Slecht nieuws: Marco Borsato gaat de gevangenis in
Connect with us

Celeberties

Slecht nieuws: Marco Borsato gaat de gevangenis in

Gisteren gaf het management van Marco Borsato onverwacht een statement over de geruchten die nu de ronde doen over Marco bij RTL Boulevard.

Het statement:

“Op dit moment geeft Marco Borsato geen reactie. Op enig moment dat hem uitkomt, zal hij met een verklaring komen.”

Je zou denken dat als Marco niks te verbergen had dat hij het zou ontkennen, maar dat gebeurd dus niet. Het heeft er dan ook alle schijn van dat Marco binnenkort in grote problemen zit en waarschijnlijk in de gevangenis zal belanden.

Jan Dijkgraaf de schrijver van de biografie van Martien en Erica Meiland plaatste onderstaande Tweet op Twitter waarin hij beweerd dat John van den Heuvel binnenkort met nieuws komt over Marco en dat er zelfs een boek van één van de vermeende slachtoffers van Marco op komst is.

Hieronder de Tweet:

Celeberties

Na heftig drama mag prinses Alexia óók aan het werk!

Alexia zit momenteel nog op school in Wales in de zogenaamde ‘Prinsessenschool’. Sinds de prinses daar lessen volgt zijn er al verschillende beelden opgedoken in de media. Zo verschenen er eerst foto’s van de middelste prinses in kleding waar veel Nederlanders van schrokken. Dit was echter voor de ‘Queer Focus Week’ op het Atlantic College UWC in Wales waarin aandacht gevraagd wordt voor de LGTBI-community.

Niet veel later kwam de prinses voor in een video van een demonstratie waarin ze rondliep met een bord op straat. Ook dit was vanuit school georganiseerd en de demonstratie was om aandacht te creëren voor de klimaatveranderingen van tegenwoordig. Maar nu lijkt het erop dat de prinses in de voetsporen van haar grote zus en troonopvolgster gaat treden. Niet in de zin van ’troonopvolgster’, maar wel stiekem in de keuken van een inmiddels bekend strandtentje.

Alexia mag ook aan de slag in strandtent!

In februari werd de strandtent ‘Oase Beach Club’ namelijk is as gelegd door een verwoestende brand. Dit is de strandtent waar Amalia veel gewerkt heeft onder de schuilnaam ‘Claire’. De prinses bleef destijds onherkenbaar door een andere coupe op haar hoofd waardoor niemand haar wist te herkennen. Nu schijnt het dat Alexia inmiddels ook haar eerste uurtjes heeft gehad in de inmiddels opgebouwde nieuwe club, afgelopen zomer. De schuilnaam is nog niet bekend en ook niet of de prinses zich ook onherkenbaar gemaakt heeft. De kans is groot dat het de bedoeling is om er volgende zomer weer aan de slag te gaan. We vermoeden dan ook dat er een hoop mensen zullen komen kijken of ze een broodje kunnen scoren bij de prinses nu dit bekend geworden is. Hieronder de verwoestende beelden van de strandtent, eerder dit jaar:

Doorgaan met lezen

Celeberties

Net sluit zich rondom Marco Borsato: “Leerling haatte hem na barbecue”

Zangcoach Mathilde Santing heeft een opmerkelijk bericht naar buiten gebracht rondom de geruchten over Marco Borsato. Een leerling van haar hield een erg slecht gevoel over nadat ze op zijn barbecue was geweest.

Het net sluit zich

Het lijkt er in ieder geval sterk op dat Borsato een moeilijke periode tegemoet kan zien. Als je deze aantijgingen vergelijkt met zijn vermeende affaires, gaan ze veel verder. Al maandenlang gaan er verhalen ten ronde dat Marco grensoverschrijdend gedrag heeft vertoond tegenover minderjarige meisjes.

Elk jaar organiseerde de zanger zogenaamde ‘Voice barbecues’ bij hem thuis. Hij nodigde hierbij kandidaten uit die in zijn team hadden gezeten tijdens het programma. Op een van die barbecues heeft hij zich volgens RoddelPraat misdragen bij meisjes van 13 en 15 jaar oud.

En Zangcoach Mathilde Santing vind dit niet bepaald ongeloofwaardig: “Eén van mijn jonge leerlingen deed mee aan de Voice junior en ging dus naar de barbecue. Ze zei na afloop dat ze hem haatte. Toen ik onlangs de recente geruchten met haar moeder besprak, checkte zij met haar dochter en kreeg ik direct terug dat deze het meteen geloofde.”

Doorgaan met lezen

Celeberties

Prinses Amalia heeft in het geheim een vriendinnetje

Het is geen geheim dat onze koninklijke familie goede relaties onderhoudt met de Japanse royals. De families zien elkaar niet zo vaak, maar prinses Amalia heeft een goede vriendschap met prinses Aiko.

De twee prinsessen hebben veel dezelfde passies, maar hun lot is heel anders. Op 7 december blaast Amalia achttien kaarsjes uit en dat is een grote stap richting troonsopvolging. Aiko werd gisteren 20 jaar en daarmee is ze volgens de Japanse wetgeving officieel meerderjarig. De prinses komt niet in aanmerking voor troonsopvolging. Alleen zonen van keizers maken kans op de tronen.

Gepest

Haar ouders houden Aiko bewust uit de aandacht. Als kind had ze zwaar te lijden onder een slechte gezondheid. Ze heeft namelijk longproblemen. Daarbij komt nog dat ze op school gepest zou zijn.

Met Amalia is het heel anders gesteld. Zij houdt een sabbatjaar en verkent de wereld. Willem-Alexander en Máxima beaamden dat de prinses daar ontzettend veel van opsteekt. Ze loopt ergens in het buitenland stage, wellicht in Amerika. Daar is ze het laatst gezien op de luchthaven van Los Angeles.

Volgens het Spaanse ‘Hola!’ kunnen Amalia en Aiko het uitstekend met elkaar vinden. Amalia, Ariane en Alexia gingen in 2019 nog naar Japan voor de inhuldiging van keizer Naruhito. Dat is wellicht de laatste keer dat ze elkaar gezien hebben.

Doorgaan met lezen

Trending