Sarah van Soelen valt genadeloos door de mand door foto in korte jurk!
Connect with us

Meest bekeken

Sarah van Soelen valt genadeloos door de mand door foto in korte jurk!

Sarah van Soelen is sinds haar samenzijn met André Hazes behoorlijk bekend geworden in Nederland. Dat heeft er dan ook voor gezorgd dat ze in één klap een influencer is kunnen worden. En wanneer je influencer bent, dan kun je uiteraard goed geld verdienen met reclames op je kanaal. Aangezien de blondine bijna 200.000 volgers heeft heb je een aardig groot bereik. Nu is het zo dat Sarah zelf ook een aardig zakenvrouw is en voor verschillende kledingzaken werkt, bijvoorbeeld als model. Ze is met enige regelmaat bij verschillende winkels te zien als model.

Op haar eigen kanaal heeft de blondine een filmpje geplaatst van een wit outfit. Natuurlijk zijn de juice-kanalen weer op onderzoek uitgegaan om te kijken of deze jurk niet gewoon ook ergens anders te koop is of dat dit misschien écht eigen design is. Zoals we steeds vaker zien bij influencer, dit is ergens anders te koop.

Sarah van Soelen prijs Ali-jurk aan?

Zoals we bijvoorbeeld ook bij Maxime Meiland hebben gezien, komt ook dit gewoon van Ali Express. De jurk bij ome Ali is ongeveer 3 keer zo goedkoop als de jurk die Sarah weet aan te prijzen. Op de onderstaande foto’s is de foto van Sarah zelf te zien waarin ze verwijst naar de fashion winkel. Deze is weggehaald ter behoeve van deze winkel. Op de volgende post is te zien waar je deze jurk óók kunt bestellen. Echter zal de levering van de tweede webshop wel ietsjes langer zijn zoals we allemaal wel weten. Aan de andere kant weet Monique Westenberg als een speer te gaan wat de verkoop van kleding betreft. Anders dan online werd beweerd. Meer daarover via de onderstaande link!

Meest bekeken

Nutella-schaarste door hazelnotencrisis: ‘Beter potten hamsteren!’

Hazelnootpastafans dreigen de dupe te worden van de financiële crisis in Turkije. Het land is de hoofdleverancier van Ferrero, de fabrikant van Nutella, en de productie van hazelnoten loopt er gevaar.

Turkije is goed voor 70 procent van de wereldwijde productie van hazelnoten. Door de enorme inflatie van de lira hebben Turkse boeren het heel moeilijk om hun bedrijven draaiende te houden. Bepaalde essentiële producten voor de verbouwing van de noten zijn zowat onbetaalbaar geworden. Het gaat om zaadjes, meststoffen en pesticiden.

Een Turkse bedrijfsadviseur in New York, Turgan Zülfikar, waarschuwt: “De wereld staat op de rand van een hazelnotentekort. Als je fan bent van Nutella, kan je de volgende keer dat je in de winkel bent de potten maar beter gaan hamsteren.”

Doorgaan met lezen

Celeberties

Op deze plek komt de grootste fastfoodstrip van Nederland

In 2023 heeft Duiven de grootste fastfoodstrip van Nederland. Dan is de opening gepland van het megacomplex met 15 restaurants aan de A12.

Op de huidige woonboulevard zijn nu al Subway, KFC en McDonald’s te vinden. Daarbij komen binnenkort ook nog Wok To Go, Burger King, Taco Bell en Febo, en meer. Foodvillage Duiven is naar verwachting binnen twee jaar klaar.

Projectontwikkelaar Erwin Slot zegt: “Nu komen mensen vooral voor grote winkels als de Ikea, MediaMarkt of Intratuin hierheen. Er mist er een reden om langer te blijven. Dat willen we hiermee voor elkaar krijgen.”

Teveel ongezonde voeding?

Slot ziet geen graten in het feit dat er nu wel heel veel fastfoodrestaurants op een kleine omgeving zullen zijn. Volgens hem beweegt de markt naar het zogeheten ‘fast casual driving’. “We gaan in de toekomst uit eten met de telefoon in onze hand. Of we nu willen of niet.”

De projectontwikkelaar zegt dat er ook contact was met gezondere restaurants. Zij konden de benodigde investeringen echter niet op tafel leggen.

Doorgaan met lezen

Meest bekeken

Compleet nieuwe vriendin voor André Hazes: “Samen Kerst vieren!”

André Hazes lijkt niet te willen kiezen tussen Monique Westenberg en Sarah van Soelen. In de media wordt gedacht dat de zanger niet kan kiezen en dat beide dames doen alsof de zanger voor hen gaat. Sarah heeft in een groot interview laten weten dat de relatie met de zanger gewoonweg even op pauze gezet is.

Monique lijkt met verschillende hints aan te geven dat de zanger weer bij haar terug zal komen. Maar nu blijkt dat geen van deze opties door lijken te gaan. Yvonne Coldeweijer is namelijk te weten gekomen dat de zanger waarschijnlijk met een andere dame bezig is. Op Instagram schrijft de showbizzwatcher: “Het gaat al een tijdje rond in Vinkeveen dat André het de laatste tijd erg gezellig heeft met Anne Rose. Ze is een goede vriendin van Nino (de zoon van Rossana Kluivert) en kent de Hazes familie al langer.”

André Hazes tóch een andere vriendin?

Coldeweijer vervolgt: “Gister deed ze samen met André en Rachel kerstinkopen bij de slager in Amstelveen. Zit André straks samen met zijn nieuwe liefde aan het kerstdiner bij Rachel?” Even later plaatst de showbizzwatcher het volgende bericht: “Een andere spion heeft Anne Rose laatst bij het huis van Rachel samen met André naar binnen zien gaan. Rachel was toen niet thuis. Die was toen bij de Hazes de musical persdag.” het profiel van Anne Rose is afgeschermd op Instagram maar de eerste foto’s zullen ongetwijfeld snel online verschijnen. De brunette is sales manager bij Mama Kelly in Amsterdam. Hieronder meer foto’s:

Doorgaan met lezen
Advertentie
Advertentie

Meest recente berichten

Advertentie

Trending