Sarah van Soelen is aan het daten met deze BN’er
Connect with us

Meest bekeken

Sarah van Soelen is aan het daten met deze BN’er

Eerder lieten we al weten dat Sarah van Soelen helemaal klaar is met Andre Hazes. Ze zit dan ook niet meer te wachten op een verzoening nadat bekend is geworden dat Andre er met haar beste vriendin Anne Rose vandoor is gegaan.

Hoewel Sarah klaar is met Andre Hazes eist ze nog wel een verklaring van Anne Rose. Maar Anne Rose heeft het contact volledig verbroken met haar beste vriendin en zit daar dus niet op te wachten. Het lijkt er dan ook op dat Andre en Anne Rose een vies spelletje hebben gespeeld met Sarah.

Maar Sarah blijkt ook niet stil te zitten, want die is al opzoek naar de volgende bn’er die ze aan de haak kan slaan. Wij hebben te horen gekregen dat ze aan het daten is met niemand minder dan Donny Roelvink. Donny die het pas nog zijn ex Janice dumpte, omdat hij dacht dat Yolanthe hem wel zag zitten kwam van een koude kermis thuis.

Yolanthe die zoenend in een club en op een festival werd gespot met Donny bleek het wel heel gezellig te vinden met Donny, maar absoluut geen relatie met hem te willen. Sterker nog Yolanthe heeft nu een vriend een Nederlands model die iets jonger dan haar is. Dus Donny die er volledig voor ging baalt natuurlijk als een steker dat Yolanthe hem gebruikt heeft.

Maar Donny niet getreurd, want Sarah van Soelen staat te trappelen om het naar je zin te maken. En dan wordt Donny de vierde bn’er waar Sarah iets mee gehad heeft. Sarah heeft namelijk al de exen van Monica Geuze voetballer Lars Veldwijk en Lil Kleine versleten en natuurlijk Andre Hazes. In dat rijtje wil Donny zich vast aansluiten.

Celeberties

Zien: Monica Geuze bewijst met foto waarom ze de mooiste vrouw van Nederland 2021 is!

Monica Geuze behoort toch wel in het pracht en praal dat Nederland te bieden heeft. De vlogster is inmiddels uitgegroeid tot veel meer dan alleen een vlogster. De 26-jarige brunette heeft inmiddels al talloze presentatieklussen op haar naam staan zoals Love Island. Maar Geuze blijft natuurlijk ook een prachtige verschijning.

Op Instagram wordt ze op de voet gevolgd door ruim 1,3 miljoen volgers. Op YouTube heeft ze inmiddels al ruim over de half miljoen abonnees, dat is behoorlijk wat dus. De presentatrice geeft op dit kanaal iedere week een soort wekelijkse vlog over haar leven die dan ook de ‘Weekvlog’ heet. Deze vlogs worden nog steeds honderdduizenden keren bekeken door haar fans die haar al jaren volgen. Maar op Instagram heeft ze haar volgers natuurlijk ook tevreden te houden.

Monica Geuze op het strand, da’s fijn!

Aangezien er op Instagram vast en zeker veel mannelijke volgers zijn, is ook daar aan gedacht. Monica is voor haar werk natuurlijk op de mooiste plekken der aarde. Tussen al dat ge-presenteer door is dus vast ook wel wat tijd om een beetje te genieten van de plekken die je bezoekt voor werk. Afgelopen maand is deze foto geplaatst door de brunette en we kunnen eigenlijk niet wachten op haar volgende vakantiebestemming. Kijk mee en geniet:

Doorgaan met lezen

Celeberties

“Naast Marco Borsato ook deze BN’er verdacht van grensoverschrijdend gedrag!”

Marco Borsato is al een tijdje vaak in het nieuws vanwege verhalen over grensoverschrijdend gedrag bij een minderjarige. Verschillende juicekanalen hebben dit aan het licht gebracht bij het grote publiek. Hierdoor kreeg het mondjesmaat ook meer aandacht bij de grote nieuwskanalen zoals AD en NU.nl. De zanger is nog niet schuldig of onschuldig bevonden door de rechter, maar de gevolgen zijn al groot. Zo wordt de zanger op verschillende radiostations niet meer gedraaid en worden er heftige grappen gemaakt over de situatie. Uit eerdere berichtgevingen blijkt dat het nog wel even kan duren voordat er uitspraken gedaan worden over de zaak.

In de tussentijd hebben de juicekanalen zich al op andere BN’ers gericht. Gelukkig zijn het niet zulke heftige verhalen als bij Borsato. Tot Stoy plots met een ander verhaal kwam over een BN’er die zich mogelijk in het zelfde schuitje gaat begeven.

Naast Marco Borsato ook deze BN’ers de klos?

Volgens het weekblad zou er een bekende presentator zich vergrepen hebben aan minderjarige jongens. De chef van Story zegt: “Het gaat om een bekende presentator van wie dat vast en zeker door niemand verwacht zou worden. Mocht het dossier concretere vormen aannemen, dan zal de naam vermoedelijk snel uitlekken. De tv-wereld houdt de adem in.” Natuurlijk zijn er social media behoorlijk wat speculaties over wie dit zou betreffen. Echter is iedere speculatie maar giswerk en kan dat een persoon onwijs veel schaden. Het is afwachten op wat Story te melden heeft. Hieronder meer:

Doorgaan met lezen

Funny

Date gaat helemaal mis bij Lang Leve de Liefde: ‘Dame vliegt in brand’

Gisteren was er te zien in het programma Lang Leve de Liefde hoe een deelneemster zichzelf per ongeluk in de fik stak. Het moment zorgde voor veel hilariteit bij kijkers, maar dit had ook zomaar heel verkeerd af kunnen lopen.

Het ging om de 21-jarige Chantal die een date had met autoverkoper Jeroen. Chantal irriteerde de kijker al snel door continue te zeggen hoeveel aandacht ze op een dag krijgt van mannen en dat ze zichzelf bovengemiddeld knap vindt. Helaas blijkt ze niet echt onder de indruk van haar date Jeroen. Als ze een vriendin een berichtje stuurt laat ze zelfs weten dat ze Jeroen lelijk vindt.

Als de twee in de tuin gaan zitten in de avond om er nog wat van te maken begint Chantal opeens met een aansteker te spelen. Haar jas en haren staan al snel in de fik en Jeroen weet niet wat hij ziet.

Bekijk hieronder het filmpje van Chantal die zichzelf in de fik steekt.

Doorgaan met lezen
Advertentie
Advertentie

Meest recente berichten

Advertentie

Trending