Schokkende beelden lekken uit: Famke Louise werd inderdaad geslagen door haar ex Snapking (Tim)
Connect with us

Celeberties

Schokkende beelden lekken uit: Famke Louise werd inderdaad geslagen door haar ex Snapking (Tim)

Onlangs verscheen er een nieuwe documentaire over het leven van Famke Louise op Videoland genaamd : Fame – Next. Hele interessante titel natuurlijk die direct tot de verbeelding spreekt… Nou goed, in die documentaire beschuldigd ze haar voormalige vriend Snapking, nu beter bekend als DieTim ervan dat hij haar regelmatig sloeg toen ze nog samen een setje vormden. En wat blijkt, uit een oude vlog van Snapking blijkt dat Famke Louise inderdaad gelijk heeft.

Onduidelijk

Uit welk jaar deze beelden komen lijkt een beetje onduidelijk te zijn maar het lijkt erop dat dit opgenomen is op Valentijnsdag 2017. Op de beelden zien we Snapking die Famke op een romantische manier wil verrassen. Fake reageert echter als grap met “Ik heb een soa maar weet niet van wie”.

(Super grappig!) Als reactie daarop slaat Snapking haar vol in het gezicht. Heftig! Maar het kan natuurlijk ook gewoon een prank zij kill!

Celeberties

RTL haalt keihard uit naar Martien Meiland!

RTL Boulevard merkt dat er steeds meer weerstand ontstaat tegen de groeiende aanwezigheid van Martien Meiland op televisie. De showrubriek spreekt van een ophanden zijnde overkill. Dat is te lezen op de website van Boulevard. Naast dat hij vier keer per week te zien is in programma’s op SBS 6, is Martien nu ook op mediatour in verband met zijn nieuwe boek. Zo zat hij gisteren in Op1. ‘Kijkers uiten kritiek na Op1-optreden Martien Meiland’, kopt het Meiland-kritische Boulevard nu.

Er staan volgens Boulevard allemaal mensen op die genoeg krijgen van de grote ster van de concurrent. Zo citeert de showrubriek: “Jeetje… Martien Meiland ook al bij jullie!? Vanavond dan maar overslaan!”

Het RTL-nieuwsprogramma in het anti-Meiland-artikel: “En dat is maar één voorbeeld uit de reeks tweets van mensen die vinden dat we langzaam maar zeker afstevenen op een Meilandjes-overkill.”

Boulevard somt vervolgens allemaal negatieve tweets over de Meilandjes op:

“Ik kijk geen programma’s met Martien Meiland. De tv kan dus wel uit.“

“‘Nederland lijkt geen genoeg van Martien Meiland te kunnen krijgen’……Wat zegt U? Jawel hoor. Ik ben er helemaal klaar mee. Al heel lang ook. Lieve man….maar nu snel eigen dingetjes gaan doen.“

“Die hype houdt maar niet op.“

De showrubriek wijst ook op een poll van een twitteraar, waarop 40 procent antwoordt Martien Meiland een ‘vreselijke man’ te vinden en 32 procent aangeeft de tv uit te zetten als hij in beeld is.

Het zal de al fragiele verhouding tussen RTL Boulevard en de Meilandjes in elk geval geen goed doen. Vorige week riep de showrubriek nog dat kijkers Martien Meiland een racist zouden vinden.

Doorgaan met lezen

Celeberties

Heftige ruzie tussen Nick & Simon en Jan Smit

Jan Smit heeft geen contact meer met zijn ooit zo goede vrienden Nick Schilder, Simon Keizer en Kees Tol. Een insider vertelt nu waarom de heren geen contact meer met elkaar hebben.

Vader

Waarom Kees Tol en Jan Smit nauwelijks nog met elkaar praten was al bekend. Jan heeft namelijk Thomas Tol, de vader van Kees, aan de kant gezet. Thomas heeft jarenlang nummers geschreven voor Jan waaronder veel hits. Maar waarom Jan Smit en Nick en Simon geen contact meer hebben met elkaar, bleef een raadsel. Tot nu. Een bron vertelt aan weekblad Story hoe het precies zit.

Soap

Jan Smit maakte jaren geleden de soap ‘Gewoon Jan Smit’. Samen met vrienden ging de zanger op pad, en twee van die vrienden waren Nick en Simon. Via dat programma werd het duo in een klap in heel Nederland beroemd. In de jaren daarna maakten ze andere programma’s, zoals ‘Jan Smit, de zomer voorbij’. In 2015 werd het laatste seizoen daarvan uitgezonden. ,,Naar de buitenwereld toe werd gezegd dat het programma stopte omdat men alle interessante mensen wel had gezien. De realiteit was echter dat Nick en Simon niet meer wilden”, vertelt de bron. Jan zou dat in eerste instantie goed begrijpen, tot hij hoorde dat het duo een eigen soap zou krijgen. ,,Toen is er iets geknapt bij Jan. Ik zal die blik in zijn ogen nooit meer vergeten, de avond dat hij het had gehoord. Hij was verslagen.”

De insider laat weten dat de situatie al anders was geweest als Nick en Simon eerlijk tegen Jan hadden verteld van hun plannen voor een eigen programma. ,,Jan vragen was wel het minste wat ze hadden kunnen doen.”

Doorgaan met lezen

Celeberties

Zien: Marco Borsato zou zijn vreemd gegaan met nóg een BN’er, en we kennen haar dus allemaal!

Vorige week kwam in het nieuws dat Marco Borsato zo’n tien jaar geleden een affaire zou hebben gehad met pianiste Iris Hond. Inderdaad, een dame van maar liefst 20 jaar jonger dan hijzelf is.

Roddelblad Story schrijft nu echter dat Marco het niet alléén bij Iris heeft gelaten. Zogenaamde insiders weten het blad te melden dat de zanger ook met een andere vrouw het bed zou ingedoken zijn.

Heeft Marco Borsato vaker buiten de pot gepist?

Als de geruchten waar zijn dan zou zangeres Maan die bewuste vrouw zijn geweest. Toen Maan in 2016 auditie deed voor The Voice of Holland werd Marco haar coach en uiteindelijk won ze de talentenjacht. Wij zijn benieuwd of dit klopt en of er deze week nog meer smeuïge details naar buiten komen.

Doorgaan met lezen
Advertentie
Advertentie

Meest recente berichten

Advertentie

Trending