Schokkende uitspraak: Martien Meiland heeft niet lang meer!
Connect with us

Uncategorized

Schokkende uitspraak: Martien Meiland heeft niet lang meer!

Martien Meiland kan erg uitgesproken zijn en kan de sfeer in huis, of kasteel, altijd opkrikken. Maar de kasteelheer heeft ook zo zijn donkere kanten, weten we inmiddels. De 59-jarige televisie-ster deed deze week mee aan ‘Het Vragenuurtje’ van SBS en daar zaten behoorlijk merkwaardige antwoorden tussen.

Sinds zijn boek uit is is hij weer meer in het nieuws dan ooit. Dit vanwege de talloze roddel die hier naar buiten komen waaronder een gevecht tussen Maxime en Erica bij het afscheid in het kasteel. Maar toen kreeg hij de vraag of hij over 10 jaar nog steeds op de televisie zal schitteren als een van de grootste sterren van Nederland.

Martien Meiland, wat zeg je nu?
De Chateau Meiland-ster antwoordde nogal merkwaardig. Hij gaf het volgende aan: “Nee, dan ben ik er niet meer. Ja, dood. Ken je dat? We gaan toch allemaal een keer? God geeft, God neemt.” Of de flamboyante man hier een achterliggende reden voor heeft om dit te zeggen is niet bekend. Hieronder kun je de beelden zien uit ‘Het Vragenuurtje’:

Uncategorized

Gelekte beelden: Yolanthe beleeft intiem moment met nieuwe liefde

Yolanthe liet eerder al verstaan dat ze behoefte heeft aan intimiteit. Dat heeft ze nu gevonden bij vriendin Jasmina.

De twee strooien al een tijdje met liefdesverklaringen en nu deelde Jasmina een wel heel intieme video van hun tweetjes.

Het heeft er alle schijn van dat het dik aan is tussen Yolanthe en haar vriendin Jasmina Stoffels. Jasmina verblijft geregeld in de Amsterdamse flat van Yolanthe. Recent deelden beide brunettes nog foto’s van dat appartement met de boodschap dat ze diepe gesprekken hadden.

Omdat Jasmina alleen naar Parijs was gereisd, konden ze elkaar een tijdje niet meer zien. Ondertussen zijn ze weer herenigd en de liefde spat ervan af. Op de beelden is te zien dat ze elkaar net geen zoen geven.

Doorgaan met lezen

Uncategorized

Katja Schuurman post bijzonder kiekje met André Hazes senior.

Katja Schuurman nam even de tijd om haar huis op te ruimen en daarbij stootte ze op een ontroerende herinnering. De zwangere vrouw vond een kiekje uit de oude doos: een foto van haar met niemand minder dan André Hazes senior.

De actrice schreef op Instagram: “Dat opruimen heeft ook z’n leuke kanten: je komt weer ’s wat tegen!” We zien de jonge Katja met de overleden André Hazes op haar schoot.

https://www.instagram.com/p/B9AI0CcHOGD/?utm_source=ig_embed

De fans kunnen geen genoeg krijgen van het kiekje. Een volger reageerde: “Goud waard.” Een andere fan schreef: “Inlijsten en noooooit meer weg doen!”

Doorgaan met lezen

Uncategorized

“Zo werd Bridget Maasland pijnlijk aan de kant gezet door ex!”

Hans Klok heeft een tijdje terug flink uitgehaald naar Bridget Maasland. Een van de dames in zijn show is Nathalie. Dat is de dame waar haar ex-man, Pepijn, nu getrouwd mee is. Het is dus ook de vrouw die voor de helft van de tijd voor haar zoon Mees zorgt.

Ze is nu ernstig ziek en volgens Hans Klok heeft de blondine nog nooit enig medeleven naar de stiefmoeder van haar zoon getoond. De blonde presentatrice is in 2009 bedrogen door haar toenmalige vriend die stiekem wat had met Nathalie. Ook is haar ex-man even later onverwacht getrouwd met haar is Las Vegas waar hun zoontje bij was die van te voren ook nergens iets van wist.

Bridget Maasland krijgt koekje van eigen deeg
De goochelaar geeft alle ophef die nu ontstaan is om de blondine “een koekje van eigen deeg”. Hij geeft aan dat ze nu over zichzelf heen krijgt wat ze altijd bij iedereen doet als gossipjournalist.

https://www.instagram.com/p/B6EkprRlFRd/?utm_source=ig_embed

Doorgaan met lezen
Advertentie
Advertentie

Meest recente berichten

Advertentie

Trending