Sigrid Kaag: ”Nederlanders moeten maar accepteren dat ze armer worden”
Connect with us

Celeberties

Sigrid Kaag: ”Nederlanders moeten maar accepteren dat ze armer worden”

Sigrid Kaag is gemaakt met Nederlanders die klagen over oplopende inflatie. Ze zei dat de overheid niet onbeperkt kan blijven compenseren. Sterker nog, volgens Kaag zullen degenen die al moeite hebben om in hun levensonderhoud te voorzien, het nog moeilijker hebben om in hun levensonderhoud te voorzien.

De minister van Financiën deed deze opvallende uitspraken in Brussel, waar ze op kosten van de belastingbetaler koffie dronk met alle andere Europese ministers van Financiën.

‘Nederlanders moeten het begrijpen’

“We moeten ons realiseren dat we over het algemeen wat armer worden”, zegt Kaag. “Gewild of kan altijd compenseren, kan het gewoon niet, heb geen financiële draagkracht.”

Volgens Kaag lijken de economische ontwikkelingen dankzij de oorlog in Oekraïne niet positief te zijn. Kaag vindt het jammer dat de energie- en voedselprijzen de pan uitrijzen en mensen steeds minder kunnen kopen.

Glas

De EC (Europese Commissie) komt deze week met groeiprognoses en inflatiecijfers voor de Europese Unie. De gemiddelde groei zal naar verwachting zwakker zijn, terwijl de inflatie hoger zal zijn dan eerder dit jaar werd verwacht. Kaag sluit de noodzaak van bezuinigingen niet uit, maar anticipeert er ook niet op. “We moeten zien wat ons hierna te wachten staat.”

Tegelijkertijd zijn investeringen in het vakbondsakkoord, met hervormingen en investeringen op Europees niveau, ook nodig voor de toekomst. Zo moet er veel geld worden uitgetrokken voor de bestrijding van klimaatverandering, de stikstofproblematiek, onderwijshervormingen en het verminderen van de afhankelijkheid van Rusland van energie.

Celeberties

Wow, zo ziet Desiree van Lunteren eruit in bikini

Desiree van Lunteren is een Nederlandse voetbalster die sinds 2018 voor de Duitse club SC Freiburg speelt. In de zomer van 2019 keerde ze terug naar Ajax. Van Lunteren maakte haar debuut voor het Nederlands Elftal in een vriendschappelijke wedstrijd tegen Frankrijk op 15 februari 2012. Ze kwam in de tweede helft als invaller; Frankrijk won met 2-1.

In juli 2017 maakte Van Lunteren deel uit van de Nederlandse selectie voor het EK voetbal in zijn land. Op het moment van deze selectie had ze meer dan veertig interlands gespeeld. Na het WK in Frankrijk 2019 speelde ze 78 interlands. Op 21 november 2019 kondigde ze aan dat ze vanwege gebrek aan motivatie zou stoppen met internationaal concurreren.

Past bij Desiree van Lunteren

Permanente schande voor zo’n talent natuurlijk. Hoewel we er zeker van zijn dat ze ook op veel andere gebieden van haar leven goed zal presteren. Zoals een fitnessmodel bijvoorbeeld!

Doorgaan met lezen

Celeberties

Opnieuw groot drama familie Froger: ‘Overleden’

De stamhuis Froger moest vertrek verwerken van hen hondje Bobby. Natasja Froger deelt ie droevige televisiejournaal doodop Instagram. Ze postte eentje kiekje van hen vlam hond inclusief eentje verdrietige boodschap.

Bobby leed aan kanker. “Houden van bestaan zowel loslaten, hoewel doe dat zonet schrikaanjagend plus min tal pijn.” De Frogers ontdekten dat ie dier ongezond wasgoed doordat kantkloswerk noch meer wilde eten. Uit research bleek dan dat den tumoren hoewel uitgezaaid waarden onwel alle organen.

Ze wilden hen huisdier noch langdurigere autoriseren lijden, dus lieten kantkloswerk haar inslapen. “Vrolijk wasgoed kantkloswerk totdat den hekkensluiter ogenblik plus zowel bezitten wij nog wandelingen kunnen maken, watten den besluit nog slechter maakt, niettemin ie bestaan huis snee haar.”

Doorgaan met lezen

Celeberties

Monique Westenberg en André Hazes weer bij elkaar: “Ze is doodsbang!”

Monique Westenberg en André Hazes waren een paar maanden geleden op vakantie in de VS om “fitness” voor het gezin te vinden. Met de mini-Dré maakte het hele gezin een reis door een deel van Amerika waar ze onder meer pretparken bezochten. Weg van alle Nederlandse pers en iedereen die je kent, het is geweldig. Maar ineens verschenen er foto’s van het hele gezin, intiem bij het zwembad.

Volgens Yvonne Coldeweijer zou Monique de fotograaf hebben getipt over hun locatie zodat ze de foto konden maken. Coldeweijer meldde enige tijd geleden: “Na een liefdesvakantie in Amerika nam André weer afstand van Monique, omdat hij haar vermoedde vanwege haar ziekte. De gelekte foto van Privé. Blijkbaar is er op dit moment geen sprake van verzoening tussen de twee. Het is nu echter zomervakantie en Monique en mini-Dré zijn vrij. Het is tijd om vakantie-expert André in te schakelen.

André Hazes waagt het weer met Monique Westenberg!

Coldeweijer heeft zojuist bekend gemaakt dat het gezin weer op vakantie is. Coldeweijer: “André is op vakantie met Monique en mini Dré. Waar te gaan? Geen idee. Amerika, Bonaire, Ibiza? Het lijkt erop dat ze binnen een paar weken weg zijn. Ze is waarschijnlijk bang als hij denkt dat ze weer iets aan de pers onthult, want ook al is ze de laatste tijd druk op insta geweest om te laten weten dat ze op zoek zijn naar hetzelfde ‘lichaam’, maar nu zwijgen ze angstig. Het was als de dood dat André weer boos op hem werd en hem wekenlang negeerde. “Gelukkig had Coldeweijer de woorden om Monique gerust te stellen: ‘Maak je geen zorgen Moon, hij is altijd terug. Volledig bericht hieronder:

Doorgaan met lezen
Advertentie
Advertentie

Recente berichten

Advertentie

Trending