Schokkend nieuws over Johnny de Mol naar buiten gebracht
Connect with us

BNers

Schokkend nieuws over Johnny de Mol naar buiten gebracht

Johnny de Mol maakt opmerkelijke comeback op televisie met nieuw programma
Johnny de Mol is weer terug op het televisiescherm na een korte afwezigheid. Na zijn emotionele vertrek bij HLF8 en een mislukte terugkeer op de vrijdagavonden, kondigt Talpa nu aan dat Johnny de Mol de quizmaster zal zijn in het gloednieuwe televisieprogramma “De Kwis met Ballen”. De aankondiging werd gedaan via een persbericht van Talpa.

In dit zomerse programma zullen teams van vijf personen strijden om geldprijzen. Hoe verder het team komt, hoe meer geld er te verdienen valt. Maar bij een fout antwoord wacht een nat pak: de speler wordt in een zwembad geduwd door een bal. De eerste aflevering van het programma wordt uitgezonden op 24 juni.

De terugkeer van Johnny de Mol op televisie is opvallend na de recente tumultueuze gebeurtenissen in zijn persoonlijke leven. Zijn ex-vriendin, Shima Kaes, diende in 2020 een aanklacht in tegen Johnny de Mol voor m!shandeling en poging tot d00dslag. Het Openbaar Ministerie seponeerde de zaak echter wegens gebrek aan bewijs. Shima Kaes dre!gde eerder dit jaar “het bewijs” openbaar te maken, maar tot op heden is dit niet gebeurd.

De aankondiging van Johnny de Mol’s terugkeer op televisie roept verschillende reacties op. Wat vind jij van zijn comeback? Laat het weten in de comments!
Johnny

Johnny de Mol maakt verrassende comeback op televisie met nieuw programma
Johnny de Mol is terug van weggeweest op het televisiescherm. Na zijn emotionele afscheid bij HLF8 en een kortstondige terugkeer op de vrijdagavonden, zal Johnny de Mol nu te zien zijn als quizmaster in het nieuwe programma “De Kwis met Ballen”. Talpa heeft zojuist de aankondiging gedaan middels een persbericht.

In dit zomerse programma gaan teams van vijf personen de strijd met elkaar aan voor geldprijzen. Naarmate het team verder komt, neemt de te verdienen geldprijs toe. Echter, bij een fout antwoord wacht een nat pak: de speler wordt door een bal in een zwembad geduwd. De eerste aflevering van het programma staat gepland voor 24 juni.

De terugkeer van Johnny de Mol op televisie komt na een roerige periode in zijn persoonlijke leven. Zo werd hij aangeklaagd door zijn ex-vriendin Shima Kaes voor m!shandeling en poging tot d00dslag, maar het Openbaar Ministerie seponeerde de zaak wegens gebrek aan bewijs. De dreiging van Kaes om “het bewijs” openbaar te maken, is tot op heden niet ingelost.

De aankondiging van Johnny de Mol’s terugkeer op televisie roept diverse reacties op. Wat vind jij van zijn comeback? Deel je mening in de comments!

Johnny de Mol maakt spectaculaire terugkeer op televisie met spraakmakend programma
Johnny de Mol is terug in de schijnwerpers van de televisiewereld na een periode van afwezigheid.

Na zijn emotionele vertrek bij HLF8 en zijn korte terugkeer op de vrijdagavonden, zal Johnny de Mol nu de rol van quizmaster op zich nemen in het spannende nieuwe programma “De Kwis met Ballen”. Talpa heeft dit nieuws zojuist bekendgemaakt via een persbericht.

In dit zomerse programma zullen teams van vijf personen het tegen elkaar opnemen om geldprijzen te winnen. Naarmate het team verder komt, neemt de te verdienen geldprijs toe. Maar pas op: bij een fout antwoord wacht een duik in het zwembad, veroorzaakt door een bal. De eerste aflevering staat gepland voor 24 juni.

De terugkeer van Johnny de Mol op televisie komt na een turbulente periode in zijn privéleven. Hij werd geconfronteerd met een aanklacht van zijn ex-vriendin Shima Kaes, waarbij beschuldigingen van m!shandeling en poging tot d00dslag werden geuit.
Johnny de Mol

Het Openbaar Ministerie heeft de zaak echter geseponeerd wegens gebrek aan bewijs. Hoewel er dre!gementen waren om “het bewijs” openbaar te maken, is daar tot op heden geen concrete actie op gevolgd.

