Sarah van Soelen haalt keihard uit naar Monique Westenberg
Connect with us

Celeberties

Sarah van Soelen haalt keihard uit naar Monique Westenberg

Gisteren lieten wij weten dat Monique een nieuwe liefde heeft. Monique heeft haar hart namelijk verloren aan Micky. Opvallend feitje is dat Micky de drummer is van de band van Andre Hazes en dit nieuws is Sarah de huidige vriendin van Andre Hazes ook niet ontgaan.

Sarah heeft op Instagram namelijk twee keiharde sneren uitgedeeld aan de ex van Andre Hazes. Monique had vrijdagavond eindelijk eens een momentje voor haar zelf genomen: ze ging namelijk feesten bij De Amsterdamse Zomer en even later plaatste Monique een foto met een hartje met haar nieuwe liefde Micky de drummer van Andre Hazes online.

Sarah vond het klaarblijkelijk een rotstreek dat Monique nu met de drummer gaat. Ze plaatste een Instagram-foto met daaronder de tekst:

“Ohhh hello goodmorning!! Heeerlijk wakker geworden! (…) Vandaag heerlijke dag tegemoet! En al wat dingen gezien waar ik om moet gierennnn! Mijn dag begint heerlijk!”

Het is zeker dat Sarah ‘gierde’ om de foto’s van Monique die aan het feesten was met de drummer van Andre Hazes. Even later paste Sarah haar tekst na alle negativiteit weer aan. Die zin over het gieren werd opeens:

“Vandaag heerlijke dag tegemoet! Mijn man blij, ik blij, mijn dag begint heerlijk!”

Maar daar bleef het niet bij, want Sarah plaatste ook nog een filmpje online waarop ze allemaal jurkjes past. Terwijl ze aan het zingen is, zegt iemand op de achtergrond: “Zullen wij even De Amsterdamse Zomer gaan doen samen?” Sarah lachend: “Hij zit weer door mijn filmpje heen te praten, echt niet normaal.”

De verwijzing naar de Amsterdamse Zomer gaat over Monique die daar aan het feesten was met de drummer van Andre Hazes.

Zelfs Patty Brard vond het een hele lage streek van Sarah. Patty zei hier het volgende over:

“Als je dat niet had willen uitzenden, dan had je het filmpje even opnieuw gedaan natuurlijk. Het is even van: ik heb heus wel gezien dat je daar stond met de drummer van Andre, Monique. Anders neem je het toch opnieuw op als iemand er doorheen zit te kletsen?”

“André is dan wel stil op social media, daarentegen ging Sarah van Spelen tóch even reageren.”

Monique is het overigens wel gewend, want het is niet de eerste keer dat Sarah een sneer uitdeelt aan Monique. En ook Rachel Hazes doet dit vaker.

Celeberties

Heftig: Tino Martin kijkt vooruit na ‘zwarte dag in zijn leven’

Tino Martin noemt zijn optreden op 5 mei een zwarte dag in zijn leven. In Shownieuws verklaart hij wat er precies mis is gegaan…

“Laat ik het zo zeggen, dat op 5 mei kun je wel een zwarte dag of zwarte bladzijde uit mijn leven noemen”, zegt de zanger. “Maar het is een zwarte bladzijde uit een boek van 1000 pagina’s. Met vele, vele hoofdstukken over allerlei hoogtepunten en leuke dingen die we hebben meegemaakt.”

“Ik kijk erop terug en vind het echt zwaar klote”, vervolgt Tino. “Ik was er toen gewoon nog niet klaar voor. Ik had kort daarvoor corona gehad en niet de lichtste vorm.”

Hij heeft het achter zich gelaten en wil nu laten zien wat hij in zijn mars heeft. “Al met al is het niet dat ik me daarvoor ga verontschuldigen, maar wel wil ik nu laten zien van: hey jongens, ik ben er weer.”

Doorgaan met lezen

Celeberties

Groot nieuws: ‘André Hazes en Monique Westenberg weer bij elkaar’

Hoewel hun relatie enkele maanden geleden is gestrand, heeft Monique Westenberg toch een vaderdagcadeau gegeven aan André Hazes. De zanger kreeg van zijn ex een armbandje met daarin het handschrift van hun 4-jarige zoontje Dré gegraveerd.

‘Fijne Vaderdag’
Voor het sieraad schreef het jongetje het woord papa en tekende hij een hartje.

“Speciaal voor papa geschreven. Fijne Vaderdag”, schrijft Monique in haar Instagram Stories bij een foto, waarop te zien is dat André het armbandje draagt.

Doorgaan met lezen

Celeberties

Sterkte: Maxime Meiland neemt ingrijpend besluit

Het zit Maxime de afgelopen weken niet echt mee. Laatst vergat ze nog haar telefoon in een vliegtuig van de KLM na haar terugreis uit Milaan. Ze heeft er alles aan gedaan om haar telefoon terug te krijgen, maar volgens KLM was dit niet mogelijk terwijl Maxime exact kon zien waar haar telefoon zich bevond.

Haar telefoon had inmiddels heel Europa overgevlogen dus de KLM kon makkelijk aan een stewardess vragen om de telefoon uit het vliegtuig te halen en af te geven. Maar blijkbaar was dit niet het hele verhaal, want volgens de hoofdredacteur van de Story vertoonde Maxime divagedrag in het vliegtuig en wilde KLM daarom niet meewerken aan het terug vinden van haar telefoon.

Een aantal weken voor het KLM debacle kreeg Maxime een apart berichtje van de biologische vader van Claire. Deze wilde uit het niets opeens Claire zien en een band met haar opbouwen. Jarenlang had hij helemaal niks van zich laten horen. Ook financieel steunde hij Maxime niet bij het opvoeden van Claire.

Maxime was behoorlijk van slag, omdat ze eindelijk een gezinnetje vormde met haar nieuwe vriend Leroy en zwanger was van haar tweede kind. Daarnaast wordt Leroy al papa genoemd door Claire. Maxime wil het niet nog verwarrender maken voor Claire en besloot over het voorstel van de biologische vader van Claire na te denken.

Maxime heeft inmiddels haar besluit gemaakt en gaat niet in op het voorstel van de biologische vader van Claire. Maxime is van mening dat hij nooit naar Claire heeft omgekeken en nu wellicht de verkeerde intenties heeft om dit wel te doen.

Een goed besluit van Maxime. Alleen het besluit om laatst haar lippen op te spuiten is toch weer jammer.

Doorgaan met lezen

Trending