Simon denkt dat 5-jarige geen Sinatra kan zingen, maar hij is verkeerd – kijk hoe Sophie iedereen charmeert
Connect with us

Lifestyle

Simon denkt dat 5-jarige geen Sinatra kan zingen, maar hij is verkeerd – kijk hoe Sophie iedereen charmeert

Niemand kan “New York, New York” zingen zoals Frank Sinatra. Toen de moedige 5-jarige Sophie Fatu op het podium stapte van America’s Got Talent voor duizenden mensen, verbaasde ze iedereen.

Toen ze het podium op ging, vroeg het beruchte jurylid Simon Cowell wat ze zou doen indien ze 1 miljoen dollar zou winnen bij het winnen van de wedstrijd. Haar antwoord? “Liedjes zingen voor iedereen en mensen blij maken.”


Geniet ervan!

Dat deed ze ongetwijfeld met haar voorstelling, wat door miljoenen mensen werd bekeken. En wij begrijpen waarom!

Dit is Sophie, 5 jaar oud. Ze houdt van zingen en was moedig genoeg om deel te nemen aan de Amerikaanse talentshow America’s Got Talent voor miljoenen kijkers. De jury en het publiek gaf een daverend applaus na haar fantastische, energieke voorstelling!

Sophie is ook de jongste deelnemer ooit in de geschiedenis van de show. Bekijk de prachtige voorstelling hieronder:

https://youtu.be/qmP8CAIiWFw

Voel je vrij om Sophie’s unieke versie van “New York, New York” te delen met je vrienden zodat ook zij hiervan kunnen genieten!
[fblike]

Celeberties

Dit moet je zien: Dit is de tweelingzus van Monique Westenberg!

Het schijnt dat iedereen op de wereld een dubbelganger heeft rondlopen. De kans dat je diegene gaat tegenkomen is natuurlijk erg klein met een dikke 7 miljard mensen op de aardbol. Maar Monique Westenberg heeft ‘r al ontmoet.

En ze heeft er niet voor moeten zoeken, haar dubbelganger is namelijk getrouwd met haar broer, Mathieu. Toen haar broer en haar dubbelganger getrouwd waren, waren er nogal wat verwarringen. Fans dachten namelijk dat het gewoon een foto van de blondine zelf was toen ze een foto van haar postte op social media.

Schoonzus van Monique Westenberg

Wanneer we wat foto’s erbij pakken van de twee dames bij elkaar moeten we inderdaad zeggen dat ze verdacht veel op elkaar lijken. Laten we hopen voor Mathieu dat er geen geheime dochter in de familie Westenberg zit:

Doorgaan met lezen

Lifestyle

In diepe rouw: Verdrietig nieuws voor Joke Bruijs

Joke Bruijs is momenteel in diepe rouw: de actrice en zangeres heeft definitief afscheid moeten nemen van haar broer Jan Bruijs. De oud-voetballer is donderdag op 68-jarige leeftijd overleden.

”Mijn broer Jantje is er niet meer”, zo schrijft Joke verdrietig op Facebook.

Hartaanval

Jan werd tijdens een fietstocht in Friesland getroffen door een hartaanval. Zijn vrienden probeerden hem nog te reanimeren maar dat lukte niet. Hij werd 68 jaar oud.

Voetbalcarrière

De broer van Joke speelde in zijn jeugd bij de Rotterdamse voetbalclub Feyenoord. Op Facebook krijgt de Rotterdamse zangeres/actrice veel steunbetuigingen.

Bron: Show.nl, Libelle Beeld: Youtube

Doorgaan met lezen

Lifestyle

Bizarre video gelekt van Barman First Dates met deelnemer in het toilet!

First Dates is natuurlijk een prachtig wegkijk-programma. Andermans leed is een prima vermaakt op de doordeweekse avondjes. Hoewel er zo nu en dan ook een match ontstaat tussen twee singles in het restaurant, loopt het nog veel vaker tot een mismatch uit. En dat vinden veel Nederlanders ook heel leuk om te zien.

Daarom is nu een nieuw programma in het leven geroepen: ‘Last Dates’. Het is eigenlijk hetzelfde concept en hetzelfde restaurant, alleen dan gaan koppels voor de laatste keer met elkaar op date voordat ze scheiden of uit elkaar gaan.

Nieuw concept voor First Dates!

“Ben je uitgekeken op je partner? Breng samen een bezoekje aan het Last Dates restaurant!”. Een uitgelezen kans voor de Nederlandse barman van het programma, Victor Abeln, om eens eventjes te scoren bij de dames:

Doorgaan met lezen

Trending