Schijn bedriegt: “Het gaat niet zo goed met Leontine Borsato!”
Connect with us

Meest bekeken

Schijn bedriegt: “Het gaat niet zo goed met Leontine Borsato!”

Een vriendin van Leontine Borsato laat weekblad ‘Weekend’ weten dat het helemaal niet zo goed met haar gaat. Door de affaires van Marco zou je zeggen dat iemand in een flinke depressie zou komen. Desondanks laat de brunette het lijken alsof er niets aan de hand is via foto’s op social media.

De vriendin zegt het volgende erover: “Leontine komt heel sterk over op haar Instagram en lijkt er het beste van te maken. Maar eigenlijk heeft het er heel zwaar mee dat ze haar scheiding van Marco moet verwerken in een tijd waarin ze haar dierbaren op afstand moet houden.”

Leontine Borsato heeft het heel zwaar
Even uithuilen zit er met alle maatregelen rondom de coronacrisis dus niet in. “Ze heeft Jada thuis om zich heen en daar heeft ze natuurlijk veel steun aan. Maar je gaat je 17-jarige dochter natuurlijk niet opzadelen met alle pijn, verdriet en woede die door haar vreemdgaande vader is veroorzaakt.” vervolgt ze.

Meest bekeken

Prins Constantijn diep door het stof na het plaatsen van ‘racistische’ tweet

Constantijn Christof Frederik Aschwin, Prins der Nederlanden, Prins van Oranje-Nassau, Jonkheer van Amsberg is de jongste broer van Willem-Alexander der Nederlanden. Hij was bij geboorte vierde in lijn voor de troonopvolging. Officieel wordt de prins aangeduid als Zijne Koninklijke Hoogheid prins Constantijn der Nederlanden.

De prins moet nu echter flink door het stof nadat hij een tweet heeft geplaatst. Mensen beschuldigen hem van racisme.

Prins Constantijn beschuldigd van racisme

Bij RTL Boulevard werd de tweet van de broer van Willem Alexander over ‘witte mannen’ behandeld. Wat vind jij: is het terecht dat hij van racisme wordt beschuldigd?

Doorgaan met lezen

Celeberties

Dit is de beeldschone ex van Marco Borsato waarmee hij contact zocht

Marco Borsato is de afgelopen maanden flink vaak in het nieuws geweest. Naast het feit dat zijn carrière weer gigantisch in de lift zit door nieuwe samenwerkingen met opkomende artiesten zijn er ook downs geweest. Hij heeft bijvoorbeeld een nummer uitgebracht met Snelle en Davina Michelle welke beide gigantische hits werden.

Maar ook zijn privéleven kwam onder de loep te liggen. Weekblad Story heeft nogal opvallende titels op voor voorkant van hun nieuwe blad staan. Betreft de relatie van de zanger met zijn vrouw staat er bijvoorbeeld: “Borsato-huwelijk niet meer te redden”. Daaronder staat beschreven dat hij de band met zijn eerste liefde Denise weer aan zou halen.

Zoekt Marco Borsato contact met Denise?
Voordat de zanger bij Leontine terecht kwam, waarmee het na 23 jaar is afgelopen, was daar Denise Broekhof. De relatie zou destijds uit gegaan zijn omdat Denise vreemd zou zijn gegaan. Ze trouwde vervolgens met Arjan Boon. Wat waar is van deze geruchten moet nog maar blijken.

Doorgaan met lezen

Celeberties

Groots nieuws: Meilandjes misschien terug naar Frankrijk!

Als er geen koper is voor hun kasteel in Frankrijk, sluiten de Meilandjes een terugkeer naar het chateau niet uit. Dat vertelt Erica Meiland aan Veronica Magazine.

De kasteelvrouw onthult: “Als het chateau niet wordt verkocht, gaan we daar waarschijnlijk weer een maandje of twee draaien.”

Het beroemde kasteel Chateau Marillaux staat ondertussen al meer dan een half jaar te koop. Hun vraagprijs was aanvankelijk 1,25 miljoen euro. De prijs is inmiddels gezakt naar 998.000 euro. De Meilandjes kochten een woonboerderij in Nederland, maar dat sprookje komt nu ten einde. Na problemen met het bestemmingsplan besloten ze om hun koffers te pakken. Dat stulpje is weer verkocht, zij het onder voorbehoud.

Het begin van het nieuwe seizoen van Chateau Meiland loopt niet op rozen. Zo kregen ze eerder al de inspectie over de vloer. Die beslisten dat kleindochter Claire maximaal vijf keer per jaar op televisie te zien mag zijn.

Doorgaan met lezen

Trending