Schokkende video van Wendy van Hout, vriendin van Peter Gillis online: Is ze echt zo lief als ze lijkt?
Connect with us

BNers

Schokkende video van Wendy van Hout, vriendin van Peter Gillis online: Is ze echt zo lief als ze lijkt?

Peter Gillis heeft recentelijk zijn nieuwe vriendin, Wendy van Hout, geïntroduceerd aan het grote publiek in interviews, waaronder bij Shownieuws.

Op zijn vakantiepark heeft Peter Wendy leren kennen en hij heeft hun relatie twee maanden geheim weten te houden.

Peter straalt van geluk en deelt zelfs op Instagram dat hij al naar een toekomst met Wendy uitkijkt: “Familie komt op de eerste plaats, maar ik wil dit mooie nieuws graag met jullie delen! Ik heb namelijk een nieuwe liefde in mijn leven.

Ik heb Wendy in april ontmoet op het terras van Park Blauwe Meer en we hadden direct een bijzondere klik. Ondanks dat we elkaar pas kort kennen, voelt het alsof we elkaar al jarenlang kennen. Ik kijk uit naar onze toekomst samen!”

Peter heeft zelfs de afbeelding van hemzelf met zijn ex Nicol in de bekende Massa is Kassa-camper vervangen door een afbeelding van hemzelf met Wendy. Een huwelijk sluiten ze niet uit.

Echter, niet iedereen is even enthousiast over de nieuwe liefde van Peter. Op sociale media verschijnen steeds meer verhalen en berichten over Wendy, wat zorgt voor twijfels en zorgen.

Volgens onderzoek van de mannen van Roddelpraat heeft Wendy een verleden met alc0h0lproblemen, kinderbesch*rmingszaken, mish*ndeling en 0plichting.

Er gaan zelfs verontrustende berichten rond over mogelijke fysieke en mentale mish*ndeling van Wendy richting haar kinderen. Instanties zoals Jeugd0org, Safe Thuis en Veilig Thuis zouden betrokken zijn bij alle vijf haar kinderen, en er circuleren video’s van de vermeende mish*ndelngen.

Het is belangrijk op te merken dat de beelden niet gedeeld zijn door de mannen van Roddelpraat. De opkomende berichten en verhalen roepen echter wel zorg en bezorgdheid op over de nieuwe liefde van Peter Gillis.

Het is cruciaal om te benadrukken dat de beweringen over Wendy van Hout niet bevestigd zijn en afkomstig zijn van een specifieke bron.

Het is belangrijk om voorzichtig te zijn met het verspreiden van ongeverifieerde informatie en om altijd rekening te houden met het recht op privacy van individuen.

Het is begrijpelijk dat er vragen en zorgen zijn gerezen naar aanleiding van deze berichten. Het is van groot belang dat eventuele zorgelijke situaties met betrekking tot de veiligheid en het welzijn van kinderen serieus worden genomen en worden onderzocht door de juiste instanties.

Het is aan de autoriteiten en betrokken instanties om deze zaken te onderzoeken en eventuele maatregelen te treffen om de veiligheid van de kinderen te waarborgen.

Het is niet aan ons als publiek om ongefundeerde conclusies te trekken of oordelen te vellen zonder de juiste informatie en bevestiging van feiten.

Doorgaan met lezen

BNers

Bedroevend nieuws gedeeld door echtgenote van Rob de Nijs

Rob de Nijs, de 80-jarige volkszanger die lijdt aan de z!ekte van Parkins0n, gaat steeds verder achteruit in zijn gezondheid.

Zijn vrouw Jet staat altijd voor hem klaar, maar ze kampt met een groot dilemma. Hun 11-jarige zoon Julius heeft namelijk ook aandacht nodig. Volgens Jet zal er op een gegeven moment een moeilijke keuze gemaakt moeten worden, zo vertelt ze in een interview met weekblad Prive.

Hoewel Rob en Jet al 30 jaar lief en leed delen, heeft Jet ook de verantwoordelijkheid om voor Julius te zorgen.

Ze wil dat haar zoon later kan terugkijken op een fijne jeugd, ondanks de z!ekte van zijn vader. Jet beseft dat als de zorg voor Rob te zwaar wordt en alle aandacht naar hem gaat, dit ten koste gaat van Julius en dat is niet de bedoeling.

Daarom zal ze op een gegeven moment een moeilijke keuze moeten maken en zich meer op haar zoon moeten richten.