De aankondiging van Johnny de Mol’s terugkeer op televisie heeft verschillende reacties opgeroepen. Wat vind jij van zijn spraakmakende comeback? Deel je mening in de comments!

BNers

Matthijs van Nieuwkerk maakt sensationele comeback: tekent onverwacht bij RTL voor vier jaar!

Matthijs van Nieuwkerk (63) heeft besloten om zich voor vier jaar aan RTL te verbinden. De start van zijn contract is gepland voor 1 januari 2024, zoals bevestigd door RTL na eerdere berichtgeving.

Bij RTL zal Van Nieuwkerk een zondagsprogramma presenteren waarin hij terugblikt op de afgelopen week, vergezeld van muziek. Dit programma begint in april volgend jaar.

Van Nieuwkerk uitte zijn enthousiasme over de samenwerking, waarbij hij de benadering van RTL als ‘hartelijk en inhoudelijk’ omschreef. “Ze hadden een duidelijk idee voor wat ze van mij verwachten in de komende jaren, en dat sprak me erg aan,” zei hij. Naast het zondagsprogramma overweegt Van Nieuwkerk ook andere projecten voor RTL en Videoland, waaronder reportages en portretten. “We starten in januari samen aan een gloednieuw avontuur. Ik heb het werk echt gemist.”

RTL-directeur Peter van der Vorst is verheugd over de komst van Van Nieuwkerk en prijst hem als ‘een van de meest getalenteerde tv-makers van Nederland’. Van der Vorst benadrukt dat Van Nieuwkerk’s unieke presentatiestijl en aandacht voor talent en maatschappelijke ontwikkelingen goed passen bij RTL.

Van Nieuwkerk verliet BNNVara in november 2022 na een periode van onenigheid en gevoelde gebrek aan steun, volgend op een artikel in de Volkskrant over grensoverschrijdend gedrag tijdens zijn tijd bij De wereld draait door. Hij heeft publiekelijk spijt betuigd voor zijn gedrag.

Een commissie geleid door oud-minister Martin van Rijn onderzocht de misstanden en werkcultuur bij de NPO, inclusief DWDD. Dit onderzoek wordt in januari 2024 afgerond. Er was lange tijd speculatie over Van Nieuwkerk’s toekomst, met interesse van Omroep Max en Talpa, maar uiteindelijk kiest hij voor RTL.

Van Nieuwkerk presenteerde eerder voor de NPO programma’s zoals DWDD, Matthijs gaat door, Chansons en The Connection. Bij de laatste werd hij vervangen door Patrick Lodiers, en bij Top 2000 a go go nam Herman van der Zandt en later Diederik Ebbinge het stokje over.

Bij RTL zal Van Nieuwkerk een ‘code of conduct’ ondertekenen, waarin staat dat het bedrijf alle vormen van pestgedrag en discriminatie strikt verbiedt en zal ingrijpen bij overtreding van deze regels.

Bron: ad.nl

Doorgaan met lezen

BNers

Arnhem introduceert verrassende nieuwe regels: gericht op Peter Gillis, maar waarom?

ARNHEM – De gemeente Arnhem staat op het punt om Peter Gillis, eigenaar van een vakantiepark in de stad, direct te beboeten voor illegale permanente bewoning aldaar. Dit werd woensdagavond door de gemeenteraad besloten. Voorheen richtte handhaving zich enkel op de bewoners van het park.

Het recente voorstel en besluit van de gemeenteraad zijn specifiek bedoeld om Gillis aan te pakken. De nieuwe regelgeving is namelijk alleen van toepassing op het adres Kemperbergerweg 771, waar Gillis’ park zich bevindt, ondanks dat er meerdere parken zijn met soortgelijke problemen.

Focus op Gillis’ Park
De situatie op de vakantieparken varieert in omvang en impact, aldus de gemeente. Juist op Oostappen Vakantiepark Arnhem, eigendom van Gillis, zijn de meeste problemen en risico’s voor leefbaarheid en veiligheid geconstateerd.

Het park wordt bovendien steeds vaker ingezet voor de huisvesting van arbeidsmigranten, meldt wethouder Paul Smeulders aan de gemeenteraad. Veel bewoners leven daar onder slechte omstandigheden in chalets die daar niet voor bedoeld zijn.

