurkjes in de kast had opgeborgen.

Maar het leek er ook vaak op dat Sarah toch echt ook Monique kopieerde of aan het pesten was door dezelfde kleding aan te trekken.

En vandaag zien we dat de dames weer bezig zijn. Op de onderstaande foto hebben beide dames een trui aan van hetzelfde merk en dezelfde collectie. Alleen bij Sarah is hoofdkleur grijs en bij Monique wit, maar wel duidelijk met allebei een grootte hartjes smiley.

Hieronder de foto van de twee.

Meest bekeken

Marco Borsato komt met verklaring over ernstige wangedrag beschuldigingen!

Marco Borsato heeft voor het eerst gereageerd op de beschuldigingen van wangedrag die de afgelopen weken verschenen online. Marco komt met een verklaring, zo zegt hij via zijn management.

Na alle geruchten en beschuldigingen werd op het laatste moment de kerstactie van ‘War Child’ door hem afgezegd. Radio 100% NL draait Marco’s muziek nog maar nauwelijks, maar twee keer in een week, terwijl Marco een van de grootste zangers van Nederland ooit is en tientallen hits heeft.

Heftige beschuldigingen!

De beschuldigingen tegen Marco zijn heftig, hij zou zich hebben misdragen tegen jonge meisjes. Meerdere partijen claimen bewijs te hebben, maar tot nu toe heeft alleen Dennis Schouten van Roddelpraat een verhaal gepubliceerd (hieronder te zien).

Tot nu toe was er geen enkele reactie vanuit Marco maar RTL Boulevard heeft een eerste reactie ontvangen. Het management van Marco heeft gereageerd namens de zanger.

Marco Borsato verklaring

Ze melden via Marco dat hij zelf gaat beslissen wanneer hij zijn verklaring zal naar buiten brengen: “Op dit moment geeft Marco Borsato geen reactie. Op enig moment dat hem uitkomt, zal hij met een verklaring komen.”

Hieronder de beschuldigingen tegen Marco:

Doorgaan met lezen

Celeberties

Slecht nieuws: Marco Borsato gaat de gevangenis in

Gisteren gaf het management van Marco Borsato onverwacht een statement over de geruchten die nu de ronde doen over Marco bij RTL Boulevard.

Het statement:

“Op dit moment geeft Marco Borsato geen reactie. Op enig moment dat hem uitkomt, zal hij met een verklaring komen.”

Je zou denken dat als Marco niks te verbergen had dat hij het zou ontkennen, maar dat gebeurd dus niet. Het heeft er dan ook alle schijn van dat Marco binnenkort in grote problemen zit en waarschijnlijk in de gevangenis zal belanden.

Jan Dijkgraaf de schrijver van de biografie van Martien en Erica Meiland plaatste onderstaande Tweet op Twitter waarin hij beweerd dat John van den Heuvel binnenkort met nieuws komt over Marco en dat er zelfs een boek van één van de vermeende slachtoffers van Marco op komst is.

Hieronder de Tweet:

Doorgaan met lezen

Meest bekeken

‘Prinses Amalia trouwt binnenkort met deze dame’

De banden tussen de Oranjes en de Japanse royals zijn warm. En hoewel de families elkaar niet vaak zien, heeft Amalia daar vermoedelijk wel een vriendschap aan overgehouden. Ze zou het nog altijd goed kunnen vinden met prinses Aiko.

Het zijn twee prinsessen met veel gemeenschappelijke passies, maar met een heel ander lot. Amalia wordt op 7 december achttien jaar en zet een grote stap voorwaarts als troonopvolger. De Japanse prinses Aiko is gisteren twintig jaar geworden en is daarmee in Japan officieel volwassen. Maar binnen de huidige wetgeving wordt de prinses overgeslagen als troonopvolger. In Japan maken namelijk alleen zonen van keizers aanspraak op de troon.

Twee verschillende prinsessen

Aiko is door haar ouders erg buiten de spotlights gehouden en leed als kind onder een slechte gezondheid. Naast dat ze op school erg gepest zou zijn, zou ze ook meermaals in het ziekenhuis zijn beland met longproblemen.

Dat is wel anders bij Amalia, die momenteel een tussenjaar heeft waar ze volgens koning Willem-Alexander en koningin Máxima veel van leert. Momenteel zou ze stage lopen in het buitenland en onlangs zou ze gespot zijn op de luchthaven in Los Angeles.

En hoewel de prinsessen twee totaal verschillende levens leiden, kunnen ze volgens het Spaanse ‘Hola!’ goed met elkaar overweg. In 2019 gingen Amalia, Alexia en Ariane nog met hun ouders mee naar Japan voor de inhuldiging van keizer Naruhito.

Doorgaan met lezen

Trending