Slecht nieuws voor de koninklijke familie
Connect with us

Meest bekeken

Slecht nieuws voor de koninklijke familie

Een groep dieven heeft vorige week hebben ingebroken in de vakantievilla van de koninklijke familie in Toscane, bevestigt de Rijksvoorlichtingsdienst vrijdag na berichtgeving van Il Messaggero. Volgens de Italiaanse krant is er bij de inbraak niets van waarde meegenomen. De familie was niet aanwezig in de villa.

De inbraak zou hebben plaatsgevonden in de nacht van zaterdag op zondag. De dieven zijn weggevlucht in een van de auto’s van de familie, die inmiddels is teruggevonden.

Deur forceren
De criminelen zouden het landgoed zijn binnengedrongen door over een hek te klimmen en de deur te forceren. De bewaker van de villa in Pratale, nabij Florence, was op dat moment niet aanwezig.

Vluchtauto
De auto waarin de dieven zijn gevlucht, werd kort daarna aangetroffen op een plaats die niet ver van de vakantiewoning van Willem-Alexander en Máxima ligt.

De koninklijke familie verblijft op dit moment in Nederland. De schoolvakantie begint op 18 juli.

Celeberties

Dramatisch nieuws voor koningin Maxima betreft haar moeder: “Het gaat slecht!”

Toen Maxima en Willem Alexander op staatsbezoek waren in Indonesië begon het corona-tijdperk in Nederland. Ze vonden het toen moeilijk om niet bij hun kinderen te zijn, in zo’n moeilijke periode. Voor veel mensen is het lastig om familieleden zolang niet te kunnen bezoeken. De moeder van de koningin, Maria del Carmen, was begin maart naar Nederland gekomen. Ze heeft tijd in paleis Huis ten Bosch kunnen doorbrengen om op haar kleindochters te passen bij afwezigheid van haar dochter en schoonzoon. Maar destijds kwam er ook behoorlijk slecht nieuws toen moederlief weer naar Argentinië vertrok. Ze kreeg namelijk te horen gekregen dat ze haar moeder de komende 4 maanden sowieso niet zal kunnen opzoeken.

Maxima kan haar moeder voorlopig niet zien!
Haar moeder, Maria del Carmen, woont in Argentinië. Het virus heeft het land destijds veranderd in een soort oorlogsgebied en de sfeer was ontzettend grimmig in de stad waar haar moeder woont, Buenos Aires. De wegen stonden vol wegversperringen en agenten met mitrailleurs. Nederlanders zouden daar van hun bed gelicht zijn om papieren te laten zien en temperatuur op te laten meten. Wie korter dan 14 dagen in het land was werd gedwongen in quarantaine gezet. Een behoorlijk verschil met Nederland en een moeilijke gedachte voor onze koningin!

Het gaat niet best!
Maxima heeft aangegeven dat haar moeder weer thuis is, in Argentinië: “Ze is weer thuis, alles is goed en wel.” Maar wat de koningin zorgen baart is het aantal nieuwe besmettingen in het land en de stijging die daar doorzet wat betreft corona-gevallen. Dit lijkt nog iedere dag te stijgen en gisteren werd een stijging van 4518 nieuwe gevallen gemeld door Google. De koningin geeft het volgende aan: “Ze miste haar leven daar. Je verlangt toch ook naar je eigen huis, maar we hebben een fantastische tijd samen gehad!”.

Doorgaan met lezen

Celeberties

Dramatisch nieuws voor Yolanthe: “Het gaat érg slecht!”

In 2008 richtte Yolanthe het bedrijf YCVK Beheer B.V op. Haar doelstelling was ‘Het verrichten van stemwerkzaamheden voor commercials, tekenfilms en voice-overs en verrichten van promotionele activiteiten, alsmede acteer-, presenteer- en journalistieke werkzaamheden’. Maar net als het liefdesleven lijkt het ook slecht te gaan met haar bedrijfsleven. Ze staat namelijk tonnen in het rood. Dit schrijft Bekendeburen. Ze zeggen namelijk dat dit bedrijf inmiddels 228.000 euro in het rood staat. Dit was in 2018. Maar dat is nog niet alles.

Yolanthe diep in het rood
YC Europe B.V is ook van de brunette. Hiervan is de doelstelling ‘De groot- en kleinhandel in juwelen, sieraden en andere kostbaarheden’. Maar ook dit bedrijf staat flink in het rood met zo’n 257.000 euro. Bij elkaar opgeteld is dat toch al bijna een half miljoen. Bananas&Bananas werd vorig jaar door de brunette in samenwerking met HEMA gelanceerd. Oktober kwamen ze nog met een nieuwe wintercollectie. HEMA verkoopt op het moment de laatste kleding van het merk. Op de website van het merk is alles uitverkocht. De HEMA heeft er een ‘op=op’ actie van gemaakt. Er zal na uitverkoop dan dus ook géén nieuwe kleding meer bijkomen.

Scheiding met Wesley Sneijder
De scheiding tussen haar en Wesley Sneijder is nog niet doorgezet omdat de vader van de oud-voetballer ernstig ziek zou zijn. Omdat ze in gemeenschap van goederen zijn getrouwd zou de presentatrice een slordige 19 miljoen ontvangen. Dat zorgt er wel voor dat de problemen in één klap zijn opgelost. Gelukkig zit het voor de rest ook wel snor met het geld:

Doorgaan met lezen

Celeberties

Pijnlijke blunder maakt Jinek-kijkers boos. Jinek aangevallen op Twitter.

Voorzitter Robèr Willemsen van Koninklijke Horeca Nederland zat vanavond bij Eva Jinek aan tafel om te praten over de terrassen in Nederland, die vandaag op sommige plekken – ondanks de lockdown – toch opengingen. Hij maakte echter een pijnlijke cijferblunder en Eva greep niet in. Kijkers wél.

Eva begon haar Jinek-uitzending met een uitgebreide terugblik op de ‘burgerlijke ongehoorzaamheid’ van winkeliers, maar ook horecaondernemers, die hun terrassen open gooiden. Ze zijn van mening dat ze prima open kunnen omdat ze naar eigen zeggen op een veilige manier gasten kunnen ontvangen zonder dat dat tot extra besmetting leidt. Robèr probeerde zijn punt kracht bij te zetten, maar… hij deed een gekke uitspraak die totaal niet klopt.

Wat zeggie?
Robèr beweerde ergens in het gesprek dat er afgelopen juni, toen de terrassen na de eerste lockdown weer open mochten, méér corona-patiënten op de IC lagen dan nu. Euh… nope, dat klopt van geen kant, zo schreven meerdere kijkers op Twitter. Hoewel Eva het momentje aan zich voorbij liet gaan, en hem dus niet corrigeerde, deden die vlijmscherpe kijkers dat wél.

 

Versoepelen

Wel wist Eva bij Robèr te ontlokken hoe zijn gesprek met een stel ministers, waaronder Hugo de Jonge, ging. Ze spraken over horeca-maatregelen en versoepelingen en de horeca-voorman kreeg zelfs een soort van datum te horen.

Eva Jinek en de verkiezingen

Over Eva Jinek gesproken: die zit momenteel in een extra drukke periode. Afgelopen zondag deed ze als een soort voetbalpresentator de voor- en nabeschouwing van het RTL verkiezingsdebat én ze kreeg een dag later dé gast van het debat aan tafel. De komende tijd knalt ze door: volgende week trapt Eva het verkiezingsgaspedaal nog even verder in met speciale verkiezingsuitzendingen van Jinek.

Doorgaan met lezen
Advertentie
Advertentie

Meest recente berichten

Advertentie

Trending