Sarah van Soelen haalt keihard uit naar Monique: ‘Bloedhekel aan haar’
Connect with us

Meest bekeken

Sarah van Soelen haalt keihard uit naar Monique: ‘Bloedhekel aan haar’

Dat Monique en Sarah van Soelen elkaar niet mogen weten we al langer. Het zou zelfs bijna tot een handgemeen tussen de twee zijn gekomen op het werk van Sarah. Gelukkig kwam toen een collega tussen beide en werd de schreeuwende en scheldende Monique de deur gewezen. Monique kwam even langs bij Sarah om haar te vertellen dat ze uit de buurt van Andre moest blijven, maar zoals we allemaal weten heeft dat dus niet geholpen.

Op Instagram haalt Sarah na een vraag van een volger keihard uit naar Monique. Een volger laat weten dat zij vindt dat Sarah nu echt overkomt in de media als haarzelf en niet als de ex van Andre Hazes. Sarah reageert hier als volgt op.

Sarah:

“Ik ben blij dat ik eindelijk een beetje van alles los kom. Het is namelijk al een geruime tijd over. We zijn ons eigen weg gegaan. Ik wil gewoon verder als Sarah en niet als ‘ex van’. Sommige mensen maken er nog veel gebruik van. Ik liever niet.”

Let vooral even op de laatste zin van het antwoord van Sarah. Ze zegt namelijk dat sommige mensen en daarmee doelt ze op Monique graag te boek staan als ex van Andre Hazes.

De twee hebben wel echt een bloedhekel aan elkaar terwijl ik denk dat toch meer Andre het echte probleem is maar goed. Sarah liet ook nog weten dat ze soms nog denkt aan het gebruiken van drugs. Ze heeft het er moeilijk mee en het is elke dag een strijd. Beloven dat ze echt nooit meer zou gaan gebruiken kan ze niet zegt ze.

Celeberties

Klare taal: Roxeanne Hazes legt uit waarom ze haar moeder Rachel niet wil zien!

Rachel en Roxeanne Hazes hebben al jaren geen contact met elkaar vanwege een vermeende ruzie. Echter weet geen enkel roddelblad precies de reden van deze ruzie te melden. We gokken dat we deze taak maar eens aan de welbekende juicekanalen moeten overlaten. Echter hebben de twee zich onlangs nog rijkelijk uitgesproken over elkaar en het missende contact.

Rachel in weekblad Story: “Een moeder moet er voor haar kinderen zijn. En ik ben er voor hen! Mijn deur staat altijd voor hen open. Dat geldt ook voor Roxeanne. Momenteel is er geen contact, maar wanneer zij besluit te komen, is ze altijd welkom”, aldus Rachel. En: “Ik respecteer haar besluit. Loslaten is ook houden van en dat contact komt vanzelf wel weer. Ik laat iedereen daarin vrij.” Het mag duidelijk zijn dat Rachel haar dochter prima in haar leven wil toelaten. Zal het uitblijvende contact wellicht vanuit Roxeanne komen?

Rachel en Roxeanne Hazes hebben nog steeds geen contact!

Roxeanne heeft zelf ook haar woordje gedaan afgelopen zomer in een podcast genaamd ‘Front Row’. Roxeanne: “Kijk, ik ben van bepaalde dingen die er in het leven gebeuren rondom de familie Hazes gewoon geen onderdeel. En dat is echt heel erg fijn. Ik ben een eigen persoon, ik maak mijn eigen muziek, ik heb mijn eigen gezin. En ik merk dat ik mij heel erg richt op positiviteit.” Het mag duidelijk zijn dat het nieuws rondom Rachel en zoon André niet altijd even gezellig en leuk is. Rondom Roxeanne is het veelal positief. Het lijkt dus te werken. Roxeanne heeft zich bij ‘Hazes is de Basis’ ook uitgesproken over haar broer: “Het is natuurlijk ontzettend jammer dat Dré er niet bij is. Ik denk gewoon dat het belangrijk is dat hij herstelt, op welke manier dan ook. Dat is gewoon het belangrijkste nu.”

Doorgaan met lezen

Meest bekeken

Zien: ‘Monique Westenberg heeft onverwacht besluit genomen over haar ex André Hazes’

Monique Westenberg is gelukkig met haar zoontje Dré. Ze probeert een zo goed mogelijke moeder te zijn.

Monique Westenberg zorgt ook voor kleine Dré nu zijn vader André Hazes een emotionele burn-out heeft. Hij zou er regelmatig langsgaan om kleine Dré te zien.

Monique Westenberg is een van de grootste Nederlandse influencers. Ze heeft een relatie met André Hazes Jr. Samen hebben ze een zoon, Andreas.

Monique stond op het punt om te trouwen met André Hazes. Hij maakte uiteindelijk nog een einde aan hun relatie en het was niet de eerste keer dat hij dit deed.

Zij zou dus alle reden hebben om hem zoveel mogelijk uit haar leven te weren, maar dat doet ze niet in. In ‘Privé’ lezen we zelfs dat mensen uit haar omgeving zeggen dat ze stiekem hoopt dat het nog goed zal komen tussen haar en André.

Doorgaan met lezen

Celeberties

Pijnlijk: Sarah van Soelen verspreekt zich in gesprek met Najib Amhali!

Najib Amhali heeft een podcast genaamd ‘Wat kan er nou gebeuren’ en heeft vorige week Sarah van Soelen uitgenodigd. In de podcast van Najib gaat het vaak over verslavingen van bekende mensen die in zijn show voorbij komen. Sarah heeft er nooit een geheim van gemaakt dat ze een tijdje verslaafd is geweest aan verschillende middelen.

Yvonne Coldeweijer heeft altijd gezegd dat dit veel langer heeft geduurd dan ze zelf zegt, waaronder tijdens de relatie met André Hazes. Sarah heeft dit zelf altijd weten te ontkennen. Echter lijkt de blondine zich behoorlijk te verspreken in de podcast met Najib. De twee hebben het tijdens hun gesprek over hun functioneren wanneer ze onder invloed waren van het beroemde witte poedertje. Najib: “Maar wel onder invloed hiervan reed ik wel gewoon.” Sarah reageert hier op: “Ik reed al-tijd. Ik heb altijd dag en nacht gereden. Met alcohol én verboden middelen op!”

Sarah van Soelen moet afkloppen bij Najib Amhali…

Naast de schokkende onthullingen dat deze twee volwassen de weg op gaan met een neus én lever vol troep, vervolgt het gesprek. Najib: “Ben je weleen aangehouden?” Natuurlijk hoop je dat iemand die zó onverantwoordelijk is, dat diegene direct van de weg geplukt wordt. Helaas. Sarah antwoord opvallend: “Nee, even afkloppen, nee. Nog nooit.” Het mag dus duidelijk zijn dat Sarah even afklopt zodat ze de volgende keer niet gepakt zal worden wanneer ze bezopen of besnoven achter het stuur zou kruipen. Coldeweijer maakt daarom een duidelijke kanttekening: “Afklopen? Waarom moet je dat afkloppen? Je bent toch clean? Liar liar pants on fire!” Of Sarah nu wel of niet nog gebruikt laten we maar even in het midden. Het kan natuurlijk ook zo zijn dat ze niet uitsluit het nog eens te gaan doen. Desbetreffende stuk hieronder vanaf 36:48!

Doorgaan met lezen
Advertentie
Advertentie

Meest recente berichten

Advertentie

Trending