Slecht nieuws: ‘René le Blanc stopt ermee’
Connect with us

Meest bekeken

Slecht nieuws: ‘René le Blanc stopt ermee’

De groep volksartiesten van het programma ‘Ik Geloof In Mij’ is een hechte club geworden. Maar één van de zangers laat niets meer van zich horen…

De Haagse Gio Swikkers verklapt dat René le Blanc de appgroep waar alle deelnemers in zitten, zomaar heeft verlaten. Sindsdien heeft hij niets meer van de zanger gehoord.

‘Als ik hem bel, neemt hij niet op’

Gio hoopt later dit jaar weer te zien te zijn op tv in het derde seizoen van ‘Ik Geloof In Mij’. Maar of grote ster René le Blanc daar ook weer partij van zal zijn, is nog maar de vraag.

,,We hebben een liedje gemaakt met alle artiesten, maar daar deed René niet aan mee. Ik weet niet waarom”, aldus Gio in weekblad Weekend. ,,We hebben een appgroep met alle mensen maar daar is René uitgegaan. Hij heeft niet gezegd waarom en als ik hem bel, neemt hij niet op.”

Voor het programma had Gio nog nooit gehoord van René le Blanc. Maar toen ze de leader gingen opnemen vond hij René een erg sympathieke man. ,,Maar van sommige dingen denk ik: nou René…” Wat Gio daarmee bedoelt? Hij geeft een voorbeeld. ,,In Ziggo Dome liep ik naar hem toe en zei ik: Hoi, hoe is het?’ Hij zei alleen hoi en liep weg.”

Stoppen?

Het begint er dus op te lijken dat René helemaal geen zin meer heeft in het programma. Al eerder gaf hij aan dat hij het ‘meer dan oké’ vindt om een stapje terug te doen. De zanger gunt het zijn collega’s namelijk ook om een keertje in het middelpunt van de belangstelling te staan.

Meest bekeken

HEFTIG: Wat is er aan de hand met Caroline van der Plas?

Caroline van der Plas heeft lange tenen. De kersverse politica voelt zich in Den Haag niet serieus genomen. Haar BoerBurgerBeweging wordt omschreven als ‘Triple B’. Dat maakt haar kennelijk onzeker, want Van der Plas is boos.

Onlangs uitte de fractievoorzitter haar ongenoegen over Mark Rutte en Hugo de Jonge. Haar Partij BoerBurgerBeweging werd omschreven als ‘Triple B’. ,,Pure minachting naar een volksvertegenwoordiger”, aldus Caroline.

Minachting

Rutte riep het volgens Caroline eerst, en vervolgens deed Hugo daarna hetzelfde. ,,Toen vond ik dat ik er wat van moest zeggen”, vertelt de fractievoorzitter in weekblad Story. En volgens Caroline is zij zeker niet de enige die hier last van heeft. Volgens haar maakte Sigrid Kaag laatst ook al een nare opmerking tegen Lilian Marijnissen. Maar.. Lilian zat er niet mee.

,,En dan heb ik het nog niet eens over de maniertjes en gebaartjes. Daar moeten ze echt mee stoppen”, klaagt Caroline verder. Volgens haar straalt dat af op de samenleving. ,,De mensen zien en voelen de minachting en arrogantie ook.” Is dat zo? Of denkt Caroline dat alleen?

‘Niet geloofwaardig’

En of dat nog niet genoeg is, haalt Johan Derksen ook nog uit naar Caroline. In Veronica Inside uitte hij zijn ongenoegen over de wijze waarop de fractievoorzitter Mark Rutte en Hugo de Jonge aanviel. Bovendien vindt Johan dat Caroline niet zo geloofwaardig overkomt in de Kamer, omdat ze een ‘stadsmeisje’ is.

Caroline laat in Story weten dat Johan en haar vader ook geen goede relatie hadden. ‘Vuilnisman, mag deze zak ook mee?’ zei Johan eens over hem in een radio-interview. ,,Ik weet nog goed dat hij ontzettend kwaad over die opmerking was.”

Doorgaan met lezen

Celeberties

Heftige beelden: Opnieuw knallende ruzie tussen rapper Lil Kleine en Jaimie Vaes!

Lil Kleine en Jaimie Vaes zijn de afgelopen weken flink wat in het nieuws terecht gekomen. De wind is al wat gaan liggen, dit tot grote frustratie van veel mensen in Nederland. De jonge rapper zou zijn vriendin namelijk met een fles geslagen hebben tot bloedens toe. Hij werd op Ibiza opgepakt maar uiteindelijk ook weer vrijgelaten.

Jaimie zou de aanklacht weer ingetrokken hebben. Ook de BN’ers die op dat moment in het hotel verbleven houden de lippen stijf op elkaar. Wat er dus precies gebeurd is kan niemand behalve het stel zelf vertellen. Maar dat lijken ze niet van plan te zijn. Maar de twee hebben wel vaker ruzie, het is dus een kwestie van afwachten tot de boel weer ontploft.

Weer hommeles tussen Lil Kleine en Jaimie Vaes!

Gelukkig zijn er mensen die de twee nauwlettend in de gaten houden op social media. En een bekend fenomeen tussen de twee is: Ruzie = Ontvolgen. Een soort van ‘R = R back’ wat we vroeger op Hyves deden. Het Instagram account Roddelloog heeft gezien dat de twee elkaar wéér ontvolgd hebben op social media. Nadat dit gepost werd hebben de twee het onmiddellijk weer ongedaan gemaakt wat volgens Roddelloog precies 48 minuten heeft geduurd.

Doorgaan met lezen

Celeberties

Zien: Zangeres Maan stelt domste vraag van het jaar bij Beau van Erven Dorens!

Maan krijgt het flink te verduren op social media vanwege een vraag die ze stelde bij Beau van Erven Dorens. Ze was hier te gast vanwege haar samenwerking met de Jostiband en haar optreden in zijn show. Aan tafel besluit de brunette zich te mengen in een gesprek over dinosauriërs, maar dat had ze beter niet kunnen doen gokken we.

We weten het, je moet altijd zeggen: “Domme vragen bestaan niet, alleen domme antwoorden..” Maar de zangeres maakt het ons allemaal toch wel héél moeilijk met deze vraag. De zangeres vraagt zich namelijk af hoe het kan dat we alle namen van deze dinosauriërs weten als ze zóó lang geleden leefden en wij ze nooit hebben leren kennen: “Maar hoe weten jullie al die namen van die dino’s? Als dit zó lang geleden is…”

Maan heeft een vraagje!

Twitter is dan ook ontploft na deze vraag en mensen bekronen de vraag nú al als domste vraag van het jaar 2021. Peter Pannekoek reageert bijvoorbeeld met: “Ze hadden toch bordjes om?!“. Richard Groenendijk plaatst de volledige video met de vraag en schrijft daarbij: “Nou lieve Maan, omdat die beesten zichzelf 200 miljoen jaren geleden keurig hebben voorgesteld: “Hallootjes, ik ben Streptosaurus de Vries en ik ben nieuw in de buurt….””

Doorgaan met lezen

Trending