Sarah van Soelen wéér naar botox-kliniek: “Onherkenbaar..”
Connect with us

Celeberties

Sarah van Soelen wéér naar botox-kliniek: “Onherkenbaar..”

Sarah van Soelen staat inmiddels wel bekend als iemand die de botox-kliniek niet schuwt. We hebben eerder al beelden gezien van de blondine van hoe ze er ooit uit gezien heeft. Dat is behoorlijk heftig wanneer je het vergelijkt met de huidige stand van zaken. Maar natuurlijk kunnen we verwachten dat het nooit helemaal af is.

Sinds haar breuk met André zien we heel wat meer van het leven van de blondine op haar Instagram. In het verhaal laat ze altijd zien waar ze is en wat ze aan het doen is. En afgelopen vrijdag heeft de blondine weer eens een bezoekje gepleegd aan Dr. Samana, zo valt te lezen op haar Instagram. Wanneer we ‘Samana’ even opzoeken zien we al snel dat het om “Injectables & plastische chirurgie” gaat. Laten we even meekijken wat er nu allemaal weer moet gebeuren.

Sarah van Soelen heeft even haar rimpels weg laten werken!

Wanneer we de foto’s van de 25-jarige blondine erbij pakken, dan kunnen we geen rimpel vinden eerlijk gezegd. Toch is Sarah er van overtuigd dat ze rimpels heeft. Ze laat in haar video dan ook het volgende weten: “Ik ga weer mijn rimpels wegspuiten, hoe lekker. Ik doe dat niet onder stoelen of banken steken, dat doe ik. Ik doe het ook voor mijn migraine, want daar heb ik ook last van. Dus we gaan het even weer mooi maken!“. Hieronder foto’s van de behandeling. Mocht je nog even het veranderende gezicht van Sarah door de jaren heen willen bewonderen, dan kan dat via deze link. Swipe onderstaande foto voor meer:

Celeberties

NET BINNEN: André Hazes en Monique zijn terug samen

Heel Nederland wil natuurlijk weten of André Hazes en Monique Westenberg opnieuw samen zijn. Monique deelt een kiekje dat tot heel wat verwarring leidt. Blijkt dat André weer gewoon bij haar op de bank zit. Of toch niet?

Nadat ze een foto van André deelde, ontstond heel wat ophef op de Instagram van Monique. Op de foto zien we hoe iemand op de bank ligt, met een tijdschrift voor zijn gezicht. De blondine schrijft bij het plaatje: “Mijn kleine Avenger! Hij wilde graag een eigen bankje in zijn kamer waar hij lekker op kan ‘chillen’.”

André senior

Volgers reageren meteen dat dit gewoon de oude André is en niet hun zoon. “Ik zie dat hij ook gelijk achttien is geworden”, reageert de vriend van Roxeanne, Erik Zwennes. Monique antwoordt: “Volgens de meesten is hij 27.”

Het is dus gewoon André Hazes die doet alsof hij zijn zoontje is. Een volger merkt op: “Leuke foto van z’n papa op de kleine man z’n bankje.” Een andere fan vraagt zich terecht af: “Dit is toch gewoon André senior?”

Onder het bericht ontstaan gelijk een hele discussie. De ene vindt dat de persoon op de bank toch de handen van een kind heeft, terwijl anderen vinden dat hij toch wel heel grote voeten heeft voor een kind.

Doorgaan met lezen

Celeberties

Zien: Wat is er tussen Ali B en Maan gebeurd? Dennis Schouten zegt het te weten!

Ali b is de afgelopen dagen ongelooflijk veel bespot vanwege een video met Max Verstappen. Hierin is de rapper te zien, nét na de overwinning van Verstappen. De rapper vraagt iedereen die aanwezig is even te filmen omdat hij gaat rappen. Roddelpraat omschrijft deze rap als een soort slecht Sinterklaasgedicht van een 11-jarige. De rapper is dan ook compleet gesloopt op het internet en er wordt gevraagd of hij dit nooit meer wil doen.

Een felicitatie aan Max is meer dan genoeg. Maar terwijl het in de uitzending van Roddelpraat, Dennis Schouten en Jan Roos, over de rap gaat, bedenkt Dennis zich plots iets. Hij vertelt onder andere dat hij tegenwoordig met enige regelmaat in de sportschool te vinden is. Daar ontmoet hij “andere BN’ers” en iemand heeft hem daar iets verklapt.

Ali B zou buiten de pot piesen, maar met wie?

Dennis Schouten laat weten dat hij in de sportschool andere BN’ers spreekt. Hij zegt: “Ik heb dus… Ik weet niet of het handig is om te vertellen. Maar ik heb dus gehoord… Ik zit dus op de sportschool en daar komen dus andere BN’ers. En die vertelde mij dus dat ‘ie het zo raar vindt dat het nooit is uitgekomen dat Ali B ook met Maan is gegaan.” Jan Roos vraagt vervolgens: “Dat zegt een BN’er? Wie?” Dennis Schouten reageert hier vervolgens op met: “Nee, dat kan ik niet zeggen…” Meer in de video hieronder vanaf minuut 25:47!

Doorgaan met lezen

Celeberties

Zien: Marco Borsato gaat het heel vies spelen!

Marco Borsato heeft gisteren aangifte gedaan van smaad en laster tegen het slachtoffer die hem beschuldigt van misbruik en ook tegen haar moeder.

Volgens Marco zijn de aantijgingen niet waar en wil hij deze zo de kiem in smoren. Alleen vergeet Marco dat er nog twee andere slachtoffers zijn die waarschijnlijk binnenkort aangifte gaan doen. Daarnaast beweert John van den Heuvel dat er een geluidsopnamen is waarin Marco toegeeft dat hij het eerste slachtoffer heeft misbruikt. En is er een psycholoog waarbij Marco tijdens een sessie met het slachtoffer en haar moeder ook heeft toegegeven dat hij dit gedaan heeft en zelfs zijn excuus heeft aangeboden aan het slachtoffer en haar moeder.

Daarnaast kwam Dennis Schouten die samen met Jan Roos het nieuws over het misbruik door Marco voor het eerst publiekelijk maakte op Instagram met een nieuwe aantijging. Dennis beweert namelijk van het slachtoffer beelden te hebben gekregen waarop hele smerige dingen gebeuren tussen Marco en het slachtoffer. Dus blijkbaar is er ook nog bewijs op beeld en het lijkt er dan ook op dat het met al dit bewijs en twee nieuwe slachtoffers die zich gemeld hebben bij John van den Heuvel een moeilijk verhaal te gaan worden voor Marco om zich hier nog uit te kunnen redden.

Het slachtoffer laat overigens vandaag weten in de Telegraaf teleurgesteld te zijn in de reactie van Marco en dat hij het zo vuil gaat spelen. Ook verwacht ze nu nadat Marco aangifte heeft gedaan en alles ontkent een lange en emotionele lijdensweg.

Doorgaan met lezen

Trending