Simon gnuift minachtend als meisje onthult dat ze Celine Dion zal zingen – een seconde later slikt hij zijn woorden in
Connect with us

Nieuws

Simon gnuift minachtend als meisje onthult dat ze Celine Dion zal zingen – een seconde later slikt hij zijn woorden in

Net als je denkt dat je alles hebt gezien bij talentenjachten, komen mensen zoals Celine langs en laten je sprakeloos.

Celine is 9 jaar oud en haar ouders noemden haar naar haar hun favoriete zanger, Celine Dion.

Maar wat de ouders van Celine niet hadden kunnen weten, was dat ze de volgende Celine Dion in de wereld brachten…

Het themanummer van de “Titanic”, “My Heart Will Go On”, is een van de beroemdste nummers uit de geschiedenis. Veel mensen hebben geprobeerd Celine Dion te imiteren door dit onsterfelijke liedje te spelen, maar weinigen hebben de magie van Dion’s versie kunnen benaderen.

Dus toen Celine, 9, het podium betrad in “America’s Got Talent” en zei dat ze het nummer ging zingen, waren de juryleden sceptisch.

Celine vertelt de juryleden dat haar ouders van Celine Dion houden en haar Celine hadden genoemd, en haar zus Dion. Simon ziet er minachtend uit wanneer het kleine meisje zegt dat haar vader verrast en geboeid was toen hij haar voor de eerste keer hoorde zingen.

Maar wanneer het kleine meisje haar mond opendoet, heeft Simon geen andere keuze dan zijn woorden in te slikken … Je moet het zelf zien in deze video. Celine’s grappige verhaal over de relatie van haar familie met de muziek van Celine Dion deed me hardop lachen. Dit kleine meisje heeft niet alleen een geweldige stem, maar heeft ook enorm veel zelfvertrouwen.

Ze begint te zingen in de video vanaf 1:40.

LEAK: "My Heart Will Go On" Celine Tam

How does THAT voice come out of her!! Seriously. Where does America's Got Talent find these kids?

Publiée par Tyra Banks sur Vendredi 16 juin 2017

Deel deze ongelooflijke prestatie, zodat iedereen dit kleine meisje en haar enorme talent kent!
[fblike]

Doorgaan met lezen

BNers

Liefdesproblemen voor Amalia: ‘Marokkaanse vriend verlaat haar’

Amalia had zich 2022 vermoedelijk helemaal anders voorgesteld. Haar tussenjaar begon prima, maar eindigde in mineur…

De bedreigingen rond haar persoon en de gevolgen daarvan maakten de prinses enorm verdrietig. Eén ding is duidelijk…

“Het grijpt haar zeker aan”, benadrukt medium Marion Berndsen in Story. En ook in de liefde beleeft Amalia een moeilijke periode…

“Was er vorig jaar nog sprake van een leuke jongeman in haar leven, nu zie ik niemand”, klinkt het bij het medium in Story. En daar lijkt niet meteen verandering in te komen…

“Ze heeft wel veel vrienden, maar ze krijgt geen liefde in de vorm van een relatie”, ziet Marion Berndsen een somber 2023 voor Amalia op liefdesvlak. Al kan het medium wel eindigen met een positieve noot…

“Wel krijgt ze veel liefde en aandacht van haar ouders en zusjes”, benadrukt Marion Berndsen in Story. “Ze staan letterlijk en figuurlijk om haar heen.”

Doorgaan met lezen

Nieuws

Oude vrouw wil met haar laatste geld voor kopje koffie betalen, wordt geweigerd: ”Alleen pin”

De 64-jarige Christine Jacobs uit het Belgische Gent wilde onlangs met haar laatste centjes een kopje koffie afrekenen, maar werd geweigerd. Het meisje achter de kassa van de lunchbar vertelde dat ze alleen pinbetalingen mag accepteren.

Maar dat lukte Christine niet. ”Er staat niet altijd geld op mijn bankkaart”, vertelt ze tegen Het Nieuwsblad. De vrouw wordt gedwongen haar bestelling achter te laten, ten overstaan van andere klanten in de zaak. ”Ik schaamde me diep.”

Het was niet de eerste keer dat een zaak Jacobs’ cash weigerde. “Onlangs had ik hetzelfde voor in een schoenenwinkel. Dat is pijnlijk, want er staat gewoon niet altijd geld op mijn bankkaart. Ik leef in armoede, en mijn leefgeld budgetteren gaat beter met cash.”

Veiligheidsredenen
Volgens de wet mogen winkeliers alleen in uitzonderlijke gevallen munten of biljetten weigeren. Dat kan bijvoorbeeld als er vermoedens zijn dat het biljet vals is, om tijdelijke veiligheidsredenen, of als het vooraf duidelijk aangeduid staat.

De betreffende lunchzaak Foodmaker, beweert om veiligheidsredenen geen cash geld meer te accepteren. ”We zijn twee keer overvallen, dus we aanvaarden geen cash geld meer”, aldus CEO Lieven Vanlommel. ”Ik ken dit specifieke geval niet, maar meestal lossen medewerkers het wel op door zelf met hun kaart te betalen.”

Digitale drempels
In het algemeen verhoogt de doorgedreven digitalisering bepaalde drempels. Online facturen betalen, een smartphone gebruiken, info terugvinden … ”Voorschriften staan nu alleen online, terwijl ik dat vroeger makkelijker kon bijhouden”, zegt Jacobs. ”En ik mag bijna met pensioen, maar het is pas onlangs gelukt om op MyPension te kijken. Dan zag ik dat er een fout was gebeurd, maar dat laten aanpassen was ook weer moeilijk.”

Opnieuw is Christine niet de enige die hiermee worstelt. “De digitale kloof is het belangrijkste knelpunt dat bovenkomt in al onze contacten met kwetsbare mensen”, zegt Karleen De Rijcke van armoedeorganisatie Kras vzw. “We zien het op alle vlakken, niet alleen voor bankzaken maar ook van onderwijs tot gezondheid. Het zijn gevolgen van leven in armoede waar je niet direct bij stilstaat.”

Doorgaan met lezen

Nieuws

Autodief steelt lijkwagen met overleden man er nog in

In de Amerikaanse stad Rockford ging een autodief aan de haal met een lijkwagen met daarin nog een lichaam van een overleden man. De politie is nog op zoek naar de verdachte, maar het lichaam van de overleden Curtis Brown (47) is inmiddels terecht.

Het busje werd zaterdag gestolen en daags nadien teruggevonden. Echter zonder het lichaam van Brown. Maandagavond werd het lichaam dan op een andere plaats gevonden. Het was zonder lijkzak of kist gedumpt langs de kant van de weg.

(Lees verder onder de tweet)

Het is nog onduidelijk wat er gebeurde tussen de diefstal en het ogenblik van de vondst van het lichaam. De politie verdenkt de 23-jarige Deon Howard van de diefstal. Onderzoekers willen weten wat er met het lichaam gebeurde en wat zijn motief was. Het is evenmin duidelijk of de motor van de lijkwagen draaide op het moment van de diefstal.

Doorgaan met lezen

Trending