Problemen en Incidenten
Smeulders erkent dat er te weinig aandacht is geweest voor de complexe problematiek van de bewoners, wat heeft geleid tot diverse incidenten, waaronder drugs, geweld en prostitutie. Recent werd nog melding gemaakt van een schietincident op het park, waarbij Gillis betrokken was.

Het park verliest ondertussen zijn aantrekkelijkheid voor recreanten, waardoor het risico op criminele activiteiten toeneemt, vooral vanwege de geïsoleerde ligging, stelt Smeulders.

In de afgelopen jaren heeft de gemeente actief gewerkt aan het verminderen van permanente bewoning op het park. Eind 2020 waren er 109 bewoners; nu zijn er nog 34, inclusief 3 kinderen.

Zorg voor Bewoners
De gemeenteraad wil echter voorkomen dat de bewoners dakloos worden door de nieuwe regels. “We moeten malafide eigenaren aanpakken zonder de mensen te benadelen”, zegt SP-raadslid Sarah Dobbe. René Kraaijenbrink (Arnhem Centraal) benadrukt het belang van opvang voor deze mensen.

Gillis in het nauw
Deze stap van de Arnhemse raad volgt op andere acties tegen Gillis’ vakantieparken. Afgelopen zomer trok Arnhem al de horecavergunningen van het park in, en onlangs sloot zijn park in Ommel. Demonstrerende bewoners blokkeerden zelfs de auto van een wethouder.

Het lijkt erop dat het imperium van Gillis steeds meer onder druk komt te staan. Gillis zelf was niet bereikbaar voor commentaar.

Gillis heeft nog zes weken om beroep aan te tekenen tegen het besluit van de gemeenteraad. Daarna worden de nieuwe regels van kracht, waarna hij dwangsommen kan krijgen voor de permanente bewoning op zijn park.

Bron: gld.nl

Doorgaan met lezen

BNers

Waarom Willeke Alberti het grote huwelijk van haar kleinzoon mist: onthulling van haar hartverscheurende reden

Willeke Alberti zal helaas niet aanwezig zijn bij de bruiloft van haar kleinzoon Davey. Ondanks dat het huwelijk van Daniëlle van ’t Schip’s zoon al lang gepland stond en Daniëlle wenste dat het doorging, vindt Willeke het te moeilijk om erbij te zijn vanwege haar verdriet. “Het is erg zwaar,” zegt ze.

Willeke nam in oktober afscheid van haar dochter Daniëlle van ’t Schip, die op 55-jarige leeftijd overleed. Daniëlle, die in april 2022 de diagnose van uitgezaaide endeldarmkanker kreeg, bleef ondanks haar ziekte positief. Haar grootste hoop was om de bruiloft van haar zoon Davey, die op 18 december trouwt, bij te wonen.

Afwezigheid bij de Bruiloft
In een gesprek met weekblad Privé deelt Willeke dat Daniëlle uitkeek naar de bruiloft. “Helaas heeft het niet zo mogen zijn. De datum stond vast en Daniëlle drong aan op het doorgaan van de festiviteiten.”

Diep Bedroefd
De bruiloft vindt plaats in Australië, waar Davey en zijn partner Casey wonen. Willeke zal er niet bij zijn. “Ik ben er helaas nog niet klaar voor,” zegt ze. “Ik ben nog te bedroefd. In Melbourne zou ik constant huilen, wat niet past bij een vrolijke gelegenheid.”

Daniëlle’s Wens
Willeke gelooft dat de bruiloft een feestelijke gebeurtenis moet zijn, zoals Daniëlle wilde. “Daarom blijf ik hier en vieren we het later nog eens in Nederland,” legt ze uit. Ook Joop, Willeke’s ex-man en Daniëlle’s vader, gaat niet naar Australië vanwege zijn grote verdriet.

Wijsheid van Daniëlle
Willeke heeft veel van haar dochter geleerd. “Ze was zo wijs. Ik lees haar boeken en vind daar prachtige wijsheden,” deelt Willeke. “We missen onze prachtige Daniëlle, maar haar aanwezigheid voelen we nog steeds. Kijk naar haar man John, die Ajax weer op de kaart heeft gezet, geïnspireerd door Daniëlle’s advies.”

Doorgaan met lezen
Advertentie
Advertentie

Recente berichten

Advertentie

Trending