Sarah van Soelen heeft André Hazes alweer ingeruild: “Met deze BN’er!”
Connect with us

Celeberties

Sarah van Soelen heeft André Hazes alweer ingeruild: “Met deze BN’er!”

Sarah van Soelen was een paar weken plotsklaps toch wel vrijgezel, zonder dat ze er erg in had. De blondine heeft wekenlang volgehouden dat het nog goed zou komen tussen haar en André Hazes. Ze heeft zelfs een volledig interview gegeven in Beau Monde waarin ze verkondigde dat de relatie gewoonweg op een pauze stond.

Yvonne Coldeweijer liet destijds al weten dat dit klinkklare onzin zou zijn en dat de tweer toch écht definitief uit elkaar zijn. Of Sarah naïef geweest is of André onduidelijk, wij hebben geen idee. Misschien wel een beetje van beide. In ieder geval kwam de blondine erachter dat ze vrijgezel was toen de zanger met een nieuw vriendinnetje op de proppen kwam, Anne Rose. Het vervelende van dit was dat dit ook nog eens een vriendin van Sarah was. De vader van Sarah noemde de situatie dan ook “Erg wrang“. Dat begrijpen we.

Sarah van Soelen weer gelukkig in de liefde?

Maar eerlijk is eerlijk, Sarah is een dame om door een ringetje te halen. We weten ook wel dat André niet op lelijke eendjes valt, maar Sarah is een nog opvallendere verschijning dan zijn gewoonlijke vriendinnetjes. We kunnen ons dan ook voorstellen dat de heren in de rij zullen staan bij deze dame die inmiddels tot een bekendheid is uitgegroeid. In een eerder bericht lieten we weten dat Wesley Sneijder haar plots is gaan volgen. Dat wil wat zeggen, Wesley volgt namelijk bijna niemand. Daarbij staat sinds een dag of twee een nieuw hartje in de biografie op haar Instagram. Ook dat wil wat zeggen bij deze dame. Zal dit ons nieuwe showbizz-koppel worden, of is er toch iemand anders in het leven van Sarah? We zullen het gauw genoeg zien. Swipe onderstaande foto voor meer:

Celeberties

Maan houdt lippen stijf op elkaar rondom The Voice misbruik: ‘Ze houdt dit geheim’

Maan de Steenwinkel heeft opmerkelijk genoeg als enige nog niet gereageerd op het misbruikschandaal. In De Telegraaf wordt zelfs vermoed dat er meer achter zit.

The Voice of Holland

Echt iedereen die betrokken is bij het programma heeft inmiddels gereageerd op de misstanden. Dit seizoen kende de show ook twee coaches voor een online traject die ze aflegden: Maan de Steenwinkel en Typhoon.

Typhoon gaf eigenlijk vrijwel gelijk een reactie op zijn Instagram: “Ik hoop dat er snel duidelijkheid komt. Onafhankelijk onderzoek zal en moét licht schijnen op de waarheid. Mijn gedachten en hart gaan uit naar alle betrokkenen.”

Maar opvallend genoeg wil Maan als enige geen reactie geven. Haar management verwees iedereen door naar RTL: “Eigenlijk iedereen rondom The Voice – Waylon, Chantal Janzen, Anouk en de rest hebben op persoonlijk niveau gereageerd. Maan doet dat dus klaarblijkelijk niet en verwijst dus door naar RTL.”

Volgens Telegraaf verslaggever Jordi Versteegden zit daar iets achter: “Wat dat precies zegt weet ik niet, maar ik vermoed ergens dat er iets achter zit.”

Doorgaan met lezen

Celeberties

Zien: “André Hazes grijpt nu zijn kans bij vrijgezelle Linda de Mol!”

Een hoop break-ups de laatste tijd in showbizz-land, waaronder André Hazes die Anne Rose aan de kant gezet heeft. Maar ook Linda de Mol is sinds een aantal dagen vrijgezel. Eerstgenoemde is wel vaker plotsklaps vrijgezel, maar we weten ook dat dat niet lang hoeft te duren. Laatstgenoemde van deze twee is al ruim 12 jaar niet meer vrijgezel geweest. De break-up heeft, zoals je waarschijnlijk wel weet, dan ook alles te maken met de huidige The Voice-rel. Wanneer we kijken naar de vriendinnetjes van de afgelopen tijd van de zanger dan valt er iets op.

Ze waren namelijk allemaal blond, met uitzondering van zijn laatste vriendin. Wellicht dat dat de reden is dat het maar een paar weken duurde. Ook weten we dat de zanger wel vaker op wat oudere vrouwen valt, daarbij waren Anne Rose én Sarah ook wel uitzonderingen. Blond en ouder, snap je waar we naartoe gaan?

André Hazes en Linda de Mol, een match made in heaven?

