Schoonmaakster maakt onbekend huis schoon en ontdekt dan haar eigen spulletjes in dozen
Connect with us

Meest bekeken

Schoonmaakster maakt onbekend huis schoon en ontdekt dan haar eigen spulletjes in dozen

Er wordt soms neergekeken op schoonmakers. Dat is natuurlijk belachelijk, het is hard werk voor een vaak mager salaris. Gelukkig denkt niet iedereen hier hetzelfde over en kreeg deze schoonmaakster een welverdiende surprise!

Prank It FWD is een organisatie met een heel specifiek doel. Ze halen pranks uit, maar niet om mensen belachelijk te maken, integendeel zelfs! Zoals The Daily Mail bericht, verrast de organisatie mensen die het verdienen met geschenken die ze zich nooit hadden kunnen voorstellen.

Een van hun ‘slachtoffers’ was een schoonmaakster genaamd Cara Simmons. Haar gezin had contact opgenomen met Prank It FWD in de hoop een leuke dag te organiseren.

Prank It FWD begon Cara te verrassen met een ontspannend dagje, vermomd als werkdag. Maar daarnaast kregen zijn en aar nietsvermoedende gezin een enorm cadeau!

Cara was naar een belangrijke klant gestuurd om schoon te maken. Wat ze echter niet wist, was dat dit een excuus zou zijn. Eerst wilde de klant dat ze een heerlijke maaltijd proefde, die ze zogenaamd die avond aan gasten zou serveren.

Dit was natuurlijk heel leuk, maar valt in het niets bij wat haar te wachten stond. Het einde is zo verrassend dat we een traantje moesten wegpinken uit blijdschap voor dit mooie gezin.

We willen niet te veel verklappen, want het is zo de moeite waard om te zien hoe alles stapsgewijs ontvouwt! Kijk wat er gebeurt nadat Cara haar eigen spulletjes in dozen vond.

Meest bekeken

Jongetje (11) valt in de klas flauw van de honger

Steeds meer mensen raken door de stijgende prijzen financieel in de problemen. De leraren zien de gevolgen van de armoede ook op school. In Rotterdam viel een leerling van elf jaar oud flauw van de honger.

Omdat het gezin geen geld had voor eten, zag hij een heel weekend met een lege maag. Hij kwam maandag met een lege broodtrommel aan op school. Later viel hij gewoon flauw van ondervoeding.

Als gevolg van de inflatie en de stijgende energieprijzen dreigt de armoede in Nederland flink toe te nemen. Door de stijgende prijzen voor boodschappen hebben heel veel families het moeilijk om de eindjes aan elkaar te knopen. Dat leidt tot miserabele situaties zoals de leerling op de Rotterdamse basisschool De Catamaran.

De juf dacht dat de jongen ziek was en belde zijn moeder. Aan de ouderconsulente vertelde ze: “Hij is niet ziek. Sorry, maar ons geld was vrijdag op. We hebben het hele weekend niks gegeten.”

Doorgaan met lezen

Meest bekeken

Breaking nieuws: ‘Aanslag op premier Mark Rutte verijdeld, meerdere arrestaties’

De politie heeft vrijdagavond in Amsterdam een man (61) gearresteerd die werd verdacht van het plannen van een aanslag op premier Mark Rutte. Met de nadruk op werd, want hoewel de man is aangehouden blijkt hij niets verkeerd te hebben gedaan.

De woordvoerder van de politie verklaart dat er een melding was binnengekomen, waarop pijlsnel werd gehandeld. Achteraf is gebleken dat het om een ‘onjuiste’ melding ging. De man is alweer vrij.

Geluidsopnames
De Telegraaf meldt dat de 61-jarige Amsterdammer in het vizier van de recherche is gekomen door geluidsopnames. In een gesprek tussen de man en een tweede, onbekende persoon, zou hij expliciet hebben verteld over plannen om Mark Rutte van het leven te beroven. De man is een bekende van de politie.

Doorgaan met lezen

Meest bekeken

Verdrietig: losgebroken hond doodgereden op snelweg

Tragisch nieuws voor elke dierenvriend. Terwijl een man zijn vier honden aan het uitlaten was, wist een van de viervoeters te ontsnappen, waarna het dier de snelweg op rende. Hier werd de hond uiteindelijk doodgereden.

Het dodelijke ongeval vond plaats op de Zuiderheide, vlakbij de A1 tussen Laren en Eemnes. Het dier wist de parallelbaan nog heelhuids over te steken, maar werd op de hoofdrijbaan frontaal aangereden. Een automobilist kon de viervoeter niet meer ontwijken. De hond is ter plekke overleden.

Eigenaar steekt ook weg over

De eigenaar heeft zelf nog geprobeerd om zijn hond te redden. Met gevaar voor eigen leven stak hij twee rijbanen over, samen met zijn drie andere honden. Helaas mocht de reddingspoging niet baten.

Flinke schade

Een berger heeft het dier opgehaald, waarna de hond is meegenomen door de dierenambulance. De bestuurder kwam met de schrik vrij. De auto die de hond heeft geraakt heeft aanzienlijke schade opgelopen.

Doorgaan met lezen
Advertentie
Advertentie

Recente berichten

Advertentie

Trending