Scherpe kijker ontdekt iets heel pijnlijks op foto van André Hazes en Sarah van Soelen!
Connect with us

Celeberties

Scherpe kijker ontdekt iets heel pijnlijks op foto van André Hazes en Sarah van Soelen!

André Hazes is alweer een paar weekjes weg bij de moeder van zijn kind, Monique Westenberg. Het lijkt erop dat Sarah van Soelen zijn nieuwe liefde aan het worden is, of misschien wel al een tijdje is. Er gaan verschillende geruchten rond dat de zanger al lang voordat hij het uitmaakte met Monique veel tijd met Sarah zou spenderen.

Wat hier precies van waar is kunnen we niet met zekerheid zeggen. Maar gezien de vorige break-up vanwege Bridget Maasland kunnen we natuurlijk alles verwachten van de jonge zanger. We lazen eerder al dat de bos met 100 rozen van de zanger zou komen. Deze foto heeft Sarah op 10 november 2020 al geplaatst en dat is dus bijna 5 maanden geleden en geen 3 weken. Maar een scherpe fan heeft nóg iets ontdekt wat aan zou tonen dat dit niet helemaal gegaan is zoals de zanger zegt.

Scherpe fan merkt iets op aan foto van Andre Hazes met Sarah!
Website ‘Ditjes&Datjes‘ laat weten dat Sarah iedere dag een foto op haar profiel plaatst. Er wordt aangegeven dat de blonde influencer al maanden geen rode nagellak heeft gedragen, behalve begin februari, nog vóórdat de zanger en Monique naar Bonaire vertrokken voor hun vakantie waar de boel “ontploft” zou zijn. Op de foto van de zanger met “zijn nieuwe vlam” is te zien dat de blondine dezelfde rode nagellak draagt wat dus zou kunnen betekenen dat deze foto gemaakt is vóór hij met Monique nog op vakantie ging!

Celeberties

Caroline diep gekwetst door Martien Meiland

Jaap van Dissel is naast directeur van het Centrum Infectieziektebestrijding (CIb) van het Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu (RIVM) ook viroloog en infectioloog.

Tevens is hij hoogleraar aan de Universiteit Leiden met als leeropdracht Inwendige geneeskunde, in het bijzonder infectieziekten.

Dit jaar is de viroloog veelvuldig in het nieuws als deskundige op het gebied van infectieziektenbestrijding.

Ook als voorzitter van het Outbreak Management Team naar aanleiding van de coronacrisis kennen we hem. Maar er is iets bijzonders aan de hand omtrent deze man.

Story meldt al op de voorpagina van hun nieuwe uitgave dat hij op een medische zwarte lijst staat. Op ‘Zwartelijstartsen.com’ staat zijn naam vermeld.

Jaap van Dissel op zwarte lijst
Er staat betreft de viroloog: “Heeft als lid van tuchtcollege Dr. M. van der Ende op alle punten vrijgesproken in tegenstelling tot de richtlijnen van de hiv behandeling en de kennis van de schadelijke bijwerkingen van de kwalijke medicijnen.”

Het zou volgens de desbetreffende website gaan om ernstige verminking en schade door medicijnen zonder de patiënt vooraf te informeren. Ook meldt de website dat er bewezen en veilige combinaties van medicijnen verzwegen zouden zijn.

Doorgaan met lezen

Celeberties

Monique Westenberg laat weer van zich horen na breuk: ‘Ik heb het heel zwaar’

Hoewel André Hazes (27) meerdere malen de media opzocht na de breuk, hield Monique Westenberg (43) haar lippen stijf op elkaar. Toch verbreekt de blondine nu het stilzwijgen.

In haar nieuwste column voor Vriendin laat ze weten dat de balans momenteel maar lastig te vinden is, zeker omdat ze heel gevoelig is voor energie. ‘Ik hoef waarschijnlijk niet uit te leggen dat dit momenteel niet het geval is.’

Verdrietig
En daarmee verwijst ze natuurlijk naar de breuk met André. ‘Ik heb het zwaar, ik ben verdrietig en het jaar zoals ik het voor ogen had, zal heel anders verlopen’, laat Westenberg weten. ‘Daarbinnen moet ik proberen om mijn weg te vinden, dag voor dag.’

Steun
Gelukkig ontvangt Monique veel steun door niet alleen ‘powerteksten’ van vriendinnen, maar ook haar familie helpt haar ontzettend. En gelukkig is er ook nog altijd haar zoontje Dré. De kleine man geeft haar ontzettend veel energie. ‘Van de week had hij voor het eerst zelf ‘mama’ geschreven en daar een lieve tekening van een hart bij gemaakt. Ik smolt.’

Huilen
Westenberg vervolgt: ‘Of toen hij binnenkwam met een bosje tulpen in zijn hand en zei dat ik de liefste mama van de wereld ben. Die tulpen had mijn buurvrouw hem in zijn handjes gedrukt.’ Dat moment raakte haar wel: ‘Ik moest erom huilen, maar het deed me zo goed.’

Influencer Sarah van Soelen
De Leef-zanger wordt momenteel opgevangen door de familie van Soelen. Hij en influencer Sarah van Soelen vonden elkaar na de breuk met Bridget Maasland. In een onthullend gesprek met Patty Brard in Shownieuws vertelde André hoe de vork in de steel zit: ‘We zaten allebei in de slechtste periode van ons leven. Zij is daarna ook naar een afkickkliniek gegaan voor een drank- en drugsverslaving. Sarah is nu anderhalf jaar clean. We hebben altijd contact gehouden voor als ik het even niet meer zag zitten.’ Toch lijkt er meer aan de hand tussen de twee dan vriendschap, zo blijkt uit een nogal innige foto die gisteren opdook.

Doorgaan met lezen

Celeberties

Dit is de nieuwe liefde van Bridget Maasland (46)

André Hazes (27) keerde vlak na de breuk met Bridget (46) terug naar zijn ex Monique – met wie het nu ook alweer voorbij is. Maasland haar liefdesleven kwam in een wat rustiger vaarwater. Maar is ze alweer toe aan een nieuwe vlam?

In gesprek met Robbert Rodenburg in de YouTube-serie Open Kaart laat Bridget weten zeker weer open te staan voor de liefde. ‘Ik sta daar helemaal niet verbitterd of verzuurd tegenover.’

Gewoon verliefd
Maar durft ze dat ook weer aan met een bekend iemand, zo wil de presentator van de show weten. Hierop reageert Maasland: ‘Weet je wat het probleem is? Ik word gewoon verliefd. En wie het is, dat interesseert me echt geen donder.’ Bridget voegt toe: ‘Interesseerde me het maar eens wat, want dan kun je ook zeggen: dit doen we even niet. Maar zo werkt het niet. Verliefd is verliefd. Misschien zal ik er niet meer zo snel naar handelen.’

Daten
Ook gaat de presentatrice in op de vraag of het daten lastiger is door haar bekendheid. ‘Dat vond ik nooit. Maar na vorig jaar lijkt me dat wel eng.’

Doorgaan met lezen

Trending