Oké, we verklappen vast dat dit om een grapje gaat welke op social media rondgaat. Het toeval wil dat deze twee tegelijkertijd vrijgezel zijn en de een toch wel flink in de smaak zal vallen bij de ander. Of het écht iets zou kunnen worden tussen de twee betwijfelen we. Maar waarom Bridget wel en Linda niet zou je toch denken. Hoe heftig alle showbizz-perikelen de laatste tijd ook zijn, een gepast grapje moet natuurlijk wel kunnen. Daarmee is onderstaande een allesomvattende schot in de roos:

Doorgaan met lezen

Celeberties

John van den Heuvel: ‘Signalen zijn ernstig’ en wil onafhankelijk onderzoek naar The Voice

Misdaadverslaggever John van den Heuvel is niet verbaasd over de berichten van seksueel grensoverschrijdend gedrag en machtsmisbruik bij The Voice of Holland. In Ook Goeiemorgen zegt hij dat er onafhankelijk onderzoek moet komen: “We praten nog over verdenkingen, maar de signalen zijn ernstig.”

John is wel verbaasd over de advocaten die in onder meer Shownieuws en RTL Boulevard hun opwachting maakten om over de zaak te praten. Hij vindt dat er erg veel aandacht uitgaat naar de BN’ers die beschuldigd worden van wangedrag. “Het gaat er natuurlijk primair om wat slachtoffers hebben ervaren. Hoe die ernaar kijken. Hoe hun levens misschien kapot zijn gemaakt of heel erg bemoeilijkt zijn”, aldus Van den Heuvel. “En dat meisjes, of jonge vrouwen, na jaren nog steeds met trauma’s zitten over wat er is gebeurd.”

Onafhankelijk onderzoek

John van den Heuvel doet samen met misdaadjournalist en collega Mick van Wely onderzoek naar de verdenkingen van seksueel wangedrag door Marco Borsato. In het kader van dat onderzoek deed hij op Instagram een oproep aan mensen met een soortgelijke ervaring om zich bij hem te melden.

De berichten die nu naar buiten komen, en de reacties op zijn oproep, zijn voor Van den Heuvel reden genoeg tot het doen van onafhankelijk onderzoek naar mogelijke misstanden bij The Voice of Holland. Een onderzoek door producent ITV is niet genoeg. “Dat klinkt een beetje als de slager die z’n eigen vlees keurt. Ik vind dat niet goed. Want ook bij ITV zijn op hoger niveau misschien fouten gemaakt”, aldus de misdaadverslaggever. “Dat kan misschien best oprecht zijn en ter goeder trouw, maar ik vind dat geen goed uitgangspunt.”

Mensen die aan een televisieprogramma meedoen, mogen verwachten dat ze goed worden begeleid en dat ze dat in een veilige omgeving kunnen doen.
John van den Heuvel

Aangifte

Het is volgens Van den Heuvel een misverstand dat er meerdere aangiftes nodig zijn om het OM onderzoek te laten doen naar de zaak. “Op het moment dat je als leiding van een bedrijf het vermoeden hebt dat er bij jou dingen zijn gebeurd die niet in de haak zijn, dan kun je een onderzoek vragen aan het openbaar ministerie”, legt hij uit. De misdaadjournalist is van mening dat deze zaak zoveel (maatschappelijke) impact heeft, en mogelijk zoveel slachtoffers kent, dat het OM dit onderzoek op zich zou moeten nemen. “Dan moet niet degene die in beeld is als betrokkene zeggen: ‘Dat doen wij wel’.”

Op dit moment ligt er bij het OM een aangifte tegen Ali B. John van den Heuvel sluit niet uit dat er nog meer aangiftes tegen betrokkenen volgen. “Ik heb zelf contact met een aantal vrouwen die zeggen: ‘Wij twijfelen er nog heel erg over of we dat moeten doen’”, aldus de journalist. Hij begrijpt die twijfel. “Het doen van aangifte is een enorme stap. Je gooit heel je hebben en houwen naar buiten toe. Je wordt verhoord en je moet straks in de rechtszaal misschien dingen gaan zeggen.”

‘Politiek moet ingrijpen’

Ook de politiek zou wat John van den Heuvel betreft moeten ingrijpen. “Dit is niet even een zaak van een of twee gevalletjes. Dit is een zaak van machtsmisbruik, van nepotisme van mogelijk seksueel misbruik. We praten nog allemaal over verdenkingen, maar de signalen zijn ernstig. Dan mag de politiek ook wel zeggen: ‘hier gaan we ons eens even tegenaan bemoeien. Want wat is hier in vredesnaam gaande’.”

“Mensen, en zeker jongeren, die aan een televisieprogramma meedoen mogen verwachten dat ze goed worden begeleid en dat ze dat in een veilige omgeving kunnen doen”, aldus Van den Heuvel. “Als jij als ouder je dochter naar The Voice stuurt, dan mag je ervan uitgaan dat dat op een veilige manier gebeurt. En als dat niet zo is dan vind ik dat ook de politiek moet ingrijpen.”

Bron: Radioveronica.nl

Doorgaan met lezen
Advertentie
Advertentie

Meest recente berichten

Advertentie

Trending