Schokkende foto’s tonen dieren die plastic vreten en gewurgd worden door visnetten als krachtige waarschuwing.
Connect with us

Lifestyle

Schokkende foto’s tonen dieren die plastic vreten en gewurgd worden door visnetten als krachtige waarschuwing.

Een krab die een wattenstaafje eet, een babyzeehond die door een net gewurgd wordt en een schildpad die op een plastic bekertje knauwt, zijn slechts enkele van de foto’s gecreëerd door Paulo de Oliveira.

De 64-jarige uit Portugal combineerde verschillende beelden om deze schokkende foto’s te maken als waarschuwing voor de gevolgen van vervuiling in onze oceanen.

De voormalige marketingmanager, professionele duiker en fotograaf zei: “Ik maakte deze foto’s om de hoeveelheid plastic afval in onze oceanen te tonen.”

“Ik wilde mensen de omvang van deze aanval op ons milieu doen begrijpen en de gevolgen voor de voedselketen in onze oceanen. Het is een thema dat sterke beelden nodig heeft die niet meteen in de natuur gemaakt kunnen worden. Niets op de foto’s is echter een onrealistische fantasie. Dit gebeurt elke dag wel ergens in onze oceanen.”

“In het algemeen reageren mensen goed op foto’s, zelfs al weten ze dat ze niet echt in de natuur gefotografeerd werden. Omdat ik in de marketing actief was, zie ik deze techniek als een instrument om mijn creativiteit uit te drukken. Ik hoop dat het nuttig is en mensen doet nadenken over de realiteit die gaande is.”


[fblike]

Celeberties

Dit moet je zien: Dit is de tweelingzus van Monique Westenberg!

Het schijnt dat iedereen op de wereld een dubbelganger heeft rondlopen. De kans dat je diegene gaat tegenkomen is natuurlijk erg klein met een dikke 7 miljard mensen op de aardbol. Maar Monique Westenberg heeft ‘r al ontmoet.

En ze heeft er niet voor moeten zoeken, haar dubbelganger is namelijk getrouwd met haar broer, Mathieu. Toen haar broer en haar dubbelganger getrouwd waren, waren er nogal wat verwarringen. Fans dachten namelijk dat het gewoon een foto van de blondine zelf was toen ze een foto van haar postte op social media.

Schoonzus van Monique Westenberg

Wanneer we wat foto’s erbij pakken van de twee dames bij elkaar moeten we inderdaad zeggen dat ze verdacht veel op elkaar lijken. Laten we hopen voor Mathieu dat er geen geheime dochter in de familie Westenberg zit:

Doorgaan met lezen

Lifestyle

In diepe rouw: Verdrietig nieuws voor Joke Bruijs

Joke Bruijs is momenteel in diepe rouw: de actrice en zangeres heeft definitief afscheid moeten nemen van haar broer Jan Bruijs. De oud-voetballer is donderdag op 68-jarige leeftijd overleden.

”Mijn broer Jantje is er niet meer”, zo schrijft Joke verdrietig op Facebook.

Hartaanval

Jan werd tijdens een fietstocht in Friesland getroffen door een hartaanval. Zijn vrienden probeerden hem nog te reanimeren maar dat lukte niet. Hij werd 68 jaar oud.

Voetbalcarrière

De broer van Joke speelde in zijn jeugd bij de Rotterdamse voetbalclub Feyenoord. Op Facebook krijgt de Rotterdamse zangeres/actrice veel steunbetuigingen.

Bron: Show.nl, Libelle Beeld: Youtube

Doorgaan met lezen

Lifestyle

Bizarre video gelekt van Barman First Dates met deelnemer in het toilet!

First Dates is natuurlijk een prachtig wegkijk-programma. Andermans leed is een prima vermaakt op de doordeweekse avondjes. Hoewel er zo nu en dan ook een match ontstaat tussen twee singles in het restaurant, loopt het nog veel vaker tot een mismatch uit. En dat vinden veel Nederlanders ook heel leuk om te zien.

Daarom is nu een nieuw programma in het leven geroepen: ‘Last Dates’. Het is eigenlijk hetzelfde concept en hetzelfde restaurant, alleen dan gaan koppels voor de laatste keer met elkaar op date voordat ze scheiden of uit elkaar gaan.

Nieuw concept voor First Dates!

“Ben je uitgekeken op je partner? Breng samen een bezoekje aan het Last Dates restaurant!”. Een uitgelezen kans voor de Nederlandse barman van het programma, Victor Abeln, om eens eventjes te scoren bij de dames:

Doorgaan met lezen

Trending