Sarah van Soelen zwanger van André Hazes: De zanger geeft duidelijk antwoord
Connect with us

WOW

Sarah van Soelen zwanger van André Hazes: De zanger geeft duidelijk antwoord

Toen bekend werd dat André Hazes en Monique Westenberg voor de zoveelste keer uit elkaar zijn, kwam de zanger zelf niet veel later met de naam van zijn nieuwe vlam op de proppen: Sarah van Soelen. Oké, André zegt dat alles tot nu toe puur platonisch is geweest tussen de twee, maar of de wereld dat gelooft? Niet bepaald, want er wordt gespeculeerd dat Sarah al zwanger zou zijn van André. De zanger heeft nu op deze geruchten gereageerd.

André Hazes reageert op geruchten

Hoewel de zanger gisteren één keer zijn verhaal zou doen, schoof hij ook nog aan bij Shownieuws. In gesprek met Patty Brard deed André opnieuw een boekje open.

Slechtste periode

Zo laat Hazes weten dat hij Sarah leerde kennen tijdens de slechtste periode van hun leven. “Zij is daarna ook naar een afkickkliniek gegaan voor een drank- en drugsverslaving. Zij is nu anderhalf jaar clean. We hebben altijd contact gehouden voor als ik het even niet meer zag zitten.”

Goede vrouw

Toch speelt er momenteel niet meer dan vriendschap tussen de twee, maar: zeg nooit nooit. “Ik vind het een leuk wijf, ja. Ze is top. Ik voel me begrepen, ik kan goed met haar praten, het kan een goede vrouw zijn. Maar het is nog niks…”

Zwangerschap

Dat Sarah al zwanger zou zijn van hem, is volgens Hazes dan ook klinklare onzin. Sterker nog, de twee hebben nog niet eens het bed gedeeld als we de zanger moeten geloven. “Er is nooit iets seksueels geweest. We hebben nog nooit wat gedaan, dus ik zou niet weten hoe dat zou moeten gebeuren.”

Huwelijk afgeblazen

André en Monique waren sinds vorig jaar februari weer bij elkaar, nadat de zanger enkele maanden een relatie met Bridget Maasland had. Het afgelopen jaar leken André en Monique gelukkiger dan ooit. In december maakten de twee bekend dat ze wilden gaan trouwen, maar Story kon woensdag onthullen dat het toch echt over en uit was tussen de twee.

Bron: Story, Flaironline

Meest bekeken

Barbie Samantha de Jong deelt doodsoorzaak vriend

Heftig nieuws voor Samantha de Jong: haar vriend Gelmore overleed zondag plotseling. Kort hierna maakt de realityster bekend wat er precies is gebeurd.

Op Instagram maakte Barbie het nieuws bekend dat haar vriend Gelmore, die zij Gilly noemt, zondag is overleden. De twee kregen begin dit jaar een relatie nadat bleek dat Samantha’s zoontje Angelo niet van haar toenmalige vriend Gerrit was, maar van Gelmore. Sindsdien waren de twee stapelgek op elkaar en probeerden ze samen de voogdij over hun zoontje terug te krijgen.

Hartstilstand

Op Instagram schrijft Samantha een hartverscheurend bericht waarin ze afscheid neemt van Gelmore. ,,Lieve schat, ik kan het niet geloven dat je er niet meer bent”, schreef Samantha. ,,Je zal voor altijd bij me blijven”, vervolgt Barbie. ,,Ik kan me geen leven zonder jou voorstellen. Gisteren waren we nog lekker aan het koken en lachen. Ik ga je missen boef, uit het oog, nooit uit mijn hart.”

Ook laat ze weten wat er precies gebeurt is met haar vriend. ,,Ik heb je geholpen, maar niks hielp. De artsen en de politie namen het over en daar lag je, schat.”

De voormalige Oh Oh Cherso-ster laat weten waaraan haar vriend is overleden. ,,Gelmore is overleden aan een hartstilstand. Rust in vrede, lieverd, ik zal je nooit vergeten.”

Doorgaan met lezen

Celeberties

ZIEN: Bridget Maasland laat jongemannen watertanden met selfie in haar bed!

Bridget Maasland is de laatste maanden volop in het nieuws. Dat is natuurlijk niet voor niets, ze heeft een relatie gehad met André Hazes. Het verschil tussen de twee is 19 jaar (André is net jarig geweest) maar dat lijkt het stel niet te deren. Het is algemeen bekend dat de blondine op jongere mannen valt.

Ook dat de zanger op oudere vrouwen valt is geen geheim. Zijn eerdere liefde en moeder van zijn kind is immers ook 16 jaar ouder dan hijzelf is. Maar we kunnen wel stellen dat de jonge zanger behoorlijk wat smaak heeft wat vrouwen betreft.

Bridget Maasland laat mannen watertanden

Wat hoewel zijn voormalige vlam de 45 al heeft aangetikt, kunnen we daar niet veel van zien. En zo nu en dan trakteert de blonde presentatrice haar volgers dan ook op een heerlijk kiekje om dat eventjes duidelijk te maken!

Doorgaan met lezen

Meest bekeken

Bridget Maasland weg bij RTL? ‘Ze is woedend!’

Bridget Maasland is woedend op RTL baas Peter van der Vorst. Bridget is namelijk van mening dat het heel opvallend is hoe vaak ze gevraagd wordt RTL Boulevard te presenteren als er op die dag toevallig ook een item over haar ex Andre Hazes in zit. Daar is ze klaar mee en ze heeft RTL baas Peter van der Vorst duidelijk gemaakt dat ze alleen nog RTL Boulevard gaat presenteren op de dagen dat er geen item van Andre Hazes in zit.

Uiteraard is dit nogal hypocriet van Bridget Maasland, want je presenteert een roddelprogramma en je weet dan dat het ook wel eens over jezelf kan gaan. Stop dan helemaal met het presenteren van RTL Boulevard of wees een professioneel en presenteer het programma gewoon ook als er over Andre Hazes een item in zit. Uiteindelijk bepaal je toch echt zelf of je op het item wilt reageren of dat je gewoon de autocue voorleest en verder gaat naar het volgende onderwerp.

Wellicht komt deze beslissing ook omdat ze vorige haar nieuwe liefde alweer gedumpt heeft en dit ook in RTL Boulevard wilt vermijden?

Bron: Story

Doorgaan met lezen

Trending