Scherpe volgers zien wel héél spannend detail op foto van Nina Warink!
Connect with us

Celeberties

Scherpe volgers zien wel héél spannend detail op foto van Nina Warink!

Nina Warink, wanneer je boven de 25 bent is de kans groot dat je haar niet kent. Dit is namelijk een influencer en YouTuber, voornamelijk bekend bij jeugdig Nederland. Ze is voornamelijk bekend geworden door haar vriendje, Kalvijn.

Kalvijn is namelijk een van de grootste YouTubes van Nederland met bijna 1,3 miljoen abonnees. Ook op Instagram zit hij ruim over de miljoen volgers. Zijn vriendin, waar we het nu over gaan hebben, doet het ook niet slecht. De brunette heeft in totaal al ruim 536.000 volgers bij elkaar gespaard. Wat voor Nederlandse begrippen toch wel een hele hoop is.

Volgers merken detail op in foto van Nina Warink
De brunette plaatste namelijk een foto op bed samen met haar vriendje. Dat Kalvijn geen shirt aan heeft is wel duidelijk. Maar de meest voorkomende vraag in de comments is toch we: “Heeft ze nou niks aan!?” En we geloven dat ze inderdaad gelijk hebben:

Celeberties

Elise Schaap is vreemdgegaan! ‘Ik werd plots verliefd op een ander’

Als Ruxandra in de bejubelde tv-serie Familie Kruys maakt Elise Schaap de nodige liefdesellende mee. Daarbij kan de actrice putten uit haar eigen leven, waarin zich ook drama’s op het amoureuze vlak afspeelden.

Elise Schaap (37) wordt alom geroemd om haar acteerprestaties. Vooral voor het neerzetten van de hysterische Roemeense Ruxandra in de tv-serie Familie Kruys oogst de winnares van de Televizier-Ster Acteur/Actrice 2019 veel lof. Om zich te ver-plaatsen in Ruxandra’s liefdesproblemen kan Elise dicht bij huis blijven. Ze maakte namelijk zelf een relatiecrisis door toen ze drie jaar samen was met acteur Wouter de Jong (38), met wie ze inmiddels vijftien jaar een relatie heeft. In Nouveau vertelt Elise daarover dat het fout ging tussen haar en Wouter op het moment dat zij – op zijn verzoek – gingen samenwonen. ‘Ik was er nog niet klaar voor.’ Maar omdat ze Wouter niet wilde teleurstellen, ging ze toch met hem onder één dak wonen. ‘Niet veel later zaten we samen op dertig vierkante meter, voortdurend in elkaars aura. Toen ging het mis. Ik werd ver-liefd op een ander, ging daarin op en verzweeg dat.’ Wouter kwam er toch achter, waarna Elise haar biezen kon pakken. ‘Ik had al direct spijt, maar toen ik eenmaal bij een vriendin was ingetrokken, dacht ik helemaal: jeetje, wat heb ik gedaan? Wat wij hadden was zo bijzonder!’ De twee wisten hun relatiecrisis te overwinnen en Elise realiseert zich achteraf dat die periode ook iets goeds heeft gebracht.

Dip

‘Na die dip besefte ik veel beter wat onze relatie waard is.’ En daar wil Elise voor blijven vechten, zeker nu zij en Wouter de trotse ouders zijn van dochtertje Ava (4). De actrice zou zich naar eigen zeggen wel twee keer op haar hoofd krabben voordat ze dat gezinsgeluk op het spel zou zetten voor een romance. Wouter en Ava betekenen alles voor Elise. Ze mag dan een schitterende carrière hebben, haar thuissituatie gaat nu voor. ‘Vanaf het moment dat Ava werd geboren, werd mijn werk een bij-product in plaats van een hoofdproduct,’ vertelt Elise in Viva. ‘Waar ik voorheen alles wilde aanpakken en onderzoeken, denk ik nu: ik vind tijd doorbrengen met mijn kind veel kostbaarder dan weer een nieuw project. (…) Ik wil er ’s middags gewoon zijn als ze thuiskomt. Ik ben geen moeder geworden om alleen maar te werken.’

Doorgaan met lezen

Celeberties

Historicus komt met bizarre onthulling over Koningin Máxima

De 74-jarige historicus Gerard Aalders stat bekend als een openlijk Republikein. Bovendien is hij een fervent tegenstander van het Koninklijkhuis, de monarchie, Willem Alexander en Máxima en alles daaromheen. Binnenkort zal zijn boek Oranje Zwartboek uitkomen waarin hij volgens Story een ontluisterend beeld zal scheppen van de Oranjes.

Volgens datzelfde Story zal het boek de Koninklijke familie in verlegenheid brengen omdat het vol zou staan met intriges, geldzucht en overspel. ‘De Oranjes zijn echt geldwolven, iets anders kan ik er niet van maken,’ vertelt Gerard aan Story.

Máxima een ‘golddigger’?
“En ook al mag je dat niet zeggen, ik denk dat Máxima misschien ook wel een beetje voor het geld is getrouwd. Die mentaliteit van een golddigger zit er wel een beetje in.”, zo laat hij weten. Het boek Oranje Zwartboek zal op 15 oktober uitgebracht worden.

Doorgaan met lezen

Celeberties

Dit gigantische geldbedrag moet Dirk Kuyt aan zijn ex betalen door scheiding!

Dirk Kuijt heeft in zijn carriere een hoop centjes bij elkaar weten te voetballen. Hij speelde voor FC Utrecht, Feyenoord, Liverpool en Fenerbahçe SK. De voetballer was van 2004 tot en met 2014 international in het Nederlands voetbalelftal, waarvoor hij 104 wedstrijden speelde en 24 keer scoorde. Hij maakte op 7 april 2018 kortstondig zijn rentree als voetballer voor Quick Boys, de club waar hij zijn carrière ooit begon en waar hij tevens fungeerde als assistent-trainer. Zijn vermogen wordt ongeveer geschat op 26 miljoen euro. Ook heeft hij een villa met zijn vrouw ter waarde van 6 miljoen euro. Dat is natuurlijk niet verkeerd.

Dirk Kuijt kan vrij veel centjes kwijtraken
Maar na een relatie van maar liefst 22 jaar, waar 4 kinderen uit zijn gekomen, hebben de voetballer en zijn vrouw besloten om uit elkaar te gaan. Zijn vrouw, Gertrude, en hij zijn alleen getrouwd in gemeenschap van goederen. Dat betekent wat van jou is is van mij, en andersom.

Alleen vervelend wanneer wat van mij meer is dan wat van jou is. De dame zou hiermee namelijk recht hebben op maar liefst 13 miljoen, de gezamenlijke villa nog niet meegerekend. In een interview zou de voetballer hebben aangegeven dat zijn vrouw met de vier kinderen in de villa zouden blijven wonen. Ook zou ze nog aanspraak mogen maken op alimentatie als ze zou willen.

Doorgaan met lezen

Trending