Jet vertelt dat het soms een heikel dilemma is. Ze willen dat Julius beseft dat hij er ook toe doet en dat hij een fijne jeugd heeft.

Gelukkig begrijpt Julius veel en is hij empathisch en gevoelig. Jet hoopt dat ze uiteindelijk de juiste beslissing kan nemen, zodat zowel Rob als Julius de aandacht krijgen die ze nodig hebben en verdienen.

Doorgaan met lezen

BNers

Yolanthe Cabau verrast met babynieuws dat niemand had verwacht

Yolanthe Cabau deelt verrassend babynieuws. Op haar Instagram-account deelt ze met trots het nieuws dat haar broer vader is geworden.

In een Instagram Stories-video laat Yolanthe haar blijdschap zien terwijl ze haar pasgeboren nichtje bewondert.

Ze schrijft: “Ons kleine broertje op Ibiza is zojuist vader geworden.

Welkom op de wereld, mooie Caroline Cabau.”

Yolanthe heeft zelf ook nog steeds een sterke kinderwens.

Hoewel ze al erg gelukkig is met haar zoontje Xess Xava, zou ze hem graag een broertje of zusje gunnen.

In een recent interview met Beau Monde zei ze: “Maar ik leg mezelf niets op. Ik laat het leven op me afkomen en zie wel wat er gebeurt.”

Op dit moment geniet Yolanthe van haar leven als ‘happy single’.

Ze vertelt: “Alleen zijn heeft me veel geleerd en me sterker gemaakt.

Ik ben vriendelijk voor mezelf, ben tevreden met wie ik ben, en ik zoek mijn geluk niet in een ander persoon.”

Ze benadrukt dat ze nu geluk vindt in zichzelf en dat ze heeft geleerd dat je geluk kunt delen in een relatie, maar niet van elkaar afhankelijk moet zijn.

“Als je het eerst in jezelf kunt vinden, kun je er daarna des te meer van genieten in een relatie.”

Mocht Yolanthe echter de liefde van haar leven tegenkomen, dan heeft ze aangegeven dat haar voorkeur niet uitgaat naar een bekend persoon.

Ze erkent echter dat liefde niet af te dwingen is en dat ze de toekomst open tegemoet treedt.

Doorgaan met lezen

BNers

Video toont voorval: ‘Dronken Douwe Bob beschuldigd van mishandeling op minderjarige jongen!’

Douwe Bob kondigt onverwacht aan dat hij tijdelijk uit de schijnwerpers zal verdwijnen vanwege zijn problematisch alc0holgebruik.

Op Instagram deelde Douwe vandaag het volgende bericht: “Hoewel veel dingen op dit moment goed gaan, gaat er één ding volledig mis.
Douwe Bob

Ik worstel met een ernstig alc0holprobleem en ik ga nu professionele hulp zoeken.

Deze verslav!ng richt veel schade aan en veroorzaakt problemen voor mijn omgeving.
Douwe Bob

Ik zal een tijdje weg zijn, en als alles goed gaat, sta ik er volgend jaar weer. Met liefde, Douwe x.”
Douwe Bob

De beslissing van de zanger heeft veel steun gekregen van zijn fans en de industrie.
Douwe Bob

Er moet echter een reden zijn geweest voor deze plotselinge wending in zijn leven.
Douwe Bob

Naast zijn alc0holprobleem blijkt er een incident te zijn geweest met een minderjarige jongen gisteravond.
Douwe Bob

Er is een melding van een confrontatie tussen jongeren en een dronken Douwe Bob geweest in Abcoude.

Het doorgaans betrouwbare Reality.FBI berichtte hierover: “Gisteren zou er een incident hebben plaatsgevonden in Abcoude waarbij Douwe betrokken was bij enkele jongeren.
Douwe Bob

Douwe zou een minderjarige jongen hebben gesl*gen terwijl hij onder invloed was.
Douwe Bob

Hoewel er reacties zijn geplaatst, zijn deze verwijderd.

We hebben echter met mensen gesproken die getuige waren van het incident.

Er schijnen beelden te zijn, maar deze willen ze niet delen.

De manager heeft de situatie wel bevestigd.”
Douwe Bob

Het is vaak slechts een kwestie van tijd voordat dergelijke beelden opduiken en openbaar worden gemaakt. Meer informatie volgt hierover.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Al het moois (@al.het.moois)

Doorgaan met lezen
Advertentie
Advertentie

Recente berichten

Advertentie

Trending