Schatrijke man gooit leven Estelle compleet ondersteboven.
Connect with us

Celeberties

Schatrijke man gooit leven Estelle compleet ondersteboven.

Na de scheiding met Ruud Gullit stond Estelle Cruiff er weer helemaal alleen voor. Ze bleef even weg van alle aandacht, maar toch staat ze nu weer volop in de spotlights. En dat heeft ze te danken aan een steenrijke ondernemer.

Het leven van Estelle (42) is immers compleet overhoop gegooid. Zo liep dit jaar haar relatie met Morad op de klippen. Hoewel de Marokkaanse ondernemer van diefstal beticht is op Ibiza, werden die aantijgingen nooit hard gemaakt. De zakenman leidt gewoon zijn normale luxeleven in Londen. Estelle daarentegen zit er niet zo warmpjes in.

Beslag op woning

De woning van Estelle in Amsterdam-Zuid is in beslag genomen. Dat appartement kocht ze in 2017 voor een som van 1.255.000 euro. De blondine ging daarvoor een lening aan bij de 66-jarige zakenman Jacques Parson. Parson is met een geschat vermogen van 65 miljoen schatrijk. Hoewel hij dus niets tekort komt, houdt hij Estelle wel aan haar betalingsverplichtingen.

Dit bericht bekijken op Instagram

★ ★ ★ T A L K I E S M A G A Z I N E ★ ★ ★

Een bericht gedeeld door Estelle Cruijff (@estellecruijffofficial) op

Dit bericht bekijken op Instagram

❤️💛💚💙💜🖤🤍🤎

Een bericht gedeeld door Estelle Cruijff (@estellecruijffofficial) op

Dit bericht bekijken op Instagram

🤍🤍🤍

Een bericht gedeeld door Estelle Cruijff (@estellecruijffofficial) op

Celeberties

KEIHARD: Frank en Rogier halen snoeihard uit naar Bridget Maasland!

Frank en Rogier zijn goed bevriend met Rachel Hazes. Ook haar zoon André vinden ze een geweldige jongen, zo schrijft Ditjes & Datjes. Maar over zijn ex-vriendin hebben ze weinig goeds te zeggen weten we nu. We hebben het natuurlijk over Bridget Maasland waar de zanger kortstondig een relatie mee heeft gehad.

In het weekblad Weekend halen ze namelijk flink uit naar de blonde presentatrice. Ze geven aan dat ze vermoeden dat de blondine gewoon op de bekendheid en populariteit van de zanger is gevallen. “Zij heeft meteen de furore van die jongen gepakt. Ik denk dat zij zijn populariteit wel leuk vond. Volgens mij solliciteert zij naar iemand die bekend is.” geeft Frank aan in het blad.

Frank en Rogier halen uit naar Bridget Maasland

Hij geeft ook aan dat hij denkt dat de blonde presentatrice nooit op de zanger was gevallen als hij niet zo populair geweest was. De jonge zanger zou dat volgens hem op een gegeven moment door hebben gehad.

Doorgaan met lezen

Celeberties

Peter R. de Vries is helemaal klaar met koning Willem-Alexander: ‘Arrogante kl**tzak’

Dat Peter R. de Vries (63) geen groot fan is van het Nederlandse koningshuis is geen geheim. Door de recente ophef rondom de Oranjes stelt Peter R. nog meer vraagtekens bij de positie die ze bekleden. Nu haalt hij hard uit naar koning Willem-Alexander (53).

“Zal wel over de kerstvakantie gaan”

De afgelopen dagen is er ophef ontstaan rondom Willem-Alexander en Máxima omdat zij ondanks de huidige coronacrisis tóch besloten om op vakantie te gaan. Toen daar veel kritiek op kwam, braken zij hals overkop hun vakantie af en keerden ze terug naar Nederland.

Peter R. ziet het als voer om nog eens hard uit te halen naar de koning. ‘Aanstaande maandag heeft premier Rutte weer voor het eerst overleg met Koning Willem-Alexander, na diens Griekenlandtripje: zal wel over de kerstvakantie gaan’, schrijft hij op Twitter.

In RTL Boulevard ging het ook over de acties van het Nederlandse koningshuis. En of het besluit om op vakantie te gaan de monarchie in Nederland aan het wankelen bracht. Ook in die discussie was Peter R. flink uitgesproken over de Oranjes.

Doorgaan met lezen

Celeberties

Wauw: Na deze foto’s van Estavana Polman snappen we Rafael van der Vaart wel!

Estavana Polman en Rafael van der Vaart zijn al sinds 2016 een setje. Dan voel je als vriendin, zeker in het begin, toch een behoorlijke druk wanneer de ex-vrouw van je nieuwe vriend Sylvie Meis is. Maar we kunnen na deze fotoreeks toch wel stellen dat de handbalster net onder doet voor Sylvie, zeker niet op sportief vlak. En dat is vast en zeker een betere match voor de oud-voetballer dan zijn vorige liefde.

Trouwen zit er voorlopig niet in voor de twee zegt de voetballer. Zijn vriendin zegt namelijk altijd: “Het is Estavana die tegen mij roept: ‘Je trouwt maar 1 keer en dat huwelijk heb je al verkloot!’ Dat vind ik humor. Eigenlijk zou ik dat moeten zeggen. En misschien heeft ze ook wel gelijk. Het huwelijk is slechts een briefje. Het zou niets toevoegen. We hebben een prachtig leven. Ook zonder dat jawoord.”

Estavana Polman, dat heeft Rafael van der Vaart goed voor elkaar!

Maar of de twee tortelduifjes nu gaan trouwen of niet, daar zijn we hier natuurlijk niet voor. We willen foto’s zien van deze prachtige handbalster. De 28-jarige dame heeft ook al verschillende keren in de FHM top 100 gestaan.

View this post on Instagram

On my way to Denmark 💪🏻🇩🇰 #normallife

A post shared by Estavana Polman (@estavana) on

View this post on Instagram

My crew ❤️ @sannevanolphen

A post shared by Estavana Polman (@estavana) on

Doorgaan met lezen
Advertentie
Advertentie

Meest recente berichten

Advertentie

Trending