Scherpe kijker ontdekt iets heel pijnlijks op foto van André Hazes en Sarah van Soelen!
Connect with us

Celeberties

Scherpe kijker ontdekt iets heel pijnlijks op foto van André Hazes en Sarah van Soelen!

André Hazes is alweer een paar weekjes weg bij de moeder van zijn kind, Monique Westenberg. Het lijkt erop dat Sarah van Soelen zijn nieuwe liefde aan het worden is, of misschien wel al een tijdje is. Er gaan verschillende geruchten rond dat de zanger al lang voordat hij het uitmaakte met Monique veel tijd met Sarah zou spenderen.

Wat hier precies van waar is kunnen we niet met zekerheid zeggen. Maar gezien de vorige break-up vanwege Bridget Maasland kunnen we natuurlijk alles verwachten van de jonge zanger. We lazen eerder al dat de bos met 100 rozen van de zanger zou komen. Deze foto heeft Sarah op 10 november 2020 al geplaatst en dat is dus bijna 5 maanden geleden en geen 3 weken. Maar een scherpe fan heeft nóg iets ontdekt wat aan zou tonen dat dit niet helemaal gegaan is zoals de zanger zegt.

Scherpe fan merkt iets op aan foto van Andre Hazes met Sarah!
Website ‘Ditjes&Datjes‘ laat weten dat Sarah iedere dag een foto op haar profiel plaatst. Er wordt aangegeven dat de blonde influencer al maanden geen rode nagellak heeft gedragen, behalve begin februari, nog vóórdat de zanger en Monique naar Bonaire vertrokken voor hun vakantie waar de boel “ontploft” zou zijn. Op de foto van de zanger met “zijn nieuwe vlam” is te zien dat de blondine dezelfde rode nagellak draagt wat dus zou kunnen betekenen dat deze foto gemaakt is vóór hij met Monique nog op vakantie ging!

Celeberties

Maxime Meiland staan in vuur en vlam van onderen: “Pijnlijk!”

Maxime Meiland en haar nieuwe vriend Leroy zitten nog maar net in hun nieuwe huis of het gaat al pijnlijk mis. De twee zijn pas ingetrokken in hun nieuwe woning in Noordwijk en hebben de tierelantijntjes vast neergezet door het huis. Zo heeft het stel ook fijn een roomspray op het toilet staan om de wat minder fijne geurtjes te maskeren.

Maar wanneer je je toiletrollen vlak naast die roomspray bewaard, dan moet je goed uitkijken dat er niet iets van die vloeistof op je toiletpapier terecht zal komen. Dan kun je jezelf natuurlijk afvragen wat daar zo belangrijk is, dan ruikt je krent ook een keertje naar lavendel, toch? Nou, Maxime en Leroy hebben ondervonden dat dat niet héél prettig is.

Maxime Meiland en vriend in vuur en vlam!

Ze laat het volgende op haar Instagram Stories weten: “Ik moet dit verhaal even vertellen. Omdat het toch wel iets doms heeft, iets gênants en iets geestigs ook wel. Wie overkomt dit nou! Nou hebben wij een hele mooie wc en daar wil je natuurlijk ook een lekker geurtje bij hebben. Dus hebben wij deze roomspray gekocht en hier stonden allemaal toiletrollen. Misschien voel je hem al aankomen. Toevallig, toen Leroy gisteren op de wc zat, was de wcrol op. Dus hij pakt er een van achter die roomspray. Hij kreeg toen ineens een heel branderig gevoel. Ik moest daarna toevallig ook. Ik dacht toen gelijk: ik heb een blaasontsteking. Het had ontzettend op de wcrol gelekt. Wij stonden in vuur en vlam van onderen gister. Het is echt vreselijk. Mensen kijk uit, het is ook nog gevaarlijk!”

Doorgaan met lezen

Celeberties

Zo ziet het prachtige zusje van Sarah van Soelen er uit

In een aantal weken is de naam Sarah van Soelen uitgegroeid tot een waar begrip in het Nederlandse medialandschap. Bijna iedereen weet dat Sarah van Soelen de controversiële nieuwe vriendin van André Hazes is. Zij vulde de leegte die Monique Westenberg, de ex van André, achterliet toen de twee uit elkaar gingen.

Maar wat heel weinig mensen weten, is dat Sarah van Soelen niet de enige knappe ‘van Soelen’ dochter is. Sarah heeft namelijk een jonger zusje, Julia van Soelen. En die mag er zeker zijn!

Op Instagram is te zien dat deze twee het ook goed kunnen vinden met elkaar. Dan hebben we het dus over André Hazes en Julia van Soelen. Bij een foto van André op Instagram waar hij het bijschrift ‘ROCKSTAR‘ heeft staan reageert zijn schoonzusje met ‘PION‘.

Doorgaan met lezen

Celeberties

Beelden van prinses Alexia gaat viral in het buitenland

Dat onze prinsessen nogal fotogeniek zijn is geen geheim meer. Eerder deze week schitterden de prinsessen nog op de jaarlijkse fotosessie en dat is ook de buitenlandse media niet ontgaan. Een foto van Alexia gaat namelijk heel de wereld rond.

Prinses Alexia staat namelijk op de cover van het Argentijnse blad ‘Hola’. De Argentijnen zijn namelijk maar wat trots dat de dochter van de Argentijnse Máxima zo’n mooie dame is geworden. Ook schrijven ze in het blad over dat Alexia iet wat rebels is, omdat ze eerder dit jaar een paar keer in extravagante TikTok-video’s te zien was.

We kunnen echter hoe dan ook concluderen dat het een prachtige foto is!

Doorgaan met lezen

Trending