Slecht nieuws: Deze coronamaatregelen worden volgende week aangekondigd
Connect with us

Meest bekeken

Slecht nieuws: Deze coronamaatregelen worden volgende week aangekondigd

Er gaat vrij weinig veranderen als we kijken naar de coronamaatregelen die op 11 mei bekend gemaakt zullen worden. Volgens een woordvoerder van de Rijksvoorlichtingsdienst schuift ’de besluitvorming naar verwachting een week op’.

„We zien dat de cijfers over de piek heen raken, maar de daling is nog niet voldoende zichtbaar om de volgende stap van het openingsplan verantwoord te kunnen zetten. De druk op de IC’s en bezetting vd ziekenhuizen is nog te hoog.

Om deze redenen verschuift de Catshuissessie van morgen naar volgend weekend, en de persconferentie schuift dus ook door.”

De overheid had eigenlijk laten weten dat we vanaf 11 mei weer wat meer zouden kunnen doen maar het OMT heeft dat afgeraden. Ook gaat het slecht in de zorg.

Het was eigenlijk de bedoeling dat we weer naar de bioscoop zouden mogen of bijvoorbeeld naar de Efteling maar dit gaat helaas allemaal (nog) niet door. De overheid heeft besloten om nog heel even te wachten met deze maatregelen.

Eigenlijk zou er aanstaande zondag, morgen dus, een overleg zijn in het Catshuis en dan zou er maand een persconferentie zijn. Dit gaat niet door omdat volgens het OMT er nog teveel besmettingen zijn.

Er zijn meerdere fases van versoepelingen en op 3 mei had de overheid de beslissing moeten maken om naar de tweede fase te gaan: het openen van zogenoemde ’doorstroomlocaties’ in de buitenlucht, zoals pretparken en dierentuinen en meer mogelijkheden om buiten te sporten.

Maar ook zouden de muziekscholen weer helemaal open mogen en ook de toneelclubs weer bijeen kunnen komen voor een repetitie. Sportscholen en zwembaden zouden ook weer open mogen. De volgende plekken zouden weer open mogen met toegangstestenL bioscopen, theaters, musea en professionele sportwedstrijden met publiek.

Op het punt van toegangstesten zit nu een vertraging. De proefevenementen en zogeheten Fieldlabs zijn goeddeels achter de rug en het idee was om met de ervaringen grootschaliger publieksvertier met toegangstesten mogelijk te maken. Maar om toegangstesten te kunnen verplichten, is een juridische basis nodig.

De wetgeving ligt al twee weken in de Kamer. Maar de Tweede Kamer spreekt er pas volgende week over, de Eerste Kamer nog weer een week later. Voordat de wet is ingevoerd, is het al juni. Meerdere partijen vragen zich af of ze die ’testsamenleving’ überhaupt nog wel willen.

Meest bekeken

Mama tackelt viezerik die dochter begluurde!

Ouders doen er alles aan om hun kinderen te beschermen. Deze mama uit Texas laat zien dat je niet met haar kinderen moet rotzooien!

Enkele weken terug kwam Phyllis Pena terug thuis na het boodschappen doen. Ze merkte een man op die in de slaapkamer van haar 15-jarige dochter gluurde.

Het was nog heel vroeg in de ochtend, maar het was al licht buiten. Haar dochter was niet in de slaapkamer op dat moment. Toen de man de moeder zag aankomen, probeerde hij te vluchten.

Mama belde meteen de politie. De viespeuk rende voorbij Phyllis en die twijfelde geen seconde. Ze werkte Zane Hawkins (19) hardhandig tegen de grond.

De heldhaftige vrouw hield de man samen met haar dochter op de grond totdat de politie kwam opdagen.

De dashcam van de politie legde de beelden vast. “Mijn kinderen zijn mijn leven en ik probeer ze gewoon te beschermen”, vertelde de moeder aan KPRC. Hawkins werd meteen in de boeien geslagen.

Doorgaan met lezen

Celeberties

ZIEN: ‘Dit filmpje bewijst dat Juultje Tieleman en Don de Jong een relatie hebben’

Juultje Tieleman en Gio Latooy vormden natuurlijk langere tijd een van de meest populaire koppels in YouTube-land. Dat is nu niet meer zo, want tegenwoordig is Gio samen met niemand minder dan Jade van Vliet. En Juultje? Die trekt de laatste tijd wel heel veel op met Don de Jong.

Vorig jaar werd er nog een tijdje gespeculeerd dat Juultje een relatie met Rijk Hofman zou hebben, maar dit bleek niet waar te zijn. Daarna bleef het lang stil in het liefdesleven van de influencer, tot nu.

Juultje en Don zouden de laatste tijd namelijk wel heel veel met elkaar omgaan. Er wordt zelfs door fans gespeculeerd dat er meer speelt tussen de twee. Die geruchten zijn nu extra opgelaaid door de beelden die te zien waren op Instagram.

Op de beelden zijn de twee samen te zien met het strategisch gekozen liedje: “I’m still in love with you”. Wat heeft dat te betekenen?

In één van de laatste vlogs van Don zijn de twee ook al samen in de auto te zien en er klinken massaal speculaties over een mogelijke romance tussen de twee in de comments.

Door deze beelden, die te zien waren in de story van DutchPerformante is zijn die speculaties nog weer extra aangewakkerd. Wat denk jij ervan als je de video ziet?

Bekijk hieronder de video waar het over gaat.

Doorgaan met lezen

Celeberties

Hele bizarre details komen naar buiten over dood vriend Samantha de Jong ‘Barbie’

Dacht je dat jij je leven nog niet helemaal op de rit had? Dan moet je het levensverhaal van Samantha de Jong aka Barbie eens goed bestuderen.

De blonde Scheveningse deed ruim tien jaar geleden mee aan Oh Oh Cherso en sindsdien staat haar leven eigenlijk constant compleet op de kop.

Wat dacht je van meerdere zelfmoordpogingen. Kinderen bij verschillende mannen en nu is haar nieuwste vriendje, Gelmore afgelopen zondag ook nog eens plotseling overleden.

Samantha plaatste de volgende tekst bij een foto van het tweetal: “Hou van jou lieve schat zomaar ineens ben je overleden hoe kan dit lieve schat ik kan het niet geloven dat je er niet meer bent ik heb je geholpen maar niks hielp de artsen en de politie namen het over en daar lag je schat je zal voor altijd bij me blijven”.

Evert Santegoeds deelde gisteravond de laatste details aan tafel bij Showniews. Als gerucht geeft hij aan dat het waarschijnlijk zou gaan om een overdosis.

Eerst zou Barbie haar vriend Gelmore zelf hebben proberen te reanimeren, vervolgens 112 gebeld en die hebben dat van haar overgenomen

De geruchten die rondgaan:

 

Bron: story

Doorgaan met lezen

Trending