Sarah van Soelen is blij?: André Hazes vertelt hoe groot zijn pielemuis is!
Connect with us

Celeberties

Sarah van Soelen is blij?: André Hazes vertelt hoe groot zijn pielemuis is!

Mocht je je afvragen wat Sarah nou te zoeken heeft bij zo’n gozertje als André Hazes, dan is dit waarschijnlijk niet de reden. Grootschalig onderzoek heeft uitgewezen dat de pielemuis van een gemiddelde man in startpositie zo’n 14,8 centimeter is. Helaas moet Sarah het met een maatje kleiner doen, weten we nu.

De zanger is natuurlijk coach geworden in de Belgische Voice Of Holland Senior en komt daar ook aardig wat in talkshows voor. In Gert Late Night (een Vlaams TV programma) zijn ze voornamelijk nieuwsgierig wat hij tussen de benen heeft hangen.

De vraag luidt: “Tussen de 12 en 15 centimeter, tussen de 15 en 18 centimeter of tussen de 18 en 20 centimeter?” Het antwoord levert nogal een hilarisch fragment op:

Celeberties

ZIEN: Sylvie Meis begaat pijnlijke photoshop-blunder

Sylvie Meis verwent haar volgers met de regelmaat van de klok met oogverblindende kiekjes. Maar nu slaat ze wel een hele grote flater.

Talrijke beroemdheden smukken hun kiekjes een beetje op met photoshop en filters. Dat mag dan uiteraard niet opvallen. Dat is precies waar Sylvie deze keer zwaar in de mist gaat.

Waar is haar hand gebleven?

La Meis vertoeft dezer dagen aan het zwembad in Saint-Tropez. Ze draagt alleen een bikini en je kan niet naast haar afgetraind lijf kijken. De oplettende kijker ziet echter een bizar detail. Er is iets goed fout met haar hand.

Een volger ziet meteen: “Oeps?! Wat is er met je hand gebeurd?” En ja hoor. Als je goed kijkt zie je dat er geknoeid is met de foto!

Trouwfoto’s

Sylvie maakte zich eerder al eens onsterfelijk belachelijk met photoshop. Ook op haar trouwfoto’s zag ze er een tikkeltje te perfect uit. Zo merkte 3FM DJ Rámon Verhoeven op dat de rimpels in haar nek niet doorliepen. Iets wat natuurlijk onmogelijk is.

.

Doorgaan met lezen

Celeberties

BNNVARA: ‘Fidan Ekiz moet stoppen’

Fidan Ekiz en Renze Klaver de twee presentatoren van de Vooravond de opvolger van de Wereld Draait Door zijn ontslagen door de omroep BNNVARA.

En dat is opmerkelijk want de kijkers waren zeer positief over dit duo en ook de kijkcijfers waren niet slecht. BNNVARA zegt hier het volgende over:

“Na twee seizoenen hebben we besloten te stoppen met de presentatie door Renze en Fidan. Zij zijn als duo met in elkaar in het diepe gesprongen, vulden elkaar goed aan en hebben het programma een eigen karakter gegeven. Dat heeft goede gesprekken en spraakmakende momenten opgeleverd, maar toch moeten we vaststellen dat het programma de urgentie mist die we zoeken.”

Renze Klaver één van de twee presentatoren heeft woeden gereageerd op Twitter. Hij zegt:

“Ik heb dit nog geen 24 uur geleden gehoord en sta nog perplex. Geschrapt vanwege te weinig urgentie, terwijl vanuit het management voorafgaand aan seizoen twee de opdracht was: meer entertainment. Wie het snapt mag het zeggen. Ik ga eens goed nadenken wat ik nu wil doen.”

Fidan heeft nog niet gereageerd maar ze schijnt echt laaiend te zijn. Het gerucht gaat zelfs dat ze is ontslagen, omdat BNNVARA gaat samenwerken met omroep Zwart en Fidan zou te kritisch zijn op deze nieuwe omroep en op Akwasi één van de oprichters van de omroep.

De nieuwe presentatoren voor het programma De Vooravond zijn ook al bekend gemaakt. BNNVARA zegt hier het volgende over:

“Daar zal met een andere invulling en met de afwisselende presentatie door Sophie Hilbrand en Khalid Kasem, nog meer de focus op komen te liggen. Geen duo dus, maar één presentator die er scherp bovenop zit en het gesprek van de dag voert én bepaalt.”

Khalid Kasem kent u vast nog wel als advocaat met volgens het openbaar ministerie een dubieuze rol in de zaak Tahgi.

Doorgaan met lezen

Celeberties

ZIEN: Rachel Hazes heeft veel hartenpijn door Monique Westenberg

Rachel Hazes heeft weer een interview gegeven waarin ze Monique de ex van haar zoon Andre Hazes aan het vernederen is. Ze gaf al eens eerder een keiharde sneer richting Monique.

Rachel zegt het volgende:

,,Ik heb geen contact met mijn kleinzoon. Dat zijn keuzes die voor mij gemaakt worden. Als zij vindt dat kleine André geen contact met zijn oma mag hebben, dan is dat zo.”

,,Ik heb mijn best gedaan en stuur kleine André geregeld cadeautjes. Maar die cadeautjes worden door Monique teruggestuurd. Dat doet zeer. Daar heb ik hartenpijn van…”

Wellicht snapt Rachel niet dat als je Monique vanaf het begin af aan hebt vernederd en de naarste dingen tegen haar hebt gezegd dat ze je geen onderdeel wilt maken van het leven van haar zoon. Wellicht is het een goed idee om eerst je excuses aan te aan bieden aan Monique in plaatst van het sturen van cadeau’s om je kleinzoon mee om te kopen.

Ook over haar dochter Roxeanne Hazes met wie ze al jaren ruzie heeft zegt ze het volgende:

,,Dat heeft tijd nodig. We zien wel hoe het loopt. Als Rox aan wil schuiven, schuift ze aan. Maar als ze dat niet wil, vind ik het ook goed.”

Rachel een gratis tip van ons zoek professionele hulp net zoal je zoon Andre en schoondochter Sarah dit ook nodig hebben. Wellicht een groepssessie met zijn drieën inplannen?

Doorgaan met lezen

Trending