Sarah van Soelen lokt André Hazes naar bubbelbad met deze foto’s!
Connect with us

Celeberties

Sarah van Soelen lokt André Hazes naar bubbelbad met deze foto’s!

Sarah van Soelen is tot nu toe toch wel de meest spraakmakende vriendin van André Hazes geweest. Sinds de eerste scheurtjes in de relatie met Monique Westenberg hebben we officieel drie dames voorbij zien komen. Dit waren, op volgorde van relatie-lengte, Anne Rose (3 weken), Bridget Maasland (3 maanden) en natuurlijk Sarah. De laatste relatie heeft naar ons weten toch wel dik een half jaar geduurd.

Waar het precies uit gegaan is is iedereen het nog altijd niet over eens. Yvonne Coldeweijer meent dat dat het moment was dat de twee uit een kliniek in Spanje terugkwamen in Nederland. Toen Dré zo belaagd werd door fotografen op Schiphol. Maar iets wat we wel zeker kunnen zeggen, Sarah is veruit de meest spraakmakende vriendin geweest die Dré ooit gehad heeft. De twee lijken goed bij elkaar te passen en lijken allebei enorm van alle media-aandacht te kunnen genieten.

Sarah van Soelen zorgt voor berouw bij André Hazes!

Dré had andere plannen met zijn leven. Tenminste, Sarah had plannen en Dré lijkt geen plannen te willen hebben. De zanger zit inmiddels al 3 weken in Amerika om zichzelf terug te vinden in het leven. Dit doet hij op magische en inspirerende plekken zoals in een casino in Las Vegas bij virtueel roulette met een sigaretje in zijn mond. Er was een tijdje sprake van een mogelijke hereniging met Monique, de zanger sliep er immers vrij vaak. Dit lieten de buren van Monique aan verschillende roddelblaadjes weten. Echter heeft Sarah altijd aangegeven dat de toekomst nog niet bepaald is en dat de twee wellicht nog samen komen. We weten inmiddels hoe onvoorspelbaar Dreetje is. En de laatste bubbelbadscène van Sarah zal hem vast wel verhalen om nog even terug te denken aan die mooie tijd:

Celeberties

Kelly Piquet gaat verder leven zonder Max Verstappen

Kelly Piquet is momenteel in Brazillië om samen met haar familie en vrienden carnaval te vieren. Maar Max lijkt nergens te bekennen. Is hij alleen achtergebleven in Monaco?

,,Dit zijn mijn nichtjes! Heerlijk”, schrijft Narciza Leão op Instagram bij een foto waar Kelly Piquet in getagd is. Samen met haar familie en vrienden is ze carnaval aan het vieren in Brazilië.

Max nog in Monaco?

Carnaval is het hoogtepunt van het jaar voor de meeste Brazilianen. Een hele week lang vinden er overal festiviteiten plaats en er wordt volop gefeest, zowel overdag als ’s nachts. En net als we gewend zijn in Nederland, gaan ook de feesten in Brazilië gepaard met grote paradewagens, veel muziek en verkleedde mensen.

Ook Kelly viert graag carnaval in Brazilië, waar veel familie en vrienden van haar wonen. Maar vermoedelijk is ze in haar eentje naar Brazilië gereisd, want Max lijkt nergens te bekennen. Ook op de foto die haar nicht Narciza in Instagram Stories heeft gedeeld, is Max niet te zien. Is hij alleen achtergebleven in Monaco?

Doorgaan met lezen

Celeberties

Dramatisch nieuws Ruud de Wild: ‘Heel heftig’

Het is bekend dat Ruud de Wild darmkanker heeft gehad. Hij werd daarvoor meerdere keren geopereerd. Een heftig gevecht voor de DJ. Samen met zijn vriendin Olcay Gulsen bleef hij strijden, er werd zelfs een documentaire over gemaakt. Het had niet veel gescheeld of Ruud was er niet meer. Hij bleef namelijk lange tijd rondlopen met zijn klachten en het bleek dan ook goed mis te zijn.

Ruud de Wild moest uiteindelijk 4 keer geopereerd worden voordat de kanker weg was. Dit had een enorme impact op zijn gesteldheid. En vandaag staat Ruud weer onder flinke spanning, want hij krijgt een endoscopie in het ziekenhuis om te kijken of hij nog helemaal schoon is.

Zijn vrienden Olcay is zijn steun en toeverlaat. Met onderstaande foto wil ze graag laten zien dat hij op haar kan bouwen. Erg lief!

Doorgaan met lezen

Celeberties

Mysterie ontrafeld: Dit is de reden dat prinses Amalia op krukken loopt!

Amalia werd een kleine twee weken plots op krukken gespot in Lech tijdens een skivakantie. Er kwamen verschillende foto’s binnen van de kroonprinses bij opperroddelaar Yvonne Coldeweijer. Er werd natuurlijk gelijk vanuit gegaan dat de prinses een skiongelukje heeft gehad waardoor ze even op krukken moet lopen. Coldeweijer schreef: “De Kroonprinses verblijft ook in Lech. Namelijk in het Berghof Hotel, onder extreme beveiliging.

Gisteravond is ze daar op de dansvloer gespot in zilver glittertopje!” Vervolgens kwam er het nieuws, mét foto, dat de prinses op krukken liep. Coldeweijer vervolgt: “Een andere spion heeft Amaal gespot in het glittertopje. Wellicht was ze op de dansvloer te vinden, maar in ieder geval niet dansend. Amaal loopt namelijk op krukken.” Hieruit kunnen we nog steeds niet herleiden dat de prinses géén skiongeluk heeft gehad. Het blijkt ook dat er al véél eerder een ongelukje heeft plaatsgevonden, ruim een week eerder zelfs.

Amalia al eerder op krukken gespot!

Uit het daarop volgende bericht van, opnieuw, Coldeweijer kunnen we opmaken dat de krukken niets met Lech te maken hebben gehad. “Weer een andere spion heeft vorige week naast Maxima en Amaal in het vliegtuig gezeten op rij één van Londen naar Amsterdam. Daar liep ze schijnbaar al op krukken.” Gezien de foto kunnen we ook opmaken dat er géén gips gezet is en dus geen gebroken botten. Critici vermoeden dat de kroonprinses gewoon haar enkel of knie geblesseerd heeft. Wellicht met sporten. De prinses is namelijk al vaker op krukken gespot. Bijvoorbeeld bij de halfjaarlijkse fotosessie op Landgoed De Horsten in Wassenaar in 2016. Hierbij kwam een vermelding dat haar enkel verstuikt was. Een blessure die vaak terug kan komen wanneer dit een zwakke plek wordt. Hieronder meer:

Doorgaan met lezen

Trending