Seksueel ongewenst gedrag op de redactie van De Telegraaf: ‘Mick van Wely aangehouden’
Connect with us

Meest bekeken

Seksueel ongewenst gedrag op de redactie van De Telegraaf: ‘Mick van Wely aangehouden’

De talentvolle misdaadverslaggever Mick van Wely is tijdelijk geschorst als lid van de Telegraaf-redactie in verband met vermeend seksueel grensoverschrijdend gedrag met meerdere vrouwen. De krant heeft het gedrag van Van Wely in onderzoek.

De misdaadverslaggever, die intensief samenwerkt met John van den Heuvel, staat dag in dag uit vanwege zijn diepgaande onderzoek naar misdaadbendes en georganiseerde criminaliteit onder grote druk van de georganiseerde criminaliteit.

Talkshows

Van Wely, vaak te zien in verschillende talkshows, biedt zijn excuses aan. ,,Ik zal de komende tijd onder professionele begeleiding aan mezelf werken en hoop na een periode van non-actiefstelling mijn werkzaamheden te kunnen hervatten.”

Het gaan om tenminste zeven vrouwen gaan, die vooral zijn aangeslagen nadat Van Wely een aantal opmerkingen had gemaakt bij de talkshow van Beau over het schandaal bij The Voice. Opmerkelijk is dat Van Wely en Van den Heuvel verslag hebben gedaan over het gedrag van zanger Marco Borsato. Ze spraken met de jonge vrouw die aangifte heeft gedaan met Borsato.

,,Weet zo iemand wel dat iemand zijn hele carrière kan verwoesten”, zei Van Wely over de aangifte tegen Borsato bij Beau.

Duo met John van den Heuvel

De misdaadverslaggever is afkomstig uit Noord-Nederland en kwam 7 jaar geleden naar de redactie van De Telegraaf, waar hij een duo vormde met vakgenoot John van den Heuvel. Die schrijft vanavond: ,,In de eerste plaats denkt men aan de collega’s die hiermee zijn geconfronteerd. Verder zit ik net als veel andere collega’s met de nodige vragen.”

Meerdere vrouwen zouden bij De Telegraaf melding hebben gemaakt van zijn gedrag bij een van de vertrouwenspersonen. Onbekend is hoe zwaar de beschuldigingen zijn en of er sprake is van onbetamelijk gedrag buiten de redactie.

Volgens Telegraaf-chef Rien van Breemen is het advies van het meldpunt Integriteit gevolgd. ,,Wij willen een veilige werkomgeving voor onze medewerkers”, aldus Van Breemen. De reputatieschade voor de krant is groot.

RTL heeft inmiddels aangegeven dat de samenwerking met Van Wely is opgeschort. Van den Heuvel schort ook de samenwerking op: “Mijn samenwerking met hem wordt de komende tijd opgeschort. Dat is verdrietig maar het is onder deze omstandigheden helaas onvermijdelijk.”

Meest bekeken

Man verrast ex-vriendin door haar hele hypotheek af te betalen als dank voor goede moeder te zijn

Een man liet zijn ex-vriendin sprakeloos achter toen hij haar vertelde dat hij haar hypotheek had afbetaald.

Shaun Nyland verraste zijn ex-vriendin Cat met het nieuws en legde haar reactie vast en postte die op TikTok.

Hij gaf Cat, die de moeder van zijn kind is, het goede nieuws net op haar 31e verjaardag.

In de video op TikTok, die meer dan 5 miljoen views heeft, is te zien hoe Shaun Cat een set sleutels overhandigt terwijl ze vraagt: “Waarom geef je me deze?”

Hij vertelt haar: “Het is je verjaardag vandaag, ik wil dat je de beste verjaardag ooit hebt.”

@itscatkeenan My ex paid off my mortgage 😳 #foryou ♬ Surrender – Natalie Taylor

“En kijk, ik weet dat we niet meer samen zijn, en ik ben zo trots op je geweest. Je bent de beste moeder ooit, dus heb ik iets gedaan. Ik heb de bank gebeld, ik heb de hele hypotheek afbetaald. Dit huis is nu van jou.”

Cat blijft kalm na het horen van het nieuws en vertelt Shaun dat ze hem niet gelooft.

“Ik beloof je, dit huis is van jou. Ik heb de bank gebeld, afbetaald, jij bezit dit huis.”

Hij vertelt Cat om haar e-mails te controleren waar ze de bevestiging zal vinden en na het controleren beseft ze dat het inderdaad geen grap is. Ze kan het maar niet geloven.

@itscatkeenan My ex boyfriend paid off my mortgage 😳 #foryou ♬ Home – Edith Whiskers

Shaun postte nog een video waarin hij uitlegde waarom hij besloot de hypotheek af te betalen, niet alleen voor Cat, maar ook voor hun zoon.

“Uiteindelijk gaf mijn ex-vriendin me het beste cadeau dat een man zich kan wensen door Leo op deze wereld te zetten. Ik weet dat het moeilijk was voor Cat om te proberen dezelfde levensstijl te leiden als we samen deden, maar dan alleen,” zei hij.

“Eerlijk jongens, ik sta nog steeds te beven. Ik ben gewoon zo dankbaar dat ik het geluk heb gehad om dit te kunnen doen. Niet alleen voor Cat, maar ook voor mijn baby, zodat hij gegarandeerd een dak boven zijn hoofd heeft voor de rest van zijn leven. Als je dat kunt doen, waarom zou je het dan niet doen? Ik hoefde hier geen twee keer over na te denken.”

Shaun en Cat waren 7 jaar samen voordat ze eerder dit jaar uit elkaar gingen.

@shaun.nyland And that’s my version of Co Parenting 💫 #ex #friends #parents ♬ original sound – Sarah Cothran

Ik ben blij dat deze twee een goede relatie hebben in het belang van hun kind.

Deel dit artikel alsjeblieft als je ook hield van Cats reactie toen ze het goede nieuws hoorde.

Doorgaan met lezen

Funny

Moeder maakt grappige foto van de “eerste vangst” van haar zoontjes

Het is niet makkelijk om een foto te maken van kinderen! Ze zijn onvoorspelbaar en blijven niet vaak stil. Deze moeder wilde een mooie foto maken van haar zoontjes met hun laatste vangst (een nepvis), maar dat bleek lastig en vooral hilarisch!

Marika Daniels is de trotse moeder van drie zoontjes. Levi, Logan en benjamin Landon, die op dat moment net 18 maanden oud was. Verleden jaar ging de familie op bezoek bij een museum en er was een vijver met nepvissen.

De kinderen ‘vingen’ elk hun vis en Marika wilde een foto maken van de jongetjes met hun vangst.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Marika Daniels (@sahm.of.sd)

Ze legde aan Good Morning America uit:

“Ik plaatste het oorspronkelijk op Facebook en mijn vrienden vertelden me hoe grappig en schattig het was. Het verspreidde zich als een lopend vuurtje […]”

Ze vervolgde: “Toen ik hem zag, wilde ik ‘Bah, Landon’ zeggen. Hij is net op de leeftijd waarop hij alles in zijn mond stopt. Het zijn rubberen vissen. Het zijn geen echte vissen.”

Marika realiseerde zich toen hoe grappig de foto was. Sindsdien is de foto viraal gegaan, met veelal het bijschrift: “Elke familie heeft dat ene kind.”

Doorgaan met lezen

Animals

Roze kaketoe neemt met kusje afscheid van overleden partner

Veel soorten vogels blijven hun hele leven samen bij hun partner. Het moment waarop ze een partner verliezen is dan ook hartverscheurend.

Dit overkwam een roze kaketoe op een weg in Australië. Het lichaam van de vogel blijft levenloos op de weg liggen, terwijl de andere vogel haar probeert te reanimeren met zijn snavel.

De emotionele video is viraal gegaan op sociale media.

Het blijkt tevergeefs … na verschillende reanimatiepogingen besluit de kaketoe om haar een laatste afscheidskus te geven. Een heel droevig moment wat waarschijnlijk de laatste keer is dat hij haar zal zien.

Op een afstandje zien we een groep met meer roze kaketoes. Het is net alsof ze hem afstand hebben gegeven om alleen afscheid te kunnen nemen van zijn geliefde.

Hieronder zijn de emotionele beelden te zien. Dit bewijst maar weer eens hoeveel liefde en gevoelens dieren hebben.

Doorgaan met lezen
Advertentie
Advertentie

Recente berichten

Advertentie

